Machine Head - The Blackening

από εκεί το πήρα εννοείται :lol: :lol:

παιδια μην το δενετε μοναχα.
ειναι φημες των φημων,που απλα τις ακουσα απο ατομα μεσα σε περιοδικα.τωρα ο θεος και η ψυχη τους.
παντως πιστευω οτι λογικα θα ερθουν οι machine head σιγουρα.και το προηγουμενο λαιβ ηταν επιτυχημενο και το νεο αλμπουμ σκιζει (και εμπορικα)
τωρα για exodus εχουν ερθει μια ή 2 φορες απο το reunion?εχω την εντυπωση οτι οι θρασαδες τους σνομπαρουν
λογω της πιο μοντερνας προσεγγισης τους.
παντως αμα κατσει το πακετακι,μην ξεχασουμε να κοιταξουμε ποιο εφημερευει,πριν φυγουμε για την συναυλια!!! :lol: :lol: :lol:

Οποιος σνομπαρει τους Exodus να μην του ξανασηκωθει!!!
Εχουν ερθει το 2001 μαζι με Tankard & The Haunted @ Gagarin 205.
Ημουν μεσα σε εκεινο το Live.

Toxic Waltz μαζί με Davidian…Η απόλυτη ονείρωξη…

Μακαρι!Μακαρι!:papas: :papas: :bow2: :bow2:

και αντιπαραθετω War Is My Shepherd μαζι με Aesthetics Of Hate! Ξύλο :!:

Mιλάμε τέλος!! Δεν πρόκειται να επιζήσεις!!!

ηθελα να σε ρωτησω για δαυτο. ο ‘‘σουζας’’ πως ηταν; οταν τους ειδα στο λαιβ του ροδον ηταν ο μονος που με χαλουσε.

Τελικά έμεινε στην κορυφή για το 2007…:smiley:

Δεν θυμαμαι να ενοχληθηκαμε απο την φωνη του,οποτε μαλλον ηταν καλος.Αν και νομιζω οτι τοτε η τρελα
μας που βλεπαμε τους Exodus δεν μας ειχε αφησει να κρινουμε την μπαντα.Headbanging & Mosh 8)
Απο οτι θυμαμαι ολες οι μπαντες ηταν εξαιρετικες τοτε.Και οι Tankard και οι The Haunted και οι Εxodus.
Mοναδικη παραφωνια η αφιερωση του τραγουδιστη των Flames του Flag Of Hate στους γειτονες μας εξ ανατολων.Ακουσε κατι γαλλικα και ησυχασε.

δε μιλαω για τη φωνη. ηταν πολυ στατικος στο ροδον. :expressionless: περισσοτερο απ οτι περιμενα. σκηνικη παρουσια πολυ μετρια.

Εδώ και μήνες, ανακαλύπτω πόσο καύλα είναι αυτός ο δίσκος.
Ρε, δεν υπάρχει λέμε.
ΚΣΥΛΟ.

Den afineis ligo stin akri tous M giati oi D balane to proto mikro audio sample tous sto myspace tous 8)

Ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο μαζι με το Theogonia!
Ειναι πραγματικος ολεθρος ο δισκος!μακαρι να ερθουν φετος να τα διαλισουμε ολα!

Perfect Insanity man 8)

:lol: :lol: :lol: Waiting 4 Moutsouna :lol: :lol: :lol:

Bacillus says:
τον τελευταιο σεισμο τον μετρησαν βασει του μπλακενιγκ, σε ριφτερ

Tωρα τον κατεβασα τον δισκο και μου φαινεται πολυ καλος

ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.-

Τι συζητάμε, ρε παιδιά; Ο δίσκος δεν παίζεται! Κολλάει και ξανακολλάει στο cd player…! Δεν είχα ξανακούσει Machine Head πριν από αυτό το δίσκο και έχω τρελαθεί! (Η πλάκα είναι πως στη αρχή τα πρώτα τρία τραγούδια με κάλυπταν πλήρως, τόσο ώστε να πατάω συνεχώς να παίζει από την αρχή το cd αμέσως μετά το Aesthetics of Hate και να μην ξέρω τι γίνεται από το 4ο και μέτα!#-o