επειδή το μόνο που δεν αλλάζει είναι η πρώτη εντύπωση: ωραίες ιδέεες από εδώ κ από κει, αλλά μου φαίνεται κάπως επιτηδευμένο. Συνέχιστηκε (πολλαπλασιαστηκε θα έλεγα) η πιο τεχνική προσέγγιση που υπήρχε στο Blackening, παγίωθηκαν οι μεγάλες διάρκειες, αλλά οι συνθέσεις δεν μου ακούγονται τοσο αυθόρμητες και κάπου έχασα την ουσία. Δεν υπήρχε κάποιο κομμάτι που να με βουτήξει από το σβέρκο και να με διατάξει: χτυπήσου, όπως παλιά… αλλά που ξέρεις, the more things change εξάλλου! θα δούμε τι θα μας πουν και οι επόμενες ακροάσεις.
ολα ωραια και καλα
αλλα ακουγωνται εντελως διαφορετικη μπαντα με αυτο που ητανε οταν ξεκινησαν
και θα μου πεις και ποια μπαντα ακουγεται το ιδιο?
περα απο ac/dc και motorhead καμια (χεχε)
αλλα πιο πολυ αναφερομαι στην ταυτοτητα της μπαντας
στο χαρακτηρα της
αυτο το οτι θελουν να συνδιασουν τα παντα (σολο, thrash ταχυτητες, μελωδικα ρεφραιν, breakdown σημεια, ακουστικες ) ακουγεται οντως λιγο επιτηδευμενο
απλα το κανουν καλα
πχ το breakdown σημειο στο i am hell μετα απο ολον αυτο τον thrash ολεθρο
δεν εκανε μπαμ οτι θα σκασει, οπως εγινε και με τραγουδια τυπου aesthetics of hate???
anyway τον ξανακουμε και παρακαλαμε για λαιβ σε κανα γκαγκαριν να θυμηθουμε τις ωραιες στιγμες που ζησαμε…
πως???8O
τρεχω να τα ακουσω!!!1
καλα ολη μερα δεν το πηρες πρεφα καθολου?[-X
τωρα μπηκα μετα απο μερες
ενταξει τοτε,δικαιολογημενος:)
φοβερος ο δισκος αλλα οχι σαν τον προηγουμενο
2 τραγουδια δεν βρηκα να ακουσω
τα This is the End
και Who We Are
το Darkness Within πολυ ροκ ακουγεται
μολις τα βρηκα
το i am hell κοβει τη γη στα δυο.
το darkness within νομιζα οτι ακουγα foo fighters.γενικα ομορφος δισκος με 2 ακροασεις!!!
Πρωτη ακροαση κ η εντυπωση ιδιαιτερα καλη, με εξαιρεση οντως το darkness within οπως λετε(οχι απαραιτητα κακο,αλλα ο ηχος του σε ξενιζει φοβερα)!!!
Το Ι Am Hell τρομερο οπενερ κ πιθανοτατα το καλυτερο του δισκου…
Ο ηχος αρκετα καλος, θυμιζει πολυ το Blackening, ενω κ ολα τα κομματια πατανε πανω στις ιδιες φορμες με αυτα του Βlackening…
Τo riff του This is the end δέν υπάρχει.Στοιχεία παλιών καλών Cradle Of Filth εποχής Midian/Death εποχής Sound Of Perseverance,και γνώριμος τσαμπουκάς Machine Head… [B]ΤΡΙΚΥΜΙΑ.[/B]
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ.
καλα ετσι που πεφτουν οι ανακοινωσεις μεχρι και οι rush θα ρθουν.
ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ… δάκρυα χαράς!!! κάντε ένα live γμτ μου!!! :):):):):8O8O8O8)8)
κατι παραπανω απο θετικη η πρωτη εικονα μετα απο ενα ακουσμα!
το μπασιμο του This is the Εnd μετα το 1’ απλα ειναι απο αλλο πλανητη,κοβει τη γη στα [B]ΔΥΟ[/B]!!!
Βασικα το album δεν υπαρχει τα σπαει απλα:D:D
…προσωπικα ο ηχος του με την πρωτη ακροαση μου αρεσει πιο πολυ απτου blackening,τωρα σαν συνθεισεις δεν ξερω ας περασει και σε αυτο ο καιρος να μεγαλωσουν τα τραγουδια μεσα μου…αλλα ξαναλεω σαν παραγωγη-ηχος γουσταρω περισσοτερο…
επιτιδευμενο δεν το λες με την καμια,γιατι αμα το πεις αυτο επιτηδευμενο τοτε θεωρεις και το blackening ετσι κατεμε…μονο σε 1-2 σολα λιγο κουραστηκα με την εννοια οτι το τραβαγαν χωρις λογο-το ενα ηταν σιγουρα στο τελευταιο κομματι
Ποσο γαματο που βγαινει το CD μαζι με το καινουριο Μαστοντον?8)
Ωραιο το αλμπουμ με μια πρωτη ακροαση. Αν και πιστευω οτι το Blackening μαρεσε περισσοτερο.
Locust και This is the End τα αγαπημενα μου μεχρι τωρα. Περισσοτερα αφου το λιωσω
απλα γαμαει κωλους η δισκαρα!απιστευτη παραγωγη με πολυπλοκα ριφς,απιαστες μελωδιες και σολο …τι να λεμε τωρα!
κομματια που ξεχωρισα πιο πολυ ηταν το locust,i am hell(ειδικα η εισαγωγη ειναι και πολυ επιβλητικη),this is the end και who we are
θεωρω οτι ακολουθει τα χναρια το the blackening8)
την πρωτη φορα που ακουσα τον δισκο το this is the end το ακουσα καπακια 2 φορες πολυ καλο κοματι…ομορφη παραγωγη γενικα και αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο νταμερ τους ειναι πραγματικο οπλο…
Το άκουσα 2 φορές.
Δεν τρελάθηκα.
Έχει τις στιγμές του ο δίσκος, αλλά απέχει από το Blackening, όχι ότι βγαίνουν τέτοιοι δίσκοι κάθε μέρα.
Πειραματίστηκαν σε σημεία, βλέπε Who We Are, γράφουν riffάρες αλλά κάτι δεν μου κολλάει…για την ώρα τουλάχιστον.
και εμενα δεν μ αρεσε…
απογοητευση το θεωρω πολλα βηματα πισω απ το αριστουργηματικο προκατοχο του
γενικα με χαλασαν παρα πολυ η κιθαρες σε αυτο το αλμπουμ…