Εμένα με 2-3 ακροάσεις μου άρεσε πολύ. Το θέμα είναι αν θα αντέξει στο χρόνο όπως ο προκάτοχός του.
καταρχην το αλμπουμ μετα απο καθε ακουσμα ανεβαινει ακομα περισσοτερο,οπως φυσικα και το προηγουμενο τους
Θετικα:
i am hell,be still and know,locust και this is the end ειναι απλα αγνα επη
darkness within και who we are,διαφερουν απο το υπολοιπο υφος η αληθεια ειναι,αλλα γαμανε εξισου
Αρνητικα:
το μονο τραγουδι που μου περασε αδιαφορο(προς το παρον) ειναι το pearls before the swine
επισης ο δισκος θα μπορουσε να ειχε ακομα 1-2 μετριας-προς μεγαλης διαρκειας τραγουδια,γιατι μου φανηκε σχετικα μικρος για machinehead
Πολυ καλο το αλμπουμ, με πολυ καλες ιδεες.
Το θεμα συγκρισης με αφηνει καπως αδιαφορο. Μου αρεσουν και τα 2!
Ακριβως αυτα που λες…!!8)8)
Οσον αφορα τη διαρκεια του αλμπουμ ειναι οντως αρκετα συντομο (αν υπολογισα σωστα γυρω στα 48 λεπτα) επομενως σιγουρα θα μπορουσε να περιλαμβανει τουλαχιστον ακομα ενα 8λεπτο επος, αλλα κ ετσι οπως ειναι εμενα τουλαχιστον με ικανοποιει!!
Τελος,για τη συγκριση με το Blackening, ρε παιδια ποιος στα αληθεια περιμενε οτι θα μπορουσαν να βγαλουν κατι που θα το ξεπερασει?? Αυτος ο δισκος πλεον θα αποτελει μετρο συγκρισης για ολες τις κυκλοφοριες τους κ πολυ δυσκολα(ισως κ ποτε) δε θα ξεπεραστει!
Τεράστια δισκάρα , υπέροχες κιθάρες …
συνεχεια το ακουω και ειναι φοβερο!!
αντε ναρθουν ξανα για live
Με λίγα λόγια, μια χαρά δίσκος φαίνεται και αυτός δεν το συζητάμε.
Κομματάρες, ωραία φουλμεταλ και τέτοια δουλειά στις κιθάρες και ακόμα περισσότερο Metallica σε σημεία, αλλά ρε Rob, γιατί το Witch Hunt…
Ομολογώ ότι το περίμενα πολύ καλύτερο το album. Φυσικά κακό δεν είναι και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι.
Η μπάντα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πορείας της, ίσως στο πιο εμπορικό και μάλλον αυτό ώθησε τον Rob να γράψει πιο γλυκά ρεφρέν και τα κομμάτια να είναι εμφανώς πιο “προκάτ” σε σχέση με όλα τα προηγούμενες δουλειές τους. Φυσικά, το παίξιμο είναι δουλεμένο πάρα πολύ και γενικά στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. H εμπορική πρόθεση του “Unto The Locust” φαίνεται και από τις support μπάντες στην αμερικάνικη περιοδεία: Bring Me the Horizon, Devildriver και Darkest Hour.
Η παραγωγή που είναι από τα σημαντικότερα όπλα και κομμάτι της ταυτότητας της μπάντας είναι πάρα πολύ καλή, όπως περιμέναμε όλοι. Υπάρχουν κομματάρες (π.χ. I Am Hell, Locust), αλλά και δύο ερωτηματικά για διαφορετικούς λόγους (The Darkness Within, Who We Are).
Το σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι live τα κομμάτια θα αναδειχθούν σε μεγάλο βαθμό, απλά γιατί γι΄αυτό είναι γραμμένα.
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα λινκς!
Ο δισκος δεν εχει ακουστει αρκετα ακομα.Θα γινει.
ναι κατι death και black διασπαρτα σημεια στο δισκο ειναι full εμπορικλα…
κριμα ρε αυτοι οι machine head ολο αναιμικά και εμπορικα album βγαζουν οι φλωροι #-o#-o#-o#-o
και όμως φίλε έχει δίκιο…
δεν ειπε οτι έγιναν ποπ, αλλά οτι συνέθεσαν και ηχογράφησαν με στόχο…
και είναι γεγονός οτι σε σχέση με τον προηγούμενο , ε είναι λίγο προκάτ να λέμε την αλήθεια
με ποιο στόχο??? τα 13χρονα??? μάλλον απέτυχαν… άποψη μου
ΑΕΛ machine κανένας δεν θα μείν’
καλά δεν λέμε οτι είναι κακός ο δίσκος…απλά είναι πιο κάτω(με τις πρώτες ακροάσεις) απο τον προηγούμενο…
*και εσύ απο λαρισα?:-s
*απο μεσα - λιβαδακι
ας έρθουν και ας παίζουν μόνο από το the more…
σορυ ρε φιλε
αλλα death και black σημεια χρησιμοποιει ολο το μεταλκορ
το οποιο ειδος ειναι καργα εμπορικο
συμφωνω και εγω οτι ειναι πιο εμπορικος.αυτο μου εβγαλε.αλλα αυτο this is the end τι κολλημα-κομματι.περπατουσα μονος μου σημερα και το τραγουδουσα!
ειναι ιδεα μου οτι οι λαρισαιοι προσπαθουν να παρουν τα ηνια του φορουμ?
ρε θα σας αφανίσει η θεσσαλια λέμε.!!(έχουμε τρελή βοήθεια απο βολο)
πάντως δεν χρειάζεται και κάθε δίσκος να ειναι καλύτερος από τον προηγούμενο…
μουσική είναι, δεν είναι διαγωνισμός
Όπα η επίθεση αγάπης από τους γείτονες.
Οντόπικ συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο.
και οι διασκευες ειναι γαματες
Aυτό
Kαι ένα παραπάνω όταν προηγούμενος είναι το [I]The Blackening[/I]
Ο δίσκος σπέρνει, [I]I Am Hell, Locust, This Is The End, The Sentinel [/I]τα favorites
Edit:Τώρα που το σκέφτομαι, το Mastodon το άκουσα χαλαρά τις διπλάσιες φορές από αυτό :-k