Machine Head - Unto The Locust (2011)

To Mastodon δεν πιανεται για αυτο…

Δισκαρα παντως και οι Machine Head:)

Φοβερος δισκος, δεν περιμενα κατι καλυτερο του Blackening να πω την αληθεια, οποτε δεν απογοητευτηκα που “ισως” και να μην ειναι καλυτερο του. Θα πω κατι που μπορει να ακουστει περιεργο, αλλα μονο ο χρονος θα μπορουσε να δειξει το αν ειναι καλυτερο του Blackening, υπο αλλες συνθηκες ομως. Δε μπορω να συγκρινω τους δυο δισκους, γιατι ο καινουριους μου φαινεται… μικρος. Μονο 7 κομματια και μονο 50 λεπτα διαρκεια? Γιατι ετσι? Μετα απο 4 χρονια αποκλειεται να μην ειχαν συνθεσει αλλο ενδιαφερον υλικο, δεν το δεχομαι, ειδικα οταν και τα 7 κομματια ειναι απο πολυ καλα εως εξαιρετικα (δε δεχομαι ενστασεις για το Who We Are, τα σπαει :stuck_out_tongue: ).

To Who We Are οντως τα σπαει…Βασικα ολα τα κομματια ειναι 1 κ 1.Αυτο το Ι Αm Hell ομως ειναι το κατι αλλο!!:metal::metal:Πραγματικα φοβερο κομματι.
Ακυρο, ρε παιδια ο Robb εχει μια περιεργη προφορα στο “Σ” ή μονο εμενα μου ακουγεται ετσι???:p:-k Το παρατηρησα στη διασκευη του Sentinel σε ολο το κομματι αλλα κυριως εκει που ηρεμει γυρω στο 3ο λεπτο.Now facing one another κ επειτα

Το This Is The End είναι έπος!

Αν και αρχικα με ειχε αφησει λιγο απογοητευμενο, μετα απο αρκετες ακροασεις το βρισκω και εγω πολυ καλο. Μεχρι και το this is the end νομιζω οτι ειναι αριστουργημα. Το darkness μου χτυπαει λιγο ασχημα , ενω τα δύο τελευταια δεν μπορουν να σταθουν στο υψος των 4 πρώτων. Αύτα που ξεχώρισα πρώτα απο το αλμπουμ ηταν το be still and know λογω της απλης δομης του σε σχεση με τα υπολοιπα τραγουδια, και το locust καθως ειχε παρει αρκετες ακροασεις πριν βγει το album.Νομιζω οτι αυτο που του λειπει για να το εκτοξευσει στο πανθεο της metal ειναι ενα halo.Φυσικα θα βρισκεται στο mp3 για πολυ καιρο:p 8.5/10 απο μενα (εκει που το blackening παιρνει 11/10)

To Τhis is The End θα μπορουσε ανετα να ειναι κομματι των August Burns Red με guest συμμετοχη απο τον Chris Krall στα φωνητικα :p.

το sentinel είναι διασκευάρα :!:

νομιζα οτι βγαλανε βιντεο οταν αρχιζε αυτο

Πονταρω οτι το βιντεο του δισκου θα ειναι το Be Still And Know.

η το locust
η το this is the end

επρεπε να ειχαν κανει ηδη ενα για να παιζει στην προωθηση του αλμπουμ

Eιπα το Βe Still And Know,γιατι νομιζω οτι ειναι το πιο “εμπορικο” του δισκου,εξαιρουμενου του Darkness Within που IMO δεν ειναι MH!!
Οντως θα επρεπε να το ειχαν κανει ηδη, αλλα δεν αργει πιστευω…Νομιζω οτι κ το βιντεο του Aesthetics Of Hate ειχε βγει κ αυτο κανα μηνα μετα την κυκλοφορια του Blackening!

Μετά από καμιά 5-6 ακροάσεις το άλμπουμ μου φαίνεται καλό αλλά σε καμία περίπτωση αντάξιο του blackening. Σε πολλές περιπτώσεις ακολουθούν την συνταγή όπως στο ομώνυμο και το i am hell αλλά ευτυχώς δοκιμάζουν και κάτι διαφορετικό όπως στο darkness within που αν και στην αρχή με ξένισε κάπως τελικά είναι καλό κομμάτι.

Γενικά δεν είναι καμιά τεράστια δισκάρα, δύσκολα θα λιώσει στο βαθμό που έλιωσε το blackening αλλά μετράει.

Μετά από κάποιες ακροάσεις μου αρέσει αρκετά ο δίσκος, όλα τα κομμάτια είναι καλά όμως στο τέλος μου αφήνει μαι αίσθηση ότι θα μπορούσε να έχει και το κάτι παραπάνω. Αγαπημένα κομμάτια τα I Am Hell, Locust, This Is The End. Το Darkness Within είναι διαφορετικό και καλό.

Nταξ το λιωνω καθημερινα το αλμπουμ. Οσο δε μου αρεσε στην αρχη τοσο με πορωνει καθε ακροαση.
Απο το Locust και κατω δλδ μονο ριπιτ

ακομα δεν εχει κυκλοφορησει στα δισκοπωλεια :x

Σε play και amazon 24/10 εχει ημερομηνια κυκλοφοριας

τον αλλο μηνα? 8O
εδω λεγανε 26 /09

δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο γινεται, η εκδοση με το περιοδικο κυκλοφορει κανονικα

νομίζω πως το τρικ είναι λόγω της κυκλοφορίας του άλμπουμ στο UK με περιοδικό.

η επίσημη release date είναι 26/9.

μάλλον είναι θέμα marketing.

μαλλον θα το παραγγειλω με το περιοδικο’
σιγα μην περιμενω