είδες πως δουλεύει;
από την άλλη δεν θα έχει τα bonus tracks. και θα στοιχήσει και και 5-6 ? ακριβότερα…
εγώ λέω να περιμενω.
είδες πως δουλεύει;
από την άλλη δεν θα έχει τα bonus tracks. και θα στοιχήσει και και 5-6 ? ακριβότερα…
εγώ λέω να περιμενω.
α θα ειναι το απλο?
τι απατεωνες
Στο metal era υπάρχει
και εγω θα περιμενω
11.50 εχει το digipack στο play, σιγα μη σκασω κανα 20αρι να το παρω απο εδω
πρώτο video πάντως το Locust από ότι φαίνεται…
μια χαρά!!!
Eλαφρώς κατωτερο του blackening μεν(αναμενόμενο),αξιοπρεπεστατο δε…ι am hell,locust και who we are ξεχωρίζουν με το πρώτο άκουσμα…μπορουσαν να προσθεσουν 2-3 κομμάτια ακομα στο tracklisting…φαινεται λειψό…
έφτασε η δισκάρα!!! :roll::roll::roll:
Fail γραφικα βλεπω τι τοσο low budget τοχουν?
το περιμενω κ γω,δεν εχω ακουσει νοτα
Δισκάρα, μετά από μια γεμάτη ακρόαση, έχω να γράψω ότι το περιμένω κιεγώ με αγωνία…την άλλη εβδομάδα, πιστεύω ότι θα τό’χω στα χέρια μου:):!:
Δισκάρα και grower για μένα.
Όσο το ακούω, τόσο με ενθουσιάζει!!
η διασκευη στο sentinel ειναι απλα καυλα…την ακουω ολη μερα οπως και ολο τον δισκο και η εκδοση που μου ηρθε απο το metal hammer πραγματικα τα σπαει…
Έτσι είναι, η έκδοση του Αγγλικού Metal Hammer, τα σπάει…αλλά η διασκευή που λες δεν την έχει η εν λόγω έκδοση:-k
…πάντως ο δίσκος, το περιοδικό, το όλο πακέτο…ειναι απλά γαμάτα
:):!:
φιλε μου ναι τις διασκευες τις κατεβασα δεν τις ειχε μεσα η εκδοση που μου ηρθε …αναφερομαι στο βιβλιο που εχει το οποιο ειναι πραγματκα πολυ δουλεμενο…
ηρθε η εκδοση του metal hammer!πω πω τα σπαει αγρια λεμε!!
ήρθε και έξτρα δωράκι από το αγγλικό metal hammer λόγω καθυστέρησης του πακέτου…
MACHINE FUCKIN’ HEAD!!!
Υ.Γ. τουλάχιστον για το καλοκαίρι έχουμε ελπίδες ή να κοιτάξουμε προς Αγγλία μεριά?
Βγήκε και το επίσημο clip του locust
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bU7qme80jj0
ωραιος
για να ερθουν Ελλαδα μαλλον του χρονου
και αν