Machine Head (USA) | 25.9.15 Salonica & 26.9.15 Athens

^^^
Ο άλλος πήγε με τζιν στην παραλία :stuck_out_tongue:

Απίστευτα ήταν χτες. 2,5 ώρες και είχαν τεράστια απόδοση. Ο ήχος πάρα πολύ καλός. Ευτυχώς που άνοιξαν και τον εξώστη διότι διαφορετικά θα πεθαίναμε από τη ζέστη και το στρίμωγμα. Στα αρνητικά για μένα το merch που ήταν πανάκριβο. 30? τα γυναικεία μπλουζάκια!!!

Αιμα δακρυα κ ιδρωτας

2,5 ωρες κοπανηματος κ καυλας…απιστευτη αποδοση απο μπαντα κ κοινο…σετλιστ αρκετα καλο (ενταξει , ενστασεις παντα θα υπαρχουν)…οτι κ να πουμε ειναι λιγο γι αυτο το λαιβ…

Για τον ηχο δεν μπορω να συμφωνησω τοσο…πιθανο να φταει κ το γεγονος οτι ημουν σε αποσταση 5-6 μετρων απο τα ηχεια…δεν λεω οτι ηταν χαλια βεβαια…το αντιθετο…

Οσο για τον χωρο…Μου φανηκε καλυτερος απο γκαγκαριν κ φαζ…εβλεπες απο παντου…μονο πλην η απιστευτη ζεστη…

Συναυλια μεγαλης μπαντας σε κλειστο χωρο (οχι γηπεδο μπασκετ κλπ ) ειχαμε χρονια να δουμε

Μαλλον μεσα στο τοπ 10 των συναυλιων που εχω δει…

Κ στο τελος φυγαμε ολοι μ?ενα τεραστιο χαμογελο …

Να σας πληροφορήσω ότι οι Machine Head έχουν βγει τσάρκα στην Αθήνα για μπύρες. Τους συνάντησα τυχαία στη Γλυφάδα (φώτο αύριο) και φύγαν με ταξί για το κέντρο για κανα ροκάδικο διότι στη γειτονια έπαιζε μόνο House/techno και σκυλάδικα.

MACHINE HEAD - Full Concert - Greece2015 Thessaloniki

Να σας πληροφορήσω ότι οι Machine Head έχουν βγει τσάρκα στην Αθήνα για μπύρες. Τους συνάντησα τυχαία στη Γλυφάδα (φώτο αύριο) και φύγαν με ταξί για το κέντρο για κανα ροκάδικο διότι στη γειτονια έπαιζε μόνο House/techno και σκυλάδικα.

Fox κατέληξαν απ’ ότι είδα από Instagram

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απίστευτη συναυλία… Προσωπικά στο τοπ-5 μου μαζί με Behemoth, Morbid Angel, Kreator…

Η μπάντα σε εξαιρετική φόρμα, η διάρκεια του λάιβ τίμια (βάσει του τι είχαν πει αρχικά) έως μεγάλη για να αντέξεις τόσο κοπάνημα, ο ήχος απερίγραπτα καλός, έτσι σκέφτομαι να αρχίσω τα μπουζούκια να πηγαίνω Βοτανικό πιο συχνά!

Το σετλιστ πολύ δυνατό η αλήθεια είναι πως αν έπαιζαν 1-2 ακόμα από τα παλιά και κανά This Is The End θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά κ αυτοί πρέπει να στηρίξουν το νέο έργο τους…

Ο κόσμος εντυπωσιακά πορωμένος… Πραγματικά από τα πιο χορταστικά λάιβ που έχω δει στη ζωή μου…

Φλυν γαμάτος, φοβερό στυλάκι… 1 κλικ ποζερά θα πήγαινα να τον πω αλλά μετά από τέτοια βραδιά δεν γαμιέται, το παίρνω πίσω… Απλώς θα τον ήθελα 5 πόντους πιο ψηλό για λόγους επιβλητικότητας στη σκηνή… Φωνάρα όμως, τα καθαρά του απλώς εντυπωσιακά!

Εκπληκτικό λάιβ…

για το λαιβ δεν υπαρχουν λογια.τα ειπατε ολοι οι απο πανω.εγω θελω να σταθω στους απαραδεκτους τυπους του μαγαζιου που μπροστα απο το καγκελο δεν μας εδιναν ουτε νερο ενω ειμασταν στριμωγμενοι(βεβαια με την συγκαταθεση μας)αλλα εχεις μια εξαδα νερα και σου ζηταμε και μας λες εγω τι θα πιω???πετουσε ο demmel τις πενες και τις κρατουσαν στις τσεπες τους και μας ελεγαν παρακαλατε να τις παρετε!!!

καραγκιοζηδες τι να πεις!!!

[COLOR="#FF0000"]Αν και αποφεύγω να βάζω τη φάτσα μου στο Internet…[/COLOR]
Όπως λέει και το ανέκδοτο:
"Συγνώμη κύριε, ποιός είναι ο τύπος με το καπέλο μαζί με τον trunksan:

Όπως ανέφερα παραπάνω, είχα πάει για ποτό στο φλωροποζερομάγαζο που λέγεται “Μικρό” στη Γλυφάδα (πολύ καλό ηχοσύστημα όμως)… και εκεί που καθόμαστε… μπαίνουν οι Machine Head + crew στο μαγαζί. Εγώ και άλλος ένας τύπος από άλλη παρέα (είχε επίσης πάει στη συναυλία) πάθαμε παραλήρημα. το υπόλοιπο μαγαζί δεν έδειχνε καν να συγκινείται (φλώροι).

Όλη η παρέα ήταν κεφάτη και πολύ προσσιτή. Ενθουσιάστηκαν, πραγματικά, όταν τους είπα ότι στις ανταποκρίσεις όλοι μιλάνε για μια από τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών. Φυσικά και οι ίδιοι δήλωσαν ότι η συναυλία ήταν τέλεια (αλλά εδώ που τα λέμε, τα ίδια θα λένε σε όλους)

Μίλησα αρκετή ώρα με τον Robb και τον Jared. Αυτά που είπαν και είχαν ενδιαφέρον:

1. Λόγω capital controls το tour στην Ελλάδα σχεδόν ακυρώθηκε. Ήταν να πάρουν 60,000 για 2 συναυλίες και το μειώσαν αρκετά (δεν μου ανέφερε πόσο). Του εξήγησα ότι πολλές συναυλίες έχουν ακυρωθεί για αυτό τον λόγο.

2. Σχετικά με το merch: Είπαν, ότι με δική τους απόφαση είχαν μειώσει κατα 10 eur τις τιμές στα μπλουζάκια (ραντάκι 20 αντί 30 και μπλούζα 25 αντί 35) σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

3. Όταν τους ανέφερα ότι η συναυλία μπαίνει στο προσωπικό τοπ-3 μαζί με Pearl Jam και Meshuggah, μου απάντησε ο Robb “I Love Pearl Jam, Fuck Meshuggah” (Δεν ήθελα να τον ρωτήσω γιατί)

4. Το μαγαζί έπαιζε techno/house/trance και παρόλ’αυτά κάναν χαβαλέ και χορεύαν (σε αντίθεση με τους περισσότερους θαμμώνες που απλά στέκονταν σαν αγάλματα)

5. Του Robb του αρέσει πολύ το Ελληνικό στριφτό τσιγάρο και επειδή δεν ξέρει να στρίβει του έστριβα τσιγάρα κάνοντας τράκα γύρω από το μαγαζί αφού στην παρέα είχαμε μόνο τσιγάρα σε πακέτο, τα οποία δεν ήθελε καθόλου… Ως ανταπόδοση, για κάθε τσιγάρο, κέρναγε ένα γύρω σφηνάκια!!!

6. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, συνέχισαν την βόλτα τους στο κέντρο μαζί με το άλλο παληκάρι που ήταν στο μαγαζί και τους μίλαγε. Με προσκαλέσαν και εμένα να βγω μαζί τους αλλά δεν μπορούα να πάω…Αν δεν είχα αυτοκίνητο και κόσμο να μεταφέρω… δεν θα είχα πρόβλημα να τους στρίβω τσιγάρα όλη νύχτα!!

Αυτά! 2 nights With “Machine Fucking Head”

P.s Πότε πήρε σάρκα και οστά η Willykit από τους Thundercats?

Αχ τι καλοί :frowning:

Στο store τους όντως έχουν κάποια σχέδια με 35 ( ΛΟΛ), αλλά και αυτά που έχουν με 18ευρώ, 25 τα πουλούσαν εδώ.

Thanks for the info… Τρελή ιστορία και θα ήταν ακόμα καλύτερη αν τους ακολουθούσες κέντρο… Δεν ξέρω ποιον είχες να μεταφέρεις με το αμάξι σου και έδωσες προτεραιότητα…

[SPOILER] [COLOR="#000000"][B][SIZE=2]τον [SIZE=3]Hetfield [/SIZE]ίσως;;;[/SIZE][/B][/COLOR][/SPOILER]

It’s complicated…

Ο μόνος λόγος που βγήκα έξω ήταν γιατί μια φίλη μου είναι στα πρόθυρα διαζυγίου και ήθελε κάποιον να οδηγήσει για να βγει λίγο από το σπίτι διότι την έχει πάρει από κάτω σε ΠΟΛΥ σοβαρό βαθμό (ανορεξίες, κρίσεις πανικού etc)…

Δεν το βαρυγκομάω ότι δεν τους ακολούθησα διότι αν δεν με είχε τραβήξει δεν θα είχα βρεθεί εκεί. Ήδη της όφειλα πολλά…

Αλλά μπορώ να πω ότι πολλά ρητά επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή:

Good things happen to good people
Karma can be a lover or a bitch
Κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό (βλέπεις ήμασταν στη Γλυφάδα)

Λιγο η ελλειψη χρονου, λιγο το γεγονος οτι μου αρεσει να αφηνω καποιες μερες να περασουν για να “κατακατσει” μεσα μου η ολη εμπειρια απο ενα live περασαν 2 εβδομαδες. Ας γραψω λοιπον εστω και αρκετα καθυστερημενα και εγω την γνωμη μου για την συναυλια αν και ολοι οι προηγουμενοι με καλυψαν ως ενα βαθμο. Μιλαμε για [B][SIZE=3]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B] που θα το μνημονευουμε για πολλα χρονια.

Τι να πρωτοπεις για αυτη την φανταστικη απο ολες τις πλευρες συναυλια που μας προσεφερε η μπανταρα? Ολα ηταν οπως επρεπε, ολα ηταν ιδανικα με μοναδικη εξαιρεση την αφορητη ζεστη μεσα στο μαγαζι και την τρελη βροχα που εριχνε μετα. Το θεμα της ζεστης ηταν καπως εκνευριστικο, ακομα και πριν ανεβουν οι Machine Head στην σκηνη ιδρωνες απλα και μονο που ησουν στον χωρο και καλο ειναι οι υπευθυνοι να το κοιταξουν αυτο την επομενη φορα.

Αλλα εδω τελειωνουν τα αρνητικα και παμε στα θετικα της συναυλιας. Απο την πρωτη στιγμη που πατησαν το ποδι τους στο σανιδι και για 2,5 ωρες οι Machine Head μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι, τοσο απλο και καθολου υπερβολικο, οποιος ηταν εκει ξερει… :wink: Φουλ ορεξατοι και παθιασμενοι ολοι στην μπαντα απεδωσαν σεμιναριακα ολα τα κομματια και εδωσαν μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι ενα metal live. Παικτικα αψεγαδιαστοι, με εξαιρετικο ηχο και με τον αερα και την ανεση της μεγαλης μπαντας που πολυ απλα “το 'χει…” και το ξερει.

Ο καινουριος Jared MacEachern στο μπασο εχει δεσει ιδανικα με τους υπολοιπους, δεν σταματησε να χτυπιεται και εκτος απο υπεροχος μπασιστας προσεφερε πολλα και στα δευτερα φωνητικα, αλλωστε στις 2 προηγουμενες μπαντες του ηταν τραγουδιστης και κιθαριστας. Ο Dave McClain ηταν “Like a ten ton hammer, son”, φανταστικος ντραμερ, βασανιζε αλυπητα τα τυμπανα του. Ο Phil Demmel που εχει παιξει καθοριστικο ρολο στην αναγεννηση της μπαντας απο το Through The Ashes Of Empires και μετα ηταν εξαιρετικος και δεν εχανε νοτα και οσο για τον General Robb Flynn μας απεδειξε χωρις πολλα πολλα οτι ειναι απο τους καλυτερους frontmen στο metal αυτη την στιγμη. Αψογος στα φωνητικα του, καταπληκτος στα παικτικα του καθηκοντα και με φοβερη επικοινωνια με τον κοσμο. Εχει μεγαλη αυτοπεποιθηση και ειναι πραγματικος αρχηγος με τα ολα του. Σου τραβαει το βλεμμα και σε πωρωνει με τις παροτρυνσεις του για “εκτροχιασμους”… :metal: Μεγαλο respect.

To setlist ηταν παρα πολυ δυνατο με 5 κομματαρες απο τον κορυφαιο τους δισκο το The Blackening, τα Beautiful Mourning, Clenching The Fists Of Dissent, Now I Lay Thee Down, Aesthetics Of Hate και φυσικα το Halo, 4 απο το Through The Ashes Of Empires, τα Imperium, Bite The Bullet, All Falls Down και Descend The Shades Of Night. Απο τον καινουριο τους δισκο το Bloodstone & Diamonds
επαιξαν τα Now We Die, Killers & Kings, Take Me Through The Fire και Game Over, ειχαμε 3 απο το Superchager τα 3 αντικειμενικα καλυτερα του δισκου Bulldozer, Crashing Around You και Supercharger ενω το Unto The Locust εκπροσωπηθηκε απο τα Darkness Within και Locust και το The Burning Red απο τα From This Day και The Blood, The Sweat, The Tears. Απο τους 2 πρωτα αλμπουμ ειχαμε μονο ενα κομματι απο εκαστο το Davidian απο το Burn My Eyes και το Ten Ton Hammer απο το The More Things Change… Αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι η αληθεια, περιμενα να παιξουν περισσοτερα κομματια απο την πρωτη περιοδο της μπαντας, ειδικα απο το Burn My Eyes. Γενικα εμεινα ευχαριστημενος απο το setlist αν και μου ελειψαν πολυ το This Is The End και το Old που ηταν πολυ πιθανα για να παιχτουν οπως και αλλα φυσικα. αλλα δεν θα γκρινιαξω αφενος γιατι η αποδοση τους ηταν το κατι αλλο, αφετερου επαιξαν το κομματι που επιθυμουσα περισσοτερο απο ολα τα “μη σιγουρακια”, ενα απο τα λατρεμενα μου Machine Head κομματια το υπερτατο Clenching The Fists Of Dissent, που οταν ακουστηκαν οι πρωτες νοτες εκστασιαστηκα… :vibrate:

Απο αποψη προσελευσης κοσμου η συναυλια τα πηγε πολυ καλα, αν και μην εχοντας οικειοτητα με τον χωρο δεν μπορω να κανω υπολογισμο για αριθμο εισιτηριων. Παντως ηταν ψιλογεματο το μαγαζι, το κοινο ηταν ορεξατο και με φοβερο παλμο και ολοι φανηκαν να περνανε τελεια. Παντα τετοια, ο Flynn φανηκε να γουσταρει καργα με το ελληνικο κοινο.

2 εβδομαδες λοιπον μετα και ακομα νιωθω την πωρωση να κυλα στις φλεβες μου οταν θυμαμαι αυτη την τοσο γεματη, πωρωτικη και αξεχαστη συναυλια που μας προσφεραν οι Machine Head. 2,5 ωρες Heavy Fuckin’ Machine Head Metal. Ηδη ανυπομονω να μας ξαναρθουν συντομα.