Machine Head (USA) | 25.9.15 Salonica & 26.9.15 Athens

Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Α Ρ Α …Τι να πει κανεις για τα τυπακια? Τα σπασανε, τα ισοπεδωσανε, τα γκρεμίσανε…9.30 βγηκανε, 12.00 ακριβως τελειώσανε. Το ένα κομματι καλυτερο από το άλλο, ο κοσμος μες την τρελα, ο Βοτανικος απ’οτι ειδα ηταν σχεδόν γεματος και ολοι μα ολοι νομιζω φυγαμε με το μεγαλυτερο χαμογελο χαραγμενο στα προσωπα μας. Ο ηχος για μενα ηταν, ισως ότι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια σε συναυλιες σε κλειστους χωρους. Αξεχαστη βραδια, αξεχαστη εμπειρια…

Υ.Γ. Τι γαμωβροχη ηταν αυτή μετα? 1.30 καταφερα να φυγω όταν και σταματησε επιτελους να μας φτυνει ο θεοουλης.

Συμφωνώ και επαυξάνω απίστευτο λαιβ και τι ήχος ! Κρύσταλλο . Η βροχή μετά θα μείνει επίσης χαραγμένη στη μνήμη μου

Για τον ηχο θα ελεγα κ γω παιδια,φοβερος,απιστευτη εμφανιση,ευτυχως που τους ειδαμε κ εμεις σε κλειστο

Κι εμείς σε κλειστό τους είδαμε αλλά ήχο κρύσταλλο δεν τον έλεγες :frowning:

τι να σου πω,εγω επειδη αλλαξα και κανα 2-3 σημεια ακουγονταν τζαμι παντου.

Για Θεσσαλονίκη λέω εγώ, υπόψιν. Σε όλο το λάιβ ήταν απλά οκ, και στα 3-4 τελευταία απλά σε τέρμα ένταση, έτσι χωρίς λόγο για να βουίζουν τα πάντα. Κάποια σημεία του Ηalo ας πούμε έπρεπε να τα φανταστείς, ε αμαρτία

Χώροι όπως ο Βοτανικός είναι μεγάλες επενδύσεις και είναι φτιαγμένοι για live και μόνο Live για αυτό και αυτός ο εξαιρετικός ήχος.
Αν δεν κάνω λάθος εκεί γίνονται και live τουρκοποπ καλλιτεχνών το χειμώνα

Δεν ξέρω σε ποιο σημείο ήσουν, αλλά πάνω στον εξώστη στο κέντρο που ήμουν εγώ ο ήχος ήταν λες και άκουγες cd. Τόσο καλός.

Κάτω δίπλα στον ηχολήπτη, προφανώς κακή επιλογή μετά από τα σχόλιά σας

Θύμισε Ρόδον χτες. Γαμώ τα λαηβ οι Machine Head επίσης. Μόνο το old έλειψε για μας τους παλαίουρες (ίσως και 1-2 από τα πρώτα ακόμα γενικώς)

Χαμός στην Αθήνα.

Απίστευτη εμφάνιση, πολύ όρεξη από τη μπάντα, χορταστικό σετ και η βροχή μετά κερασάκι στην τούρτα. Για τον ήχο όπως τα είπαν παραπάνω, εξαιρετικός, μπάσσο, δεύτερα φωνητικά όλα. Λίγο πιο δυνατός απ’ όσο θα ήθελα, αλλά για Machine Head μιλάμε.

Λατρεία στις φάσεις που εναλλάσονταν τα σόλο από τη μια κιθάρα στην άλλη, οι γκαρίδες του Flynn παίρνουν πόντους λάιβ και ο Demmel τεράστια μορφή. Darkness Within, Davidian και Halo δεν υπάρχουν λόγια.

Για την επιλογή των κομματιών, δυόμιση ώρες ήταν στη σκηνή οπότε τα παράπονα είναι εντελώς φανμπόικα, αλλά όσο να 'ναι θα θελα ένα Block, ένα Take My Scars ή ένα Burning Red.

Με το καλό να τους ξαναδούμε.

Υγ: οι τιμές του μερτς ασχολίαστες

Ακόμη και για εμένα πάντως (τον “παλιο”) που oi mhead είναι πρωτίστως οι δύο πρώτοι δίσκοι δεν θέλω να γκρινιάζω. με τέτοια απόδοση δεν βρίσκω το λόγο…

:bye:

Καταρχήν, πούλο στη γαμωβροχή μετά. Έγινε μακελειό στον κλειστό χώρο, είπε να γίνει και εκτός αυτού μετά!

Ισοπέδωση των πάντων χτες, ήδη στο προσωπικό μου τοπ-3 συναυλιών σε κλειστό χώρο μαζί με Gamma Ray το 2010 (στο Fuzz) και Shadow Gallery (επίσης το 2010, στο Κύτταρο). Απόδοση, όρεξη μπάντας στο θεό, ο ήχος μετά τα πρώτα δύο κομμάτια ήταν κρύσταλλο και άκουγες όλα τα όργανα καθαρά. Μόνο τα φωνητικά του Ρομπ χανόντουσαν σε κάποια σημεία. Ψιλοπράγματα.

Μία συναυλία που θα μνημονεύεται τα επόμενα χρόνια και θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης για μπάντες τέτοιου μεγέθους.

Μια αναφορά στο σέτλιστ, έτσι για να γίνεται κουβέντα. Προφανώς και θέλαμε περισσότερα από το ντεμπούτο, ενώ και οι επιλογές από τον τελευταίο δίσκο δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες. Όταν όμως παίζουν πέντε κομμάτια από το Blackening και τέσσερα από το Through the Ashes (και με τέτοια απόδοση μάλιστα), δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνιες. Α, και οι μονόλογοι του Ρομπ ήταν απαραίτητοι για ξεκούραση μπάντας και κοινού!

Machine Fucking Head

Τεράστια εμφάνιση , πονάει ο σβερκος μου. Για την ηχάρα τους και τα λοιπά ο,τι ειπώθηκε από τους υπόλοιπους

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σουπερ ήταν, φοβερή απόδοση και ήχος, πολύς κόσμος ΑΛΛΑ μόνο το Davidian από το πρώτο, γιατί;;;;
Στα συν ότι σήμερα δεν έχω πυρετό μετά από τόσο ιδρώτα και βροχή!

Εσπειραν οι Machine εχθες!!
Ο ηχος ηταν πολυ καλος!!Φουλ απο κοσμο!!
Ανατριχιλα προκαλεσαμε στον Robb στο τελος του τραγουδιου Darkness Within !!!
Γενικα τα πιο πολλα τα επαιξαν απο το Through the ashes ,the Blackening και Bloodstone
ενα απο το Burn my eyes (Davidian ) και ενα απο το The more things (ten ton hammer)
Ελλειψαν το Old και το Take my scars βασικα αλλα δεν με χαλασε εμενα τα υπολοιπα.

23 τραγουδια (αμα επαιξαν και το slanderous δεν το θυμαμαι τωρα) μεσα σε αυτα και το All Falls Down,
και μια ωραια solo στιγμη του Demmel !!
Ο Jared εχει δεσει φοβερα με τους υπολοιπους ,ολες ωραιες στιγμες.
Καποια λογακια του Robb που εμενα μου φαινονται λογικα αφου παιζουν 2 και ωρες να παιρνουν ανασες οι υπολοιποι!!
Τελειο το σκηνικο!!
Τα αρνητικα τωρα ειναι η βροχη στο τελος εννοειτε αλλα και η οργανωση να μπουμε μεσα
αφου ειχαν κανει 2 ουρες που στην μια ηταν για αυτους που ειχαν ηδη εισητηριο και η
δευτερη για αυτους να παρουν εκεινη τη στιγμη!
Και σε μια στιγμη σταματαει να βαζει εμας που ειχαμε και εμπαιναν απο την αλλη και
ηρθε ενας βλακας να μας πει να παμε στην αλλη ουρα γιατι απο αυτην που περιμεναμε 40 λεπτα
κολλησε και θα αργουσαμε να μπουμε!!

Αντε να μας ξαναερθετε Machine Head!!! :yahoo:

Απιστευτη μπαντα!! Φοβερος Robb!! Τι να λεμε τωρα!!
Μονο κ μονο η διαρκεια του live το κατατασσει στη κορυφη των προσωπικων μου αγαπημενων!!
Πολυ καλο κ το setlist αν κ θα προτιμουσα ενα old αντι του supercharger!
Το μονο μου παραπονο οτι δν επαιξαν το this is the end

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και για μένα μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει ποτέ. Κέφι από την μπάντα και τον κόσμο, καλός ήχος, καθαρά φωνητικά, αλάνθαστο παίξιμο. Κάποιες λεπτομέρειες θα μπορούσα να πω για τον ήχο, αλλά είναι πολύ τεχνικές και μπροστά στην γενική εικόνα ασήμαντες.
Βροχή δεν μέ επηρέασε, είχα βάλει το αυτοκίνητο στο parking και είναι κ diesel οπότε δεν με νοιάζει το νερό.

Μόνη παρατήρηση ότι απο το Davidian και μετά το πρόγραμμα έκανε κοιλιά. Δεν θα είχα πρόβλημα αν από το Davidian πηγαίναμε κατευθείαν στο Aesthetics of Hate.
Το game over μου αρέσει από τον καινούργιο δίσκο οπότε δεν με χάλασε.
Θα συμωνήσω και με τον προλαλήσαντα ότι για προτελευταίο κομμάτι υπήρχαν καλύτερες επιλογές από το supercharger.

Γενικά… μακάρι να ζήσουμε και άλλες συναυλίες τέτοιου επιπέδου.

και 2 πραγματάκια που θυμήθηκα:

Έφαγα μια γερή κουτουλιά στο Davidian ήμουν σίγουρος ότι θα μου άνοιγε η μύτη αλλά ευτυχώς δεν συνέβη…

Τι μαλακία ήταν αυτή που είπε ο Robb στο τέλος… “I see many girls here… nice” “I wanna see guys with girls on their shoulders…” Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να τον κράξω.

όποιος είναι Αθήνα προλαβαίνει να πάει Βάρκιζα…