Machine Head (USA) | 25.9.15 Salonica & 26.9.15 Athens

Είναι πολύ μεγαλύτερο από το fuzz, τουλάχιστον 2πλάσιο και έχει και πατάρι αλλά δέν φαντάζομαι να το ανοίξουν. Θα έλεγα ότi η πλατεία είναι ελάχιστα μικρότερη από το αρχικό gazi music hall (AKA Acro)

ξερει κανεις τι ωρα θα φτασουν αθηνα??θελω αν γινεται να τους πετυχω στο αεροδρομιο.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Machine Head on stage: 22:00
To ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει από τις 20:30

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Βοτανικός Live Stage
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Machine Head on stage: 21:30
To ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει από τις 20:00

ωραια!!
4 μερουλες εμειναν!!
οσοι ερθετε Αθηνα κανονιστε να τα πουμε απο κοντα!!

Μετράμε μέρες πλέον. Χαμός θα γίνει! :trombone:

εψαξα να βρω καμια φωτο με αδειο το βοτανικο αλλα τιποτα…εχει επιπεδα/σκαλακια οπως fuzz , gagarin για να βλεπουμε ολοι???ειδα κανα 2 βιντεο με κοσμο (το τιγκαρησε ο χαρουλης) αλλα δεν καταλαβα πολλα :?

αντε να το καψουμε αυριο…

Το Fix Factory of Sound, πήρε την Machine Head μορφή του!

Machine Head -Spread the Word- 25/09/15 Fix Factory of Sound Thessaloniki

Εχω παρει εισιτηριο απο τις 11 του μηνα Νο. 457 και μετραω αντιστροφα εδω και παρα πολυ καιρο. Ευχομαι η 2η αλλαγη χωρου να ειναι για καλο και να εχει καλυτερο ηχο στο Βοτανικος Live Stage. Περασα μια αρκετα πιεστικη και δυσκολη περιοδο, ευτυχως ολα εξελιχθηκαν οπως επρεπε και τωρα ηρθε η ωρα να ξεδωσω και να το γιορτασω αυριο. Machine Fuckin’ Head λεμε, θα γινει μακελειο… Καλα να περασετε οσοι πατε στην Θεσσαλονικη σημερα.

Καλό μακελειό ήταν, έχω μερικές μικρές ενστάσεις για ήχο, σέτλιστ και μπλαμπλα Flynn, αλλά αυτά είναι δικές μου παραξενιές, σίγουρα θα γουστάρετε σήμερα

Πολύ καλοί χθες. Σωστή επιλογή το Fix για τον όγκο των ατόμων που ήρθαν, ορεξάτοι(τουλάχιστον έτσι φάνηκαν σ’ εμένα), καλό setlist αν και με κάποιες κοιλιές, στο τέλος Halo απίστευτοι, πολύ καλό και το κοινό, αν και δεν έπαιξα εγώ ξύλο :stuck_out_tongue: Μια ένσταση για τον ήχο έχω κι εγώ, μπορούσε να ήταν καλύτερος. Εν τέλει όμως σίγουρα θετικότατη εμπειρία.

Έπρεπε να μην άνοιγαν τον εξώστη, όπως είπαν αρχικά, και θα είχε πολύ γέλιο

Η συναυλία ήταν γαμάτη, αλλά έχετε δίκιο για τον ήχο. Καμία σχέση με τον ήχο που είχαν το 2004 στην πύλη αξιού. Το σετλιστ πάντως καλό ηταν, αν και ο καθένας με τα γούστα του.

Ξερει κανεις τι ωρα βγαινουν σημερα; Οι πορτες ανοιγουν 8, εχθες σαλονικα τι ωρα βγηκαν;

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Machine Head on stage: 21:30

Ερωτηση για οσους ηταν χτες στην Θεσσαλονικη. Απο merch τι ειχε? Ποση ωρα επαιξαν συνολικα, 2ωρο ή παραπανω?

2μιση ώρες καθαρές.

Merch εγώ είδα μόνο ένδυση, δε ξέρω αν είχαν και CDοΒινύλια κι έπρεπε να τα ζητήσεις. T-shirts από ωραία έως εντυπωσιακά, αλλά τιμές το φθηνότερο 25 και αρκετά 30-35. Φούτερ είδα έφτανε τα 60, υπερβολικό in my humble opinion.

Πανάκριβα μπλουζάκια στα 25ευρώ, hoodie 60 (λολ), σημαία 20, και κάτι σκουφιά και κόμπο για το τελευταίο cd που δεν είδα πόσο έκαναν

Βγήκαν 22:00 και τέλειωσαν 00:20, 2 ώρες έπαιξαν, χοντρικά 5’ κενά στα τραγούδια και 15’ μιλούσε ο Flynn, τι 2μιση ώρες καθαρές ρε μαν

Με το ρολόι μου 10 και 2-3 βγήκαν, 12 και 26-27 τέλειωσαν. Ντάξει τώρα για 5 λεπτά θα τα χαλάσουμε. Το πόσο έπαιξαν οκ, λίγο λιγότερο αλλά δε νομίζω να χάλασε κανέναν.

Νόμιζα εννοούσες έπαιξαν 2μιση ώρες καθαρές, my bad