Μαγιό: Mafalda vs. Hello Kitty

Υπαρχει τετοιο μαγιο???=P~
Που το πουλανε??? :bounce: :vibrate: :vibrate: :bounce:

smiley που κοπαναει το κεφαλι του στο τοιχο

αγοράκια, μαγιό Μετάλλικα limited edition σε διάφορα σχέδια από γνωστή skateboard-άδικη μάρκα
τρεχάτε
μέτσαλ και στην παραλία!

Χα, τα είδα προχθες στο mall, στο μαγαζί που έχει billabong κτλ. Πλάκα είχαν. Αλλά τελικά πήρα ένα ριγέ με κάτι ημίγυμνες επάνω. Ήταν καιρός να αλλάξω εκείνο με τα καρχαριάκια. Θα δείτε φώτο σε καμια βδομάδα όταν γυρίσω =)

η ιδια εταιρεια εχει και Chili Peppers για τα τσουτσεκια.

το δικο μου δεν θα το βαλω φετος :razz:

ριγέ με ημίγυμνες, ενώ το άλλο είχε φάτσα χέτφιλντ στον πισινό… πού πήγε η τρουίλα Μάν0;;;

πάντως, πράγματι, οι μετσάλλικα δε θα ταίριαζαν με το mojito… 8)

Το μαγιό μου θα έχει σαφείς επιρροές MANOWAR άρα είναι τρου

Μαφάλντα. Tα Hello Kitty είναι μόνο για Γιαπωνέζες, Ταϊλανδές κλπ. :lol:

Σωστά, τώρα και 'γω Mafalda θα επέλεγα, αλλά το τόπικ ήταν πριν 2 χρόνια και τελικά ποτέ δεν αγόρασα κανένα από τα 2 :stuck_out_tongue:

Για να αποκτήσει και ένα ενδιαφέρον το τόπικ, δε ποστάρετε και καμιά φωτογραφία με μαγιό mafalda και άλλη μια με hello kitty?

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μου διαφεύγει η διαφορά τους. :stuck_out_tongue:

__Ella, το παρακάτω, αφιερωμένο!! :lol: 8O :lol:

__Οχι, όχι… αυτές φαίνεται να έχουν άλλα γουστα (αυστηρά ολόσωμο)…: 8O :stuck_out_tongue: 8O

__Εγώ έχω ένα άνετο αλλά κοντό κόκκινο σορτσάκι και ένα λίγο πάνω από το γόνατο που το μισό αριστερό έχει σχέδια (οικοπνευματί πάνω σε λευκό) τύπου quicksilver και το άλλο μισό (δεξί μπατζάκι) είναι όλο οριζόντιες μαύρες ρίγες πάνω σε λευκό…

__Εχω και ενα άλλο ΠΟΛΥ ωραίο λευκό άνετο σορτσάκι… αλλά είναι πολύ λευκό και είμαι κι εγώ λευκός και θέλει μαύρισμα για να μπει (δηλαδή ΠΟΛΛΑ μπάνια, δηλαδή δεν παίζει)…

__Οσο για τα υπόλοιπα μαγιώ στους άντρες… Το “σλιπ” τύπου, είναι πολύ ωραίο ΜΟΝΟ αν το φοράς αναγκαστικά σε αγώνες καταδύσεων (χοχοχο) ή αν έχεις το σώμα που έχουν οι πολίστες και οι αθλητές του υγρού στίβου -αν και πάλι δεν πάει σε όλους… Δύσκολο μαγιό. Οσο για το κολλητό σορτσάκι τώρα… ΕΛΕΟΣ. Βέβαια μια χρονιά μικρότερος είχα αγοράσει ένα που έδειχνε τέλειο στην βιτρίνα (όχι πολύ κολλητό -δε το δοκίμασα, μαγιό και εσώρουχα δε μ’ αρέσει να τα δοκιμάζω), αλλά τη δεύτερη κιόλας μέρα στην παραλία είχε πάρει δρόμο… Αν και από διάφορες φίλες έχω ακούσει προς έκπληξή μου (οκ, ήμουν μικρός) εντελώς αντίθετα σχόλια, προσωπικά θεωρώ γελοίο να “επιδεικνύω τα προσόντα μου” και καλά… #-o

__Φέτος… δε με βλέπω να κάνω πάνω από 2-3 μπάνια, οπότε μαγιουδάκι του χρόνου μάλλον…

Ορίστε ορίστε

Hello Kitty:

εσύ το ζήτησες :lol:
καλά, πάρε…

Mafalda δε βρήκα μαγιό

:stuck_out_tongue:

Μπράβο ρε Shadow, εξαιρετικες οι φωτό, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. 8)

(δεν έχει σημασία οτι ήταν άλλα μαγιό αυτά!)

Όσο αφορά τα σλιπ των αντρών, μου θυμίζουν δεκαετία '80 και κάτι ταινίες τύπου Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα, πολύ γέλιο όμως! :lol:

εδιτ: Αλοε. —> 8O Τι οπτασία!

(για την πρώτη φωτό μιλάω, τη δεύτερη την προσπέρασα επιδεικτικά)

Όσο αφορά το άλλο, εντάξει, αφού δε πόσταρες κανένα κόμικς με τη Μαφάλντα καλά είμαστε.

Αυτό με το λευκό μαγιό και το λευκό δέρμα ισχύει. Και 'γω είχα πάρει ένα ωραίο, αλλά με έχαναν οι φίλοι μου στην παραλία και έκτοτε το έβαλα πιο βαθιά στα συρτάρια.

__ΕΕεεε, ναι, πιο πολύ απάντηση στην σχόλιο του άλλου συφορουμιστή ήταν μη φανταστείς… :stuck_out_tongue: :lol:

__Και να φανταστεί κάποιος πως αυτές τις είχα πετύχει σε ένα site με αστείες photo κλπ… Οκ, εγώ δεν γέλασα όταν τις είδα… :stuck_out_tongue: Είναι όντως τρελοί οι Ιάπωνες… τα άκρα είναι γι’ αυτούς πολύ νορμάλ (και τα δύο άκρα). Πάντως για την δεύτερή μου photo, αν και δεν είναι Hello Kitty το μαγιό, θα μπορούσε κάποιος μόλις το δει να αναφωνήσει: “Hello Kitty!!!” 8O :wink: :oops: :oops: :roll:

__Τέλος πάντων… Malfalda by far μάλλον… Καλό και το Kitty, αλλά αν είναι να βάλεις κάτι σε κόμικ-cool-antitrendy φάση, καλύτερα αυτό παρά το kitty που μάλλον είναι και λίγο σούπα πλέον (αλλά βέβαια, το topic ανοιχτηκε το '07).

__Γενικώς, θα έλεγα τίποτα από τα δύο μάλλον… Και σίγουρα μακριά απ’ τα άσπρα οι ασπρουλιάριδες που δεν έχουν μαυρίσει (άσε που δύσκολα μαυρίζουν οι λευκές επιδερμίδες -δεν πειράζει, αγαπάμε λευκές επιδερμίδες!!). :smiley:

το μαγαζακι στη φωτο TALLY WEiJL ειναι???

που το ξέρεις εσύ αυτό; :lol:#-o
Oysho είναι :stuck_out_tongue:

Εγω φοραω μαγιο σαν αυτο του Βορατ :lol:

Είμαι πολύ περίεργος να το δω αυτό! :lol::lol:

ελα ρε σι…απο το Tally παιρνω τα αγαπημενα μου μπλουζακια…και απο το Oysho στο μοναστηρακι εκει κοντακ και στο αλλο στον Πειραια περνω τα αγαπημενα μου βρακακια…αλλα στον Πειραια το κλεισανε ρε γαμω το…