Bασικά είναι μάι χαρά γιατί ξεγελλάνε για βερμούδες και έτσι άμα θες να πας μετά πουθένα δεν χρειάζεται να άλλάζεις αλλά απλά στεγνώνεις και πας:p Βέβαια η γκόμενες της παρέας μας λένε λίγο γύφτους όσους το κάνουμε αυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με πολύνοιάζει γιατί είναι απείρως βολίκο:roll:
ayto to mexri na stegnwseis einai pou fovamai…amaaan…einai tragiko…kollaei panw sou kai ama exeis kai poly ammo mpainei kai mesa kai…skatokatastash…mpaaaaa den leei…kala sas lene gyftous oi gomenes…:lol:
Απλό.Στην αρχή κάνεις το μπάνιο σου και όταν βγαίνεις μέχρι να πιεις τον καφέ σου θα έχει στεγνώσει στο άψε-σβήσε
Ρε σεις το μπάνιο στην θάλασσα, δεν είναι εκεί που πάμε στην παραλία, κάτω από έναν ίσκιο με τάβλι και μπύρες και τόνους τσιγάρων? Εσείς γιατί μουσκεύετε? Μήπως είστε από αυτά τα κεφαλάκια που βλέπω να προεξέχουν στην επιφάνεια της θαλασσας?
[SIZE=“5”]ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:[/SIZE]
[SIZE=“4”]Η Αloe σημερα το απογευμα αγορασε μαγιο ΑΣΠΡΟΥ χρωματος… [/SIZE]
Τι μαυρο και κουραφεξαλα μας ελεγε…[-X [-X
:lol3: Μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!Κάτι ήξερα που ψήφισα την τελευταία επιλογή8)
Και αυτο το “μπανιο” τα σπαει!!!
Αλλα μερικες βουτιες παντα κανουν καλο!
O αγώνας μας τώρα δικαιώνεται !
Ρε αλήτες, τι με θάβετε! Έτσι ικανοποιώ πιο πολλά γούστα! 8)
Πήρα άσπρο, έχω ήδη μαύρο, κόκκινο… Καλύτερα δεν είναι έτσι;
Ωραια… Τωρα μπορεις να κανεις κι εκεινη τη φωτογραφηση που λεγαμε με τις σαπουναδες… :lol: :lol:
Αμέσως εσύ [-X
μαύρο με κόκκινο και το cyborg του humanity κάπου
Ωραία. Θα βάλω το κάτω μαύρο, το πάνω κόκκινο, και τατουάζ το cyborg, για να είναι ΚΑΙ ο rudolf ευχαριστημένος :lol:
πάνω θα έχει το εξώφυλλο του album,κανονικά.
το κάτω θα είναι μπρος πίσω ανακατεμένα κόκκινο και μαύρο και θα λέει “humanity,it’s time”
τώρα,ποιες λέξεις θα είναι που,δεν ξέρω…εσύ αποφασίζεις
always black honey! less is more!
το καινούριο μου μαγιό είναι κόκκινο με μικρά μπλέ καρχαριάκια <<<<<<<φλώροςςςς
Εγώ πάλι έσκασα 15 ολόκληρα ευρώ για μαγιό. Ένα μπλέ σορτσάκι Admiral χωρίς φρου φρου κι`αρώματα. Τι να κάνω, φέτος δεν βρήκα μαγιό στο Lidl ή στο Dia
Μαυρο,απλο… ειναι το αγαπημενο μου χρωμα σε μαγιο και…οχι μονο…
Μαυρο,απλο…το πιο αγαπημενο…!!!
Το εμπεδώσαμε! :roll: