οκ γουσταρεις να ακους maiden, γουσταρεις να βγαζεις τα κομματια των maiden στο οργανο που παζεις, γουσταρεις να μαζευεσαι με φιλους να παιζεις maiden, γουσταρεις να ηχογραφεις διασκευες maiden (εδω αρχιζει λιγο το προβλημα), αλλά συγνωμη περιοδευεις κιολας διασκευοντας AIΡΟ ΜΕΙΝΤΕ??? Μα πόσο φειλ.
γραψτε κατι δικο σας, ελεος
προφανως μπορει να τη βρισκουν τα παλικαρια, αλλα εμεις δε τη πολυβρισκουμε
[B]
KAI ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ MAIDEN UNITED!![/B]! (εδω ξεκινανε να βγαινουν αφροι)
Γιατί; Είναι η πρώτη tribute μπάντα που βγήκε; Ή είναι κακό να παίζεις σε τέτοια μπάντα; Και στο κάτω κάτω όλοι απο τα μέλη έχουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία στον χώρο με τις δικές τους μπάντες. Δεν στηρίχτηκαν πάνω σε αυτό.
Anyway απόψεις είναι αυτές. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακό
απορώ με τον αρνητισμό σας…
έχουν κάνει πολύ καλές ακουστικές διασκευές και έχουν δώσει άλλη διάσταση στα κομμάτια με το πόσο πολύ τα έχουν αλλάξει…που είναι το κακό? και τα βιντεακια από το live μοιάζουν πολύ καλά… που είναι το πρόβλημα?
Ρε συ (κριμσον) να σου πώ τί δε καταλαβαίνω, πώς ένας τέτοιος μουσικός τη βρίσκει με [B]το να περιοδεύει[/B] διασκευάζοντας (εστω διαφορετικά) κομμάτια χιλιοπαιγμένα/χιλιοακουσμένα… Δηλαδή με τόσο ταλαντούχους μουσικούς γύρω σου, γιατί να μη δημιουργήσεις κάτι καινούριο, κάτι ολοδικό σου, και τοτε να πάρεις ζβάρνα βουνά, λαγκάδια να το παρουσιασεις.?? Χασιμο χρονου ενα πραμα, εχουμε και δουλειες
(ασταλδο: γενικα η αποψη μου για τις tribute μπάντες είναι παρόμοια)
και εγω είναι το γεγονός οτι βαριέμαι να ακούω μπάντες που το κάνουν αυτό…αλλά η διαμόρφωση στα κομμάτια το κάνουν κάπως ξεχωριστό…
τώρα για την περιοδεία, ε δεν νομίζω να κάνουν world slavery tour…:lol: άντε λίγα εδω που είμαστε μουρλοί με Maiden , το ιδιο σε τουρκια, και 2 Live σε ολλανδια. ε δεν το λες και κατάχρηση/υπερβολη…βασικά ουτε περιοδεία δεν το λες…
ασε που δεν νομίζω να είπαν πάμε ξανθη/λαρισα απο μόνοι τους…κάποιοι τους φώναξαν…φίλοι - διοργανωτές
*πάντως ο wilson έχει συνεργαστεί με πολύ κόσμο…τα πάντα όλα λέμε…