Maiden UniteD - 21/1 - Θεσ/νίκη @ 8ball

January 20 An Club Athens, Greece
January 21 Eightball Club Thessaloniki, Greece
January 22 TBA Greece
January 23 TBA Greece
January 24 TBA Greece

All star μπάντα που παίζει Maiden κομμάτια εντελώς διαφορετικά! Η μπάντα αποτελείται από τους:

Damian Wilson (Threshold, Ayreon): Vocals
Ruud Jolie (Within Temptation): Guitar
Joey Bruers (Up The Irons): : Bass
Marco Kuypers (Cloudmachine): : Piano
Mike Coolen (Within Temptation): : Drums
Anneke van Giersbergen: Vocals

Λεπτομέρειες φαντάζομαι σύντομα.

Πάρτε και μερικά δείγματα:

The Trooper
Wasted Years

Edit: Μπορεί κάποιος mod να αλλάξει τον τίτλο σε Greek Tour; Τώρα βρήκα και τις άλλες ημ/νίες

Τους είδα το καλοκαίρι και γαμάνε. Και θεούλης Wilson πιωμένος στο κοινό μετά, χαχα…

Λογικά τους βλέπω για “Greek tour”…:wink:

Φαντάζομαι έτσι θα είναι οπότε περιμένουμε και περισσότερες ημ/νιες :slight_smile:

οκ γουσταρεις να ακους maiden, γουσταρεις να βγαζεις τα κομματια των maiden στο οργανο που παζεις, γουσταρεις να μαζευεσαι με φιλους να παιζεις maiden, γουσταρεις να ηχογραφεις διασκευες maiden (εδω αρχιζει λιγο το προβλημα), αλλά συγνωμη περιοδευεις κιολας διασκευοντας AIΡΟ ΜΕΙΝΤΕ??? Μα πόσο φειλ.

γραψτε κατι δικο σας, ελεος

προφανως μπορει να τη βρισκουν τα παλικαρια, αλλα εμεις δε τη πολυβρισκουμε
[B]
KAI ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ MAIDEN UNITED!![/B]! (εδω ξεκινανε να βγαινουν αφροι)

Γιατί; Είναι η πρώτη tribute μπάντα που βγήκε; Ή είναι κακό να παίζεις σε τέτοια μπάντα; Και στο κάτω κάτω όλοι απο τα μέλη έχουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία στον χώρο με τις δικές τους μπάντες. Δεν στηρίχτηκαν πάνω σε αυτό.

Anyway απόψεις είναι αυτές. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακό :slight_smile:

εγω προσωπικα περιμενω λεπτομερειες και τιμη…
και μια χαρα ειναι η ολη φαση…
μπορεις να περασεις ενα ομορφο βραδακι μια χαρα!!

αυτο τι ειναι?

ε λογικά θα ειναι και αυτή…δεν εννοώ στα εδω live αλλά γενικά…θα πηγαίνει ανάλογα με το πρόγραμμα της…δεν είναι και τόσο σταθερό το Line up ίσως…

το θέμα είναι άλλο…Damian Wilson λέει.!!! έλα μωρή τρέλα λαρισα.!!!

edit να και ενα βιντεακι

ψήνομαι…!

2ο edit
ο δίσκος τους είναι το Piece of Mind ολόκληρο, με διαφορετικά τα πάντα όλα.! κανονικές διασκευές…και με έψησε ακόμη πιο άσχημα…

*η Anneke έχει κάνει ντουέτο στο To Tame a Land με τον Wilson
**και με έξυπνο εξώφυλλο

Η Anneke θα είναι κανονικά απλά απ’ότι κατάλαβα σε μερικά τραγουδάει μόνη της σε μερικά μονο ο Wilson και μερικά ντουέτα

Πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αλλά λίγο ύπνος για λαιβ.

Λοιπόν μόλις μίλησα με διοργανωτή από Ξάνθη και λεει ότι μάλλον θα πάνε και εκεί αλλά η Anneke τελικά δεν θα είναι στο τουρ :confused:

#-o τώρα είδα οτι λέει γεναρη.! #-o

εδω το ντουέτο [B]To Tame a Land[/B]

και εδώ σε live εκδοχή που η anneke βγήκε με το νυχτικό :stuck_out_tongue:

οπως τα λεει ο w.e.

:? :dunno: #-o

είναι τυχαίο το ΠΟΥ περιοδεύουν? :lol:

απορώ με τον αρνητισμό σας…
έχουν κάνει πολύ καλές ακουστικές διασκευές και έχουν δώσει άλλη διάσταση στα κομμάτια με το πόσο πολύ τα έχουν αλλάξει…που είναι το κακό? και τα βιντεακια από το live μοιάζουν πολύ καλά… που είναι το πρόβλημα?

εγώ απλά λέω ότι εκτός από τους maiden τους αρέσουν πολύ και τα ευρώ :stuck_out_tongue:

δεν λέω για σένα ρε…για τους απο πάνω λέω…(καλά δεν θα βγάλουν και εκατομμύρια:p)

Μα εγω δεν κρινω το ποσο καλα εχουν διασκευασει/διαμορφωσει τα κομματια, αλλα το οτι κανουν και περιοδεια για αυτο, ε μου φαινεται too much…:roll:

Ρε συ (κριμσον) να σου πώ τί δε καταλαβαίνω, πώς ένας τέτοιος μουσικός τη βρίσκει με [B]το να περιοδεύει[/B] διασκευάζοντας (εστω διαφορετικά) κομμάτια χιλιοπαιγμένα/χιλιοακουσμένα… Δηλαδή με τόσο ταλαντούχους μουσικούς γύρω σου, γιατί να μη δημιουργήσεις κάτι καινούριο, κάτι ολοδικό σου, και τοτε να πάρεις ζβάρνα βουνά, λαγκάδια να το παρουσιασεις.?? Χασιμο χρονου ενα πραμα, εχουμε και δουλειες

(ασταλδο: γενικα η αποψη μου για τις tribute μπάντες είναι παρόμοια)

σκοτώθηκαν να απαντήσουν :stuck_out_tongue:

και εγω είναι το γεγονός οτι βαριέμαι να ακούω μπάντες που το κάνουν αυτό…αλλά η διαμόρφωση στα κομμάτια το κάνουν κάπως ξεχωριστό…
τώρα για την περιοδεία, ε δεν νομίζω να κάνουν world slavery tour…:lol: άντε λίγα εδω που είμαστε μουρλοί με Maiden , το ιδιο σε τουρκια, και 2 Live σε ολλανδια. ε δεν το λες και κατάχρηση/υπερβολη…βασικά ουτε περιοδεία δεν το λες…:stuck_out_tongue:
ασε που δεν νομίζω να είπαν πάμε ξανθη/λαρισα απο μόνοι τους…κάποιοι τους φώναξαν…φίλοι - διοργανωτές

*πάντως ο wilson έχει συνεργαστεί με πολύ κόσμο…τα πάντα όλα λέμε…