Maiden UniteD - 21/1 - Θεσ/νίκη @ 8ball

January 20 An Club Athens, Greece
January 21 Eightball Club Thessaloniki, Greece
January 22 TBA Greece
January 23 Kentriki Plateia Trikala, Greece
January 24 Dewars Club Agrinio, Greece

Αυτό που λες δεν στέκει ιδιαίτερα.

Παρόλο που είναι καλός τραγουδιστής, η πλειοψηφία των δίσκων που έχει παίξει ο Wilson είναι τελείως άγνωστοι όχι μόνο για το ευρύ κοινό αλλά και για το μέταλ κοινό. Οπότε το ότι παίζει διασκευές είναι μάλλον γι’αυτόν μια διέξοδος στην μουσική του καριέρα.
Ισως να τον βoηθήσουν να γίνει πιο γνωστός και να ψάξουν κάποιοι την μουσική του.

Οσον αφορά τις διασκευές, σε γενικές γραμμές δεν είμαι και εγώ μεγάλος οπαδός τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι καλές και διαφορετικές από το πρωτότυπο.

Μην μου πεις οτι είναι ξανθη…λαρισα θέλουμε…αν και με Live στα τρικαλα, δεν το βλέπω…κρίμα…:?

sorry για το of topic αλλά αναρωτιόμουν αν είμαι ο μοναδικός που όταν βλέπει τον τίτλο του θέματος συνεχώς αναρωτιέται τι διάολο θέλει η Manchester United στο 8ball :p:lol::lol::lol::lol::lol:

Crimson τι να σου πω… διοργανωτής στην Ξάνθη μου είχε πει ότι προσπαθεί να τους φέρει… Φαντάζομαι εντός των ημερών θα ξέρουμε

@ντεν: χαχαχαχαχ

Ξάνθη πάντως δεν θα είναι :confused:

Jan. 20 - An Club - Athens, Greece
Jan. 21 - Eightball Club - Thessaloniki, Greece
[B]Jan. 22 - Oneirou Odisseia - Serres, Greece[/B]
Jan. 23 - Kentriki Plateia - Trikala, Greece
Jan. 24 - Dewars Club - Agrinio, Greece

Jan. 25 - Barrel House - Larnaca, Cyprus

Απο τιμη κατι?

θα ειναι κ η anneke μαζι??

nope…

κάτι μου είχαν πει διοργανωτές, ότι θα έρθει μόνη της

Στο site του Αn γράφει 12 προπώληση, 15 στη πόρτα.

https://www.facebook.com/#!/events/261405913927354/
Βρήκα πληροφορίες εδώ! Έχει και 2 Σαπορτ, τους Meden Agan και τους Silent Wedding. Πολύ ωραίες μπάντες και οι 2!

Τουλάχιστον να χαρούν κανά λαιβ της προκοπής στην επαρχία ([I]ξέρω μεταλλάδες/ροκάδες που δεν μπορούν να πεταχτούν στις μεγάλεις πόλεις που έχουν stage clubs λόγω οικον.δυσκολιών[/I]), όπου γενικώς -πέραν των ελληνικών μπαντων- επικρατεί “συναυλιακή ξηρασία”…
Ήμουν καιρό σε επαρχία ([I]και σε νησί μάλιστα -προσέξατε πως οι Maiden UniteD ΔΕΝ θα περάσουν από κανένα νησί??? [/I]:frowning: )και ξέρω τι είναι να φθονείς αθηναίους και σαλονικιώτες που χορταίνουν του σκασμού σπουδαία λαιβ…

Πάρτε μια γεύση!

παγωνιά έξω αλλά κρύα ατμόσφαιρα και μέσα στο απελπιστικά άδειο ΑΝ χθες βράδυ παρά το χαμηλό τικέτο (12e)

Ανοιξαν οι [B]THE SILENT WEDDING[/B] με ένα ακουστικό σετ (για να είναι στο κλίμα της βραδιάς) βασισμένο σε δικά τους κομμάτια αλλά και 4 διασκευές(DIO, Helloween, Anathema, WASP).

Oι [B]MEDEN AGAN[/B] φαίνεται πως είχαν αρκετούς φίλους από κάτω (ευτυχώς, αλλιώς θα ήταν ακόμα πιο τραγικά τα πράγματα από προσέλευση), μελωδικό γοτθομέταλ με τα οπερατικά φωνητικά να θυμίζουν καρφί Tarja και Nightwish. To setlist βασίστηκε στο EREVOS AENAON + τις αναμενόμενες διασκευές σε Nightwish και Within Temptation (το 2ο στα φωνητικά παρέα με τη Σάνια από Dimlight), πολύ καλύτεροι στα δικά τους πάντως.

Δεν ξέρω σε πόσο κοινό παίξανε οι [B]MAIDEN UNITED[/B] σε Ολλανδία, Γερμανία κτλ που προηγηθηκαν στο τουρ (είχαν παίξει και DOWNLOAD, WACKEN πάντως) αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να βγαίνεις και να βλέπεις ένα άδειο μικρό κλαμπ, το χειρίστηκαν έξυπνα όμως, ο Damian Wilson κατέβαινε συνεχώς κάτω και κράταγε επαφή με τον κόσμο. Όμορφες εκτελέσεις, γνωστές ήδη από το Mind The Acoustic Pieces άλμπουμ(σε καλές τιμές και το merch by the way) αλλά και αρκετά από το επερχόμενο (που καλύπτει περισσότερα άλμπουμ πλέον). Και ναι, στα Sun and Steel και To Tame A Land τα θέλαμε με την Anneke, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στο δίσκο είναι απλά guest.
Setlist:

[SPOILER]Revelations
Where eagles dare
Quest for fire
2 minutes to midnight
Die with your boots on
22 acacia avenue
Flash of the blade
Prowler
Only the good die young
Sun and steel
Children of the damned
The trooper
To tame a land

encore:
The evil that men do
Wasted years[/SPOILER]

Βιντεάκια:
SILENT WEDDING ?[B][U]real temptations[/U][/B]
MEDEN AGAN ?[B][U]dissolve into grey[/U][/B]
MAIDEN UNITED ?[B][U]where eagles dare[/U][/B]

Tα πράγματα είναι απλά. Ο Wilson είναι από τους πιο χαρισματικούς frontmen ever!

http://www.rocking.gr/live/Maiden_United_Meden_Agan_The_Silent_Wedding_@_AN_Club_200112/11820/?fb_ref=.Tx1Lsjf9VKw.like&fb_source=profile_oneline

Μια χαρά!

σου εχω πει ποσο σε συμπαθώ? :smiley:

χαχαχαχα

κοίτα για να πω την αλήθεια δεν τον είχα ακούσει ποτέ. Αλλά ο τύπος απλά ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΕ

Κατ’αρχήν πριν αρχίσει το live στη Θεσ/νίκη πέρασε και χαιρέτισε ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ όλους όσους ήμασταν εκεί. Γύρω στα 100 άτομα! Για την σκηνική παρουσία; Τι να πω; Που κατέβαινε και τραγουδούσε ανάμεσα από τον κόσμο; Που σκαρφάλωνε και γω δε ξέρω που; Για την φωνή; Δε περιγράφω άλλο…

κοίτα για σκηνική παρουσία δεν ξέρω…αλλά αυτή η φωνή ρε πούστη μου…