Τόσο καλό ήταν το live δηλαδή;Και σκέφτηκα για μια στιγμή να έρθω…:?
Δεν τρελένομαι για Maiden,αλλά θα γούσταρα μια τέτοια φάση.
Λογικά θα ξαναέρθουν ε;
Ναι. Είπαν ότι θέλουν να ξαναέρθουν όταν κυκλοφορήσουν τον νέο δίσκο κάπου προς το καλοκαίρι!
Ενώ στην αρχή δε μου κίνησε το ενδιαφέρον το live με το video που είδα του mindcrime διαπίστωσα ότι έκανα τελικά μ@λ@κία και δεν πήγα. Ευελπιστώ να τους πετύχω σύντομα είτε εδώ είτε έξω…
Αν και αποκαρδιωτικό από κοινό, καταπληκτική εκτέλεση!
ετσι…σας τα ελεγα εγω :bleh:
Κι εμείς δεν τα ακούγαμε…
Πάτωμα…έπος…
Μόνο αποκαρδιωτικό δεν ήταν το κοινό εκείνο το βράδυ. Δεν ήταν ένα live σαν όλα τα υπόλοιπα. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Στο συγκεκριμένο κομμάτι πχ ήμασταν όλοι όρθιοι και τραγουδούσαμε. Δες εδώ στο Revelations… όταν ξεκίνησε ο Damian το τραγούδι απλά σωπάσαμε…προς στο τέλος του intro δεν ακούγονται πλέον ούτε ψίθυροι…με το που μπήκαν τα όργανα αν πρόσεξες μας πήρε 3-4" να χειροκροτήσουμε-να ανταποκριθούμε…ήταν απλά απίστευτος και το video δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μαγεία της στιγμής:
Από ποσότητα κοινού κι όχι ποιότητα εννοούσα…
Α οκ…ας όψονται οι Arch Enemey την ίδια μέρα! [-X
Για μένα παιδιά είναι καθαρά θέμα προώθησης. Από τη μία το συγκρότημα είναι ακόμα “καινούριο” κι από την άλλη δεν προωθήθηκε σωστά σαν συναυλία… Τη στιγμή που οι αθηναίοι φανατικοί των μεηντεν γεμίζουν στάδια, το 5% να ερχότανε δε 8α έπεφτε καρφίτσα στο Αν… Πάντως έστω κι εκ των υστέρων η όλη φάση ακούστηκε και συζητήθηκε, οπότε την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα λογικά. Επίσης οι μισοί (και βάλε) μέσα στο αν, ήταν γνωστοί/φίλοι των 2 σαπόρτ, φανταστείτε να παίζανε μόνοι τους τι θα γινότανε…
Και 'γω νομίζω ότι την επόμενη φορά θα πάνε πολύ καλύτερα οι συναυλίες!