Manchester United

Σταματήστε μωρέ καθυστερημένοι κι οι δυο σας.

Χόρρορ, δεν καταλαβαίνω πώς λες ότι “σε κάλυψα”, στα μισά απ’ αυτά που λες διαφωνώ.
Α και ο Τόρρες σκόραρε σήμερα, τσαπρρρρ.

Ε προσέθεσα όσα δεν είπες. :stuck_out_tongue:

Χαχ, έχεις δίκιο για τον Τόρρες. Πάνω στη βιασύνη μου ξέχασα και το ότι σκόραρε. :stuck_out_tongue: Με τις ευκαιρίες που έχασε βέβαια, δεν κρίνεται καθόλου επιτυχής η αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Πέραν όλων των άλλων, απλά δε γίνεται να χάσει το γκολ που βγαίνει μόνος του σε κενό τέρμα.

Όπως έγραψα και αλλού, τέτοια γκολ χάνονται από επιθετικούς κυριολεκτικά κάθε μέρα, αλλά ο Τόρρες είναι από εκείνους που τρώνε το κράξιμο γιατί κουβαλάει ακόμα τη ρετσινιά του άχρηστου μετά από την περσινή χρονιά. Συμφωνώ βέβαια ότι αν συνεχίσει στη σημερινή απόδοση είναι θέμα χρόνου να την αποβάλει αυτή τη ρετσινιά.

Σήμερα οκ, αντί να βάλει τρία γκολ ξέρω γω έβαλε ένα.

Δεν ειδα το ματς γιατι δουλευα.Η ομαδα εχει κανει πολυ δυνατο ξεκινημα με μολις μια ισοπαλια μεχρι τωρα με την Μπενφικα και εχωντας ριξει 8 στην Αρσεναλ και 3 στην Τσελσι.Αμα συνεχισουμε ετσι ειμαστε για μεγαλα πραγματα φετος :roll:

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο (στο 1ο άσχετα με το ότι φάγατε τα 3 είχατε υπερκλασσική ευκαίρια κι ένα καλό σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Στάριτζ μου φαίνεται, τα υπόλοιπα σουτ υπό προϋποθέσεις ήταν πραγματικά τούβλα … στο 2ο είχε η Γιουνάιτεντ 2 δοκάρια και το χαμένο πέναλτι και γενικά είχε πολύ καλύτερη κυκλοφορία).

Όσο για το ότι η Τσέλσι χτυπάει Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, πάντα υπάρχει περίπτωση να αποδειχτώ λάθος αλλά για να το λες αυτό θα πρέπει να την έχεις ικανή να κερδίζει τουλάχιστον μία από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουνάιτεντ … ΟΚ τη Γιουνάιτεντ ίσως … τις άλλες, δεεεν

σουπερ μπαλα απο την ομαδα παλι

ανετα ως τωρα πρωτη

λαθος …ας το σβησει καποιος

Καναμε την πρωτη μας γκελα σημερα 1-1 με την αρκετα καλη Στοουκ.Δεν πειραζει ρε ομαδαρα :slight_smile:

γαμηθήκαν στους τραυματισμούς όμως, σήμερα ξανά ο Τσιχαρίτο βγήκε αλλαγή. Βίντιτς, Φερντιναντ, Κλεβερλί ήταν στα pits ενώ αν κατάλαβα από την περιγραφή σήμερα και ο Ρούνει έχει πρόβλημα (δεν έπαιξε σήμερα) και είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιον ξέχασα. Σκέτο νοσοκομείο η ομάδα και σκέφτομαι και αυτά που είπε ο Χαρντριβς για το ιατρικό τιμ της ομάδας.

O Rooney τι προβλημα ειχε?? Ειναι δυνατον ρε πουστη μ πια?? Που θα παει αυτη η κατασταση με τους τραυματισμους

ενταξει ρε δεν ειστε οι μονοι
και αρσεναλ και τοτεναμ ετσι ειναι απο την αρχη
και λιβερπουλ και τσελσι μπορει να μην εχουν πολλους τραυματισμους αλλα εχουν σημαντικους
καθε χρονο στην αγγλια ετσι ειναι

με ευκολια σημερα παλι
2-0 ως τωρα

απιστευτο και ομως αληθινο

εγινε 2-3

Δεν καταλαβαίνω πως κατέρευσε έτσι η Utd και έδωσε τόσο χώρο στο Β’…

Γιατί ναι μεν το πρώτο γκολ των Ελβετών ήταν πολύ κωλόφαρδο, αλλά το γεγονός πως η United επέτρεψε τόσες ευκαιρίες είναι για μένα ανεξήγητο…

και μας κρέμασε στο fantasy football και θα μας σπάσουν τα νεύρα σήμερα οι Ελβετοί που νομίζουν πως παίζουν διαστημικό ποδόσφαιρο… Μπράβο Μάντσεστερ! :x

εχει κλειστει πολυ καλα η Νοριτσ σημερα!Για να δουμε…

κουνούπι δεν περνάει στην περιοχή της Νόριτς, τρομερή άμυνα.

γκολ επιτελους.Αντερσον στο 68!

εντιτ:2ο γκολ στο 87 απο γουελμπεκ.Πολυ καλη συνεργασια με παρκ!

Γενικα η ομαδα πηρε μπρος απο το 60 και μετα.Η Νοριτς απειλησε πολυ σε 2 φασεις.Χαμενος ο Ερναντες!

2-0 και τέλος. Πάντως προβληματική εικόνα στο 'β αφού η Νόριτς έκανε πολύ εύκολα ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Πολύ τυχερή η Manchester σε 2 περιπτώσεις, χαμένο τετ α τετ και δοκάρι.

Ηθελα να ηξερα τι ονειρο ειδε ο Σερ Αλεξ και ξεκινησε το ντερμπι χωρις Νανι και Ρουνει σημερα :-k