Με Fletcher να επιστρέφει δύσκολα θα τον εμπιστευτεί για βασικό. Cleverley όντως μετράει πολύ, εγώ όμως προσωπικά θα προτιμούσα μια μεταγραφή μεγάλου χαφ και το δίπλα slot να αλλάζει μεταξύ πιτσιρικιών. Και σίγουρα πέρασε ο πούλος και έψαχνε Fletcher, Carrick και Anderson.
E μα κατανταει αστειο πια τοσα χρονια να βλεπεις ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα της ευρωπης να εχει κεντρο που θυμιζει Λεντεσμα - Μαρεσκα και να οργανωνουν παιχνιδι οι στοπερ…Μεχρι και ο γερο-Paul γυρισε περυσι μπας και μπαλωσει τιποτα :lol:
ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ χτες. ξυπνα σερ Αλεξ! με Βαλενσια δεξι μπακ και Καρικ σεντερ μπακ λιγα φαγαμε…
με τον γουελμπεκ μπροστα θα βαλετε πολλα γκολ…:lol:
Μολις παρει τα χαμπαρια του ο Περσι μαλλον παγκο τον βλεπω να γυαλιζει ο Γουελμπεκ
Δεν το είδα το ματς. Γίνανε τέτοιες ακρότητες στην ενδεκάδα;
ανεβαζει σιγα σιγα ρυθμους η ομαδα και με τις μεταγραφες στην αμυνα πιστευω θα στρωσουν-επιτελους- τα πραγματα εκει πισω.Πολυ κριμα για ρουνι που χανει ενα μηνα!
4 εβδομαδες εξω ο Ρουνει
πολυ κριμα.
εχουν ομως προβλημα συνεννοησης στην αμυνα
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/321184-o-fergki-dioxnei-roynei :-k:-k Αρχισαμε της μαλακιες μου φαινεται
Μαλακιες…
Ο Ρουνευ ειναι σημαια και ο Φεργκι το ξερει καλα!Με τετοιο ανταγωνισμο απο τα σιχαματα δεν μπορει να διωξει τον καλυτερο παικτη της ομαδας!
Δημοσιογραφικες Βλακειες.
εδώ έδιωξε τον ΘΕΟ τον σταμ
Ποιοι θα 'θελαν ενα σχολιο τοξικου για την κληρωση της Γιουναητεντ στο Τσ.Λ.;;;
ε ειναι τοσο κλασικη που θα ειχε ενδιαφερον…
θα παρει πρωτια στον ομιλο η θα με καψει οπως την προηγουμενη σεζον?
Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Welbeck, RVP
Η σημερινη εντεκαδα.
επιτελους μια κανονικη αμυνα.Αν επαιζε ο ντε χεα και ο ρουνι θα βγαζαμε καλυτερα συμπερασματα για την γενικοτερη λειτουργια της ομαδας.
[SPOILER][B][SIZE=“4”]δεν εχω δει πιο πουτανα αμυνα απο αυτη την παναγια μου [/SIZE][/B][/SPOILER]
Αμυνα για γελια και για κλαματα.Τραγικη εκτελεση πεναλτι απο τον Περσι.Σερ Αλεξ ετσι δεν παμε πουθενα
ναι.το εκανε ο σερ αλεξ για να σιγουρευτουμε οτι η αμυνα ειναι για το ΠΕΟΣ