Α χάσαμε και πέναλτυ. Τέλεια.
τραγικοι σου λεω ρε.τραγικοτατοι.
Ναι αφου ο μαλακας ο Περσι ηθελε να το κανει αλα Πανεγκα
Έτσι όπως ξεκινήσαμε η μισητή συμπολίτισσα πάει για περίπατο φέτος. Συνέλθετε.
Δεν εχω καμια ομαδα φετος για περιπατο…
Ολες θα χασουν βαθμους αλλα η United ειναι χαλια.
σας την ειπε ο Ρομπιν ομως.
Ορίστε ρε τι γκρινιάζατε:p
Παρα την ανατροπη ειμαστε για κλαματα
ΡΟΜΠΙΝ Σ’ΑΓΑΠΑΩ!8)
Ρόμπιν, Ρόμπιν, σας γαμάει ο Ρόμπιν
Ρε θα μας τρελάνει αυτή η ομάδα. Καρδιακοί γαμώ
Αλλά ότι σας γαμάει ο Ολλανδός, ναι.
Μαγικος Ρομπιν.
ολη η γιουναιτεντ ειναι αυτος!
Δεν ειναι καθε μερα κυριακη ομως.η ομαδα δεν γινεται να τρωει 5 σε 3 ματς και σε ολα να βρισκεται πισω στο σκορ.
Και ποιος οπαδός δε χάρηκε για αυτή τη νίκη, αυτή την ανατροπή, το χατ τρικ και για τα στόματα που βούλωσε ο RvP;
Αντικειμενικά, αυτή τη νίκη δεν την αξίζαμε για κανέναν ομοφυλόφιλο λόγο. Τι χάλι είναι αυτό; Τι απελπισία; Η άμυνα μπάζει, και τα 2 cb δείχνουν πως δεν έχουνε μπει ακόμα στο κλίμα μετά τους τραυματισμούς. Οι πάσες η μία πιο απελπιστική από την άλλη. Και κυρίως από τους μέσους που ουκ ολίγες φορές κάνανε λάθος και δίναν ευκαιρίες στη Southampton να κάνει το παιχνίδι της. Πόσες σέντρες πάλι στο πουθενά, να σε σπάνε τα νεύρα, να σε κάνουν να βγάλεις καρκίνο. Μια διείσδυση ρε πούστη μου, έναν ελιγμό, μια καλή κάθετη, μα τίποτα;
Είχα στο νου μου ένα προπέρσινο ματς του 11 με τη Blackpool, αν δε κάνω λάθος, όπου το 2-1 έγινε 2-3 με τον Τσικαρίτο να βάζει το τελευταίο γκολ, και μου φαινόταν μακρινή μια τέτοια ανατροπή μιας και ήμασταν ανύπαρκτοι… Ωστόσο, μας βοήθησε ότι στα στημένα οι αμυντικοί της S’ton κοιμόντουσαν, αλλιώς θα κλαίγαμε τη μοίρα μας.
Όσο για το πέναλτι που έχασε ο RvP, ήταν από όσο είδα λάθος απόφαση…Όσο για την εκτέλεση, ήμουν σίγουρος για κάποιο λόγο πως δε θα μπει και έτσι κι έγινε…
Edit: Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε έναν καλό μέσο! Ο Κάρικ δύσκολα σήμερα, ο Κλέβερλι είναι μικρός και θέλει ακόμη παιχνίδια στα πόδια του. Τι περιμένουμε, να βγάλει το φίδι από τη τρύπα ο Σκόουλς; Και ήμαστον, όχι ξανά τον γουέλμπεκ αριστερά! Επιθετικός είναι! Ας έβαζε έναν εκ των Γιανγκ, Νάνι.
Ε όχι και λάθος απόφαση το πέναλτι…
Κατά τ’ άλλα, όντως δεν γίνεται να πηγαίνεις για πρωτάθλημα χωρίς μέσους (“εξαροοχτάρια” εννοώ, δηλαδή όχι επιθετικά χαφ) της προκοπής. Τον Κλέβερλι τον έχω δει ελάχιστα μετά τον περσινό τραυματισμό του αλλά φαίνεται να θέλει χρόνο ακόμα, τους Κάρικ-Φλέτσερ δεν περιμέναμε να τους μάθουμε φέτος και ο Άντερσον είναι ασταθής. Για να μην ενισχυθήκαμε σε αυτόν τον χώρο, προφανώς ο Τσίχλας πιστεύει πως καλυπτόμαστε εκ των έσω.
Η γνώμη μου είναι πως μπροστά από τη μέση, οι νέοι παίκτες θα την κάνουν τη δουλειά, το πρόβλημά μας είναι στα αμυντικά χαφ και στα μπακ, όπου είτε οι παίκτες δεν γεμίζουν το μάτι, είτε θα έχουμε σύντομα πρόβλημα. Κάποιοι θα πρέπει να καλύψουν τον γερο-Ρίο και τον Εβρά, αργά ή γρήγορα (για τον δεύτερο, πήραμε τον Μπιούτνερ από Φίτεσε, τον οποίο έχω δει μόνο σε βίντεο προφανώς), ενώ ο Ράφαελ δεν δείχνει τύπος που θα βάλει μυαλό σύντομα. Μεταβατική περίοδος είναι πάντως, μεγάλες προσδοκίες δεν έχω. Κάτι σαν τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ… :lol:
Από τα λίγα που είδα, κάνω τον εξής συλλογισμό: μπορεί να είναι και καθαρά συμπτωματικό, αλλά και τα 2 γκολ που τρώμε είναι ξεκάθαρα λάθη των πλάγιων μπακ. Σε συνδυασμό με τις τραγικότητες που βλέπω και σε άλλες ομάδες που υποστηρίζω, καταλήγω στο ότι το side back είνα τρομακτικά κομβική θέση πλέον - γιατί τα πλάγια “χαφ” (επιθετικοί είναι ουσιαστικά, inside forwards για τους μανατζερικούς) σπάνια αγκαλιάζουν τις γραμμές και πατάνε φουλ περιοχή.
Άρα, εκτός από την προφανέστατη έλλειψη εξαριού/οχταριού, ίσως αξίζει τον κόπο να θυσιάζουμε δημιουργικά το ένα από τα δύο πλάγια μπακ (και αυτό προφανέστατα είναι ο Ράφαελ) με κάποιο στυλιάρι αμυντικό (Smalling - που δεν πρόκειται ποτέ να άφηνε επιθετικό να πηδήξει από πάνω του). Ευχόμενοι το δημιουργικό κενό να καλυφθεί από την τριπλέτα των επιθετικών χαφ. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι και ο ίδιος ο Evra δεν πρέπει να σοβαρευτεί αρκετά πίσω.
Εγω πιστευω πως ο εβρα πρεπει να καταλαβει πως ουδεις αναντικαταστατος.κανει συνεχως λαθη και ειναι συνεχεια βασικος.Ελπιζω η μεταγραφη που καναμε απο την φιτεσε για πλαγιο μπακ να μας βγει καλη γιατι πρεπει να ταρακουνηθει λιγο ο πατρικιος!
Αλλος Σπυροπουλος απο εκει…
Πολυ σωστες οι επισημανσεις σου.Ειδα και εγω καμποσο απο τον αγωνα και τα
ιδια παρατηρησα.
Επισης σκατα στο μοντερνο ποδοσφαιρο και στο 4-3-3 της κακιας ωρας που παιζουν
οι περισσοτερες ομαδες πλεον.
Α ρε πουστη Λιπι τι μας εκανες με τα 4-2-3-1 σου και τα 4-3-2-1 γαμω τα τρια κεντρικα χαφ γαμω.
Παραληρημα τελος.
Και τώρα νιώθω σαν τους γέρους που στέκονται μόνοι τους μπροστά από τα περίπτερα, Πέμπτη πρωΐ, περιμένοντας κάποιον να πάει να κοιτάξει πρωτοσέλιδα για να αναστενάξουν “ο Αντωνιάδης/Μαύρος/Σιδέρης θα το είχε καρφώσει χτες στους ξυλοκόπους”.
BABY COME BACK OHHHH