μπράβο μαντσεστερ,μια ζωή σπρώξιμο
Γελάει ο κόσμος
αδικη κοκκινη και ανυπαρκτο πεναλτυ#-o
Ανυπαρκτη United, ανυπαρκτο πεναλτυ.
Ολος ο κοσμος ομως.
Υ.Σ. Αν αυτη η Μαντσεστερ παρει καποιο τιτλο φετος, εγω σταματαω να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο.
Αηδίασα πραγματικά… Όλος ο κόσμος γελάει με την “ομάδα” Manchester United.
Σοκαριστικα ασχημη εμφανιση και τελειως αδικη νικη…Αλλα ετσι κ αλλιως παντα γτπ ειμαστε μεσα στο Ανφιλντ…Η κοκκινη μαλλον αδικη, το πεναλτι αμφιλεγομενο.
Εξαιρετικη εμφανιση Ραφα, Φερντιναντ και Σκοουλς. Ολοι οι αλλοι μαυρα χαλια…Οποιαδηποτε μετρια ομαδα μπορει να μας πατησει κατω ευκολα με τετοιες εμφανισεις
μια χαρα πεναλτι ειναι. προστάτευσε την μπάλα και ενω την εχει απο τα δεξιά, ο αντίπαλος του κάνει τακλιν απο πισω αριστερά. και ας μην τον ρίχνει το τάκλιν.
Αν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός όμως αυτό το πέναλτυ θα ζητούσες η Δίκη της Δευτέρας να γίνει εκτάκτως Κυριακή, παλιο-Κρίμσον :!: :razz:
εννοείτε, είχε και αεράκι εκείνη την ώρα και τον παρέσυρε.
8O
Γραψε για Φουλαμ, καλυτερα.
:lol::lol::lol::lol:
δεν βλεπω δικη. μια φορά είδα οταν ήταν οταν ο σαββας. και απόλαυσα καθε δευτερόλεπτο.(+1 με πηλαδακη που έτρεμε ολόκληρος απο αυτους που ειχε δικιο:lol:)
*τόσο μη πέναλτι σου φάνηκε και εσένα?? :-k
ιρον αρης ,και άλλος??!! τι σκατά. μάλλον τοτε δεν το εχω δει καλά.
Το οτι ημασταν αισχροι,δεν αναιρει οτι η κοκκινη ηταν μια χαρα δικαιη.Για το πεναλτυ δεν ειμαι 100% σιγουρος παντως.
για πολλά γέλια ντάξει, έτσι έχετε μάθει τόσα χρόνια οπότε δεν μπορώ να σας κακοκαρδίσω. σιχαμένη ομάδα μια ζωή, σιχαμένη και τώρα.
ε μη με καις και εσυ ρε μαλακα.
ρε παιδιά πέναλτι που το παίρνει ο επιθετικος ειναι. ποσες και ποσες φορές δεν το έχετε δει.
χωστε και κανένα βιντεο αργότερα να δω μηπως όντως κάνω τοσο λαθος
πάρε τώρα
Την επόμενη φορά που θα παίξετε μπάλα σε κάποιο 5χ5,να δούμε τι θα κάνετε όταν σας κάνουν τέτοιο τάκλιν.
Μα ημαρτον,οταν ο αλλος παει στη φαση με τα δυο ποδια και δε βρισκει και μπαλα,εγω το λεω κοκκινη,οι κανονισμοι επισης!
οπως ειπα. απο το τάκλιν δεν πέφτει. το δεξι χερι τον κανει να χάσει την ισορροπία γιατι ειναι πάνω στο σουτ.
καθαρό πέναλτι . φαίνεται ΜΟΝΟ απο την κάμερα στις πλάτες. εκτός αν νομιζετε οτι πέφτει ετσι επειδή βλέπει πολυ ελληνικό ποδόσφαιρο.:lol:
ε ρε τι εχει να γινει απο αγάπες σήμερα.και δεν μου αρεσει καν η ομαδα του τσιχλα.χαχαχαα
ξέχωρα απο τα σφυρίγματα, η επίθεση της μαν, οταν βγαίνει μπροστά μοιάζει με ελληνικη ομαδα που εχει 0 αυτοματισμούς.
Bλεποντας ξανα τη φαση και ασχετα με το ποιον υποστηριζω και μενα μαλλον δικαιη τελικα μου φαινεται…Εχει ειπωθει 1000 φορες…Τακλιν με 2 ποδια που δε βρισκει μπαλα=κοκκινη, τι λεμε τωρα??
Χρειαζεται παιχτης στο κεντρο επειγοντως.Καθε φορα χωρις τον δεινοσαυρο Σκοουλς μεσα τα βρισκουμε σκουρα, αλλα δε γινεται να πονταρεις πανω σ ενα 38χρονο να σου κραταει κεντρο…Πραγματικα απιστευτο το πως συνεχιζουμε να κερδιζουμε με τοσο κακες εμφανισεις.
βρήκε μπάλα ,επικίνδυνο παιχνίδι, κίτρινη κάρτα. για το πέναλτι δε συζητάμε καν, γελάει ο κόσμος κι ο ντουνιάς.
αα, όσο κόκκινη ήταν του σέλβι άλλο τόσο ήταν και του φαν πέρσι που πήρε 10 μέτρα φόρα για να πέσει στον αστράγαλο του στέρλνγκ ενώ είχε φύγει η μπάλα.
τέσπα όσοι από εσάς γουστάρετε τέτοια φάση καλά κάνετε και τη βρίσκετε εμ το μεγάλο σημερινό διπλό καλά κάνετε. όλα ήταν κανονικά