Χαλι μαυρο και σημερα η ομαδα δεν αξιζαμε την νικη.Κατα την γνωμη μου πεναλτι δεν υπαρχει οσο για την κοκκινη παει με τα δυο ποδια νομιζω οτι ειναι σωστη
αρα υπάρχει επαφή που λένε ολοι οτι δεν υπάρχει. στο κανονικό που φαίνεται κάπως πιο φυσιολογικά, το πέσιμο μοιάζει κανονικό και οχι νιώθω χερι και πέφτω.αλλα και ετσι να ειναι, εγινε και και το κέρδισε. δεν έπεσε χωρις λογο και πήρε πέναλτι απο το πουθενά.
και [U]ψιλο[/U]διαφωνώ για τον βαλενσια στην φαση. αμα δεις ποσο λάθος ανοίγει η επίθεση, καταλαβαίνεις γιατι([U]οντως[/U]) κόλλησε
ο deckard Που ειναι? βλεπω να μην μου ξαναμιλαει…χαχααχ
εκει το γαμησε ο διαιτητής και ψόφησε. και επιθετικό ειναι στην αρχή και πέναλτι δεν υπάρχει .ο άλλο παει και προς τα πισω.
εδω εχουμε προσπάθεια για σουτ, 2 μέτρα απο το τέρμα
Λοιπόν τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη: η κόκκινη ήταν τραβηγμένη αλλά δίνεται (ειδικά από τη στιγμή που ο τύπος βαράει από το πρώτο δευτερόλεπτο και του χει κάνει παρατηρήσεις), το πέναλτυ είναι 100% λάθος.
Και τώρα πρέπει να αποφασίσω αν με ενοχλεί περισσότερο μια ακόμα μάπα εμφάνιση της ομάδας μου, ή όλα τα σκάουζια-σαλιγκάρια που έχουν πάτημα να μας ξαναπούν σιχαμένη ομάδα. Δεν κοιτάνε που θα παλέψουνε για τη σωτηρία όπως τους πρέπει λέω γω;
[SPOILER]Παρ’όλα αυτά εγώ σήμερα νιώθω γαύρος και καθόλου δε μ’αρέσει ρε πούστη[/SPOILER]
Λοιπον.Ειμασταν κακοι,πολυ κακοι.Δεν ειχαμε κατοχη ενω ακομα και μετα την κοκκινη δεν ειχαμε την πρωτοβουλια των κινησεων.Η λιβερπουλ επαιξε πολυ καλυτερα,ηταν μαχητικη και αξιζε κατι παραπανω.
Στα επιμαχα τωρα.Για την κοκκινη προσωπικα δεν τιθεται θεμα.Ο τυπος πεφτει και με τα δυο ποδια.Με το ενα βρισκει τον εβανς χτυπωντας τον απο τον αστραγαλο μεχρι το μπουτι λογω της δυναμης του τακλιν και της ταχυτητας του παικτη.Η φαση του φαν περσι δεν ειναι ιδια.ο ολλανδος πεφτει με το ενα,ακουμπα μπαλα και στην συνεχεια βρισκει τον αντιπαλο περνωντας δικαια την κιτρινη καρτα.
Στη φαση του πεναλντι.ειναι ενα κλασικο πεναλντι που κερδιζει ο επιθετικος.Επαφη υπαρχει αλλα σιγουρα οχι η απαραιτητη για να ανατρεψει τον βαλενσια.Ειναι στην κριση του διαιτητη η φαση.Βεβαια με την ιδια λογικη ο ρεφερι θα μπορουσε να δωσει το πεναλντι του σουαρεζ και για μενα αδικως δεν το εκανε αφου ουσιαστικα θα ισοσταθμιζε την ‘‘ευνοικη του σταση’’.
Τελος γραφικοτητες τυπου ''αν παρει η γιουνατεντ οποιοδηποτε τροπαιο θα σταματησω να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο μονο αστειες ειναι.ειδαμε και περσι που ειχαμε ξεκινησει με 8αρες σε αρσεναλ και 3αρες σε τοτεναμ τι εγινε μετα.Καθε σεζον για μια ομαδα εχει σκαμπανεβασματα και κανεις δεν κρινεται απο 2-3 ματς!
Μιλησα για την United οπως ειναι τωρα. Ειπα αυτη η United. Κατανοητο ειναι νομιζω. Μπαλα δεν εχετε παιξει και τα δυο τελευταια ματς τα πηρατε επειδη κοιμηθηκε ο θεος και ο διαιτητης σας εσπρωχνε.
Δεν ειπα πως δεν μπορει να αλλαξει ή κατι τετοιο, μιλαω για την παρουσα κατασταση/εικονα της ομαδας.
Πραγματικά αν η Manchester χρειάζεται τέτοια πράγματα για να κερδίσει τι να πω… Ντροπή και αίσχος. Ατίμωση του πάλαι ποτέ μεγάλου εαυτού της.
Σταματήσαμε να βλέπουμε Ελλάδα λόγω παράγκας. Έλα που εδώ είναι απλά ένα περίπτερο… Τι να πω; Πραγματικα θα ντρεπόμουν υπερβολικά αν υποστήριζα αυτό το πράγμα!
Όσο για τη φάση με το Σουάρεζ δείτε από το 1:05 και μετά
3 πράγματα, ένα κατόρθωμα από κάθε παίκτη μόνο έχει να λέει από τους παίκτες η Γιουνάιτεντ σήμερα.
Το γκολ του Ράφαελ, ο μεγάλος Σκόουλς, και η φοβερή προσπάθεια του τέρατος Βαλένσια.
Εμείς γιατί να κρυφτούμε; Εμάς έσπρωξε και πάλι η διαιτησία (για πολλοστή φορά και αν δεν το παραδέχεσαι ή δε ξέρεις μπαλίτσα ή απλά είσαι τέρμα ξεροκέφαλος)
Ναι δεν είμαστε πλέον η μεγάλη ομάδα του μακρινού παρελθόντος αλλά τουλάχιστον ποτέ δεν καταφύγαμε σε τέτοια μέσα.
Λες ότι είμαστε μικρή ομάδα. Πόσο πιο μικρή και τιποτένια είναι η δικιά σου που με ανύπαρκτο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μας κερδίσει και χρειάζεται και βοήθεια;
Δε πειράζει… δεν θα σας μάθουμε τώρα. Liverpool είναι ιδέα. Είναι πάνω από κύπελλα και νίκες. Αλλά θα μου πεις τι να ξέρετε και τα “διαβολάκια” από αξίες; Εδώ κράζατε τους 96 την προηγούμενη εβδομάδα…
Munich!die u cunts!every single one of you!Die!Lying bastards!Cheating cunts.fuck you.we celebrate 58’.Busby babes.Gone forever. Robert wallis οπαδος της Λιβερπουλ.
Μιλατε και για ηθικη!
Και 'γω γράφω 30.000 λέξεις βρίζοντας τη Θύρα 7 so what?.
Και λογικά το παραπάνω ήταν σχόλιο στο YouTube? Δεν νομίζω να είναι το ίδιο με το να ακούγεται σε κερκίδες
Astaldo έχεις δίκιο. Στοιχηματίζω άλλωστε ότι άκουσες εμένα προσωπικά να βρίζω τους 96 νεκρούς, έτσι δεν είναι; Άστο αγόρι μου. Τον ελληνικό καφενέ κράτα τον μακριά από τη United, δε σε παίρνει. Αν εσύ γουστάρεις ως σκάουζ να καβλώνεις λες και είσαι η τιμημένη, προσφυγοπούλα ΑΕΚάρα σε στυλ “μόνοι εναντίον όλων”, δε θα στη χαλάσω. Αυτό σου έχει μείνει άλλωστε. Αυτό και οι ανύπαρκτοι μύδροι ότι η διαιτησία σπρώχνει τη United (λες και δε σε γαμάμε καλά καλά τόσα χρόνια, μόνο μας τα δίνει η παράγκα - αλήθεια, εκείνος ο Atkinson σφυράει ακόμα;).
Όπως λοιπόν δεν αμφισβήτησα την κάκιστη χτεσινή διαιτησία (γιατί ήταν τόσο κακές οι αποφάσεις που υπερβαίνουν την αντικειμενικότητα), έτσι κι εσύ δε δικαιούσαι να αμφισβητείς τη ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΥΤΣΑ που τρώτε τόσα χρόνια.
[SPOILER]Και το θέμα των “αξιών”, ποντικαρά, άστο, γιατί θα θυμηθώ το Haysel και δε σας ξεπλένει ο γαμημένος Τάμεσης εδώ μέσα. Περπατάτε και μη μιλάτε[/SPOILER]