Παρ’όλα αυτά δεν έκανες καν τον κόπο να μπεις στο θρεντ της Premiership ξερω γω να δεις τι γαμώσταυρος έπεσε πριν μας κατηγορήσεις ότι ανήκουμε στο “μη σκεπτόμενο” σύνολο. Για το φόρουμ λέμε πάντα ε; Έτσι σου φάνηκε ευφυέστατο και το πες. Καλός.
Κάτι τέτοιο έγραψα κι εγώ στο θρεντ της Πρέμιερ Λιγκ.
ΟΚ πάντως, για να δώσουμε κι ένα ελαφρυντικό στους φίλους μας τους mancunians, αυτή είναι η πιο δύσκολη ερώτηση για έναν οπαδό. Προφανώς οποιοσδήποτε μπορεί να ξενερώσει επειδή η ομάδα του πήρε ΕΝΑ (1) παιχνίδι λόγω διαιτησίας και να πει “σκατά, εγώ δεν το πανηγυρίζω”. Τί γίνεται όμως αν στο τέλος πάρει το πρωτάθλημα με μικρή διαφορά και οι τρεις βαθμοί σ’ εκείνο το παιχνίδι ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ, αποδειχτούν καθοριστικοί; Ναι, το παραδέχομαι, εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα.
Ας πούμε θυμάμαι μετά από κείνο το περιβόητο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με το όργιο του Καλόπουλου, που σχεδόν όλοι οι γαύροι που ήξερα έλεγαν “έχω ξενερώσει, δε θέλω να νικάω έτσι, δεν πρόκειται να πανηγυρίσω τέτοια νίκη”. Κάποιοι έλεγαν ότι δε θα πανηγυρίσουν ούτε καν το ίδιο το πρωτάθλημα.
Στο τέλος, guess what - φυσικά και το πανηγύρισαν όλοι. Γιατί; Μα είναι απλό. Γιατί η προκλητική αβάντα σε ένα παιχνίδι, στη “μικροκλίμακα” του παιχνιδιού, είναι βολικό να γίνεται “ντροπή”. Στην κλίμακα της σεζόν όμως μετατρέπεται σε “ό,τι έγινε έγινε”.
Ας μη φέρνουμε τους mancunians σε δύσκολη θέση λοιπόν.
[SPOILER]Το μόνο που πρέπει να τους προβληματίσει είναι γιατί συνέβη Σ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.[/SPOILER]
ναι μωρέ, είδα το κράξιμο που έπεσε εκεί.
μπες στη θέση μου και πες μου ότι με το χέρι στη καρδιά δε θα έλεγες κάτι αντίστοιχο στο γαύροθρεντ σε ίδια περίπτωση, και με λογική αντιμετώπιση από τους γαύρους.
το αιγάλεω δεν υπάρχει οπότε μόνο η αγγλία μας έχει μείνει να καυλαντίζουμε λίγο8)
Εγώ Man Utd δεν υποστηρίζω, μια παρατήρηση έκανα ο καημένος.
Έκανες γκάλοπ ή είναι φάση “έλα μωρέ πασιφανείς οι επιρροές των μπάθορυ” ? :razz:
:lol3::lol3::lol3:
Σημερα μακαρι να βγω ψευτης αλλα βλεπω να τον πινουμε.Οι αλλοι μετα τα κυριακατικα θα μπουν λυσσασμενα για να παρουνε το ματς.Παντως δεν βλεπω να ανοιγει πολυ το σκορ γι αυτο και το παιξα under στο στοιχημα
Ωχ, πάλι μαζί παίζετε?Tέλεια. Βεντούζα θέλω.
Ναι αλλα δεν θα το παρουμε στα σοβαρα το παιχνιδι ειναι για το λιγκ καπ
Για το Λιγκ Καπ
Τσέλσι 1 - MU 2
Giggs 1-0 (22’), λίγο αργότερα D.Luiz 1-1 με πέναλτι και Chicharito 1-2 (42’)
3-3 90’(Κειχιλ Νανι Αζαρ (πεν))
4-3 Σταριζ
5-3 Ραμιρες
5-4 Γκιγγς πεν
Μολις 3 λεπτα χρειαστηκε ο Ολλανδος για να το καρφωσει στα γατακια
Ας οψεται ο Vermaelen λεω γω…
Οντως το τσαφ που εκανε βοηθησε πολυ
2-0 με Εβρα και η σεμνη τελετη παιρνει τελος!!!
Επιτέλους μια καλή United σε derby - αν και αυτή η ομάδα με τις σκούρες φανέλες από την άλλη πιο πολύ Βέροια θύμιζε. Μαγική εικόνα πάντως το 2-1, τους λυπήθηκαν οι θεοί.
Καλά εδώ που τα λεμε ούτε η ΜανΓιουν έπαιξε καμιά σοβαρή μπάλα.Απλά οι άλλοι ήταν ανύπαρκτοι.Ειδικά το πρώτο ημίχρονο,ο ύπνος ο ίδιος …
Συμφωνω,στο πρωτο ημιχρονο και οι δυο τους ηταν αθλιοι,συνεχως λαθη και ελαχιστες φασεις.Σιγα την καλη εμφανιση της γιουναητεντ.
Δεν λεμε οτι παιξαμε καμια μπαλαρα αλλα τουλαχιστον σε αυτο το παιχνιδι δημιουργησαμε και 3-4 ευκαιριες για γκολ
http://www.england365.gr/article/39334/Μία-γενιά-…Φέργκιουσον
26 χρονια μετα!Σε ευχαριστουμε για τα παντα Φεργκι!
πωπω διαβασα τα ονοματα Γουελμπεκ και Ερναντεζ κατω απο Κιν,Γκιγκς,Νεβιλ και Σκοουλς και μου ηρθε να κλαψω