Manchester United

Ενώ το να θεωρείς απόλυτα λογικό το να μπαίνει ο Νέβιλ στην ίδια πρόταση με Κιν, Γκιγκς και Σκόουλς…
Χα

Τα τελευταια ενσημα κολλαει ο Σερ Αλεξ. Ειδε οτι δεν παει κοντρα με τους Αμερικανους και οι ομαδα των Σμαϊχελ, Κιν, Καντονα, Φ.Νιστελροι, Γκιγκς και Σκοουλς μετατραπηκε στην ομαδα των Σμολινγκ, Εβανς, Γουελμπεκ και Καρικ.

Βασικα εγω το ειπα με την εννοια οτι απο εκει που πριν μερικα χρονια οι μεγαλες ομαδες ειχανε μεσα στην 11αδα παιχταραδες ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ που παταγανε και βρονταγανε -και γενικα μορφαρες- τωρα το ποδοσφαιρο μαστιζεται απο ντεμεκ φλωροκατασκευσματα του στυλ

[SPOILER][SPOILER][/SPOILER]
ή

[SPOILER][/SPOILER]
ή

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

και γενικα μια συγκριση καλτιλας/μορφαρας αναμεσα σε Κιν/Γκιγκς/Σερινγκχαμ και Καρικ ή Γουελμπεκ ή ξερωγω ποιον αλλον, ε μαλλον ειναι λιγο ατοπη…

(ασχετα με το αν ο γεροντας ειτε δουλευει με σκατα ειτε με χρυσαφι φτιαχνει ομαδες που χτυπανε ολους τους τιτλους)

Ενω οταν βλεπεις ενα φοβητρο τυπου Jonjo Shelvey ερχεσαι στα ισια σου, ε Private? :p:p

καλα εννοειται ρε,τα δικα μας χαλια τα αναλυω στο δικο μας θρεντ :lol: και επαναλαμβανω οτι το φαινομενο ειναι γενικο,δε λεω οτι συνεβη μονο στη Γιουναιτεντ

[SPOILER]ασε μην πιασω τιποτα Chamakh και σια και δεν ξερεις που να κρυφτεις :lol: (btw αυτο το πραμα το ξαποστειλατε?)[/SPOILER]

Και σε ειδικο βαρος, προσωπικοτητα και δυναμισμο και σε ποιοτικη αξια η διαφορα μου φαινεται χαωδης. Ωρα για χαφαρες που να μασανε σιδερα, μπακ που θα τρωνε παιδια και φορ που θα τους βαζουν ολους στα διχτυα. να 'ουμε. Δηλαδη αυτο ακουγεται σαν να λεμε να κανουμε ψωνια απο την Στοουκ.

Κατσε καλα ε, πεταξε 2 γκολακια στο 5-7 του κυπελλου με την Reading (ναι, ισως νομιζεις πως λεω ψεμματα αλλα ισχυει!)

^^ still gay :stuck_out_tongue:

Δε βαρανε τον πεσμενο ρε αλητη

(αυτο για τα παιδοβορα μπακ μια χαρα μου ακουγεται)

Εγω για καλα στοιχεια τα εγραψα αλλα οταν τα ξαναδιαβασα μου φανηκε σχεδον σαν περιγραφη παιχτων της Στοουκ. :stuck_out_tongue:

Mιλας σε εναν σχεδον κατοικο του Stroke-on-Trent οποτε οσο τους συμπαθω τοσο εχει πλακα το δουλεμα, διαχρονικα ολη η Αγγλια οταν μιλαει για ομαδα ξυλοκοπων μιλαει για την Stoke City. :stuck_out_tongue:

Γεια σου ρε τιτανα Ερναντεζ!!!Ο ηρωας του villa park

Τι να γράψεις πάλι…

Σκιστε τα σιχαματα.

Ρουνευ και δεν ειμαι καλα!

το πρωτο γκολ γαματο

Το πρώτο γκολ που ήταν εναντίον στη ροή του αγώνα τους έκοψε τα πόδια πάντως.

Βλέπω το 2ο ημίχρονο και έχω να πω ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι διαιτητές της σουπερλίγκας είναι καλύτεροι από αυτόν τον μεθύστακα παλιάτσο που σφυράει εκεί πέρα.

Bεντούζα.

Bεντούζα απ’την ανάποδη:)

Ξερετε που μπαινει η βεντουζα!

Ολα μεσα.Στο καλο σιχαματα!