Ματσάρα!!! Ξενέρωσα λίγο αλλά ματσάρα!
Το καρφωσε ο Ολλανδος στα χασομερια και τεζα ο καμπουρης
Βασικα ο Αλγερινος το καρφωσε…
Σε κάθε περίπτωση, το αφεντικό της πόλης είναι πάλι αυτό που πρέπει. Κι αν δεν είχε σπάσει κι ο διάολος το ποδάρι του στο μη offside του 0-3, ακόμα θα ξεροχύναμε
προκλητικη δηλωση, ακομα και για μενα, ενα φιλο της γιουναητεντ, αλλα οκ:p
Πανδύσκολη απόφαση, δεν κατηγορώ τους επόπτες. Μόνο στο replay και με τη γραμμή του βίντεο φαίνεται ότι ΔΕΝ είναι offside. Αλλά δεν παύει να είναι αδίκως ακυρωθέν.
μόνο ΠΟΥΤΣΑ στον σπεσιαλ μαλακα και στην ομαδα του Φρανκο, μονο ΠΟΥ-ΤΣΑ!!
Μεγαλειωδες ζευγαρι,πολλα χρονια παρακαλουσα να πεσει ενα Μαντσεστερ - Ρεαλ!
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΡΕ,ΛΙΩΣΤΕ ΤΗ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ
Clash of the titans.
Μεγαλο ματς αναμεσα στις 2 αγαπημενες μου ομαδες.Η καρδια μου ομως θα ανηκει παντα στους διαβολους!
Τριβουμε χερια!
Αυτό το ζευγάρι μου θυμίζει 2 από τα κορυφαία ματς έβερ!
4-3 στο 90 με Ερναντεζ και φυγαμε 7 ποντακια μπροστα απο την Σιτι.Παντως εγινε τρομερο ματς στο Τραφορντ
Πατροπαράδοτα πράγματα…
στο νοσοκομειο θα με στειλει αυτη η ομαδα.
+7 απο τα σιχαματα!Προσοχη την πρωτοχρονια μην εχουμε εκπληξεις!
εδιτ:Ποια πρωτοχρονια;σε ενα 3ημερο παιζουμε παλι με την μπρομιτς μεσα.Α ρε τιμημενη Αγγλια.
De Gea απίστευτος εκεί που έγινε το δοκάρι από πίσω του και γύρισε η μπάλα στην αγκαλιά του (νομίζω στο 3-3). Ο αδερφός μου που είναι man utd (φανατικός) κόντεψε να πάθει έμφραγμα.
Με το που μπήκε ο Cleverley πάντως άλλαξε όλη η ομάδα. Ωραίο ματς!
Εγώ περισσότερο κόντεψα να πάθω έμφραγμα με τις ευκαιρίες Ρόμπιν-Τσιτσαρίτο που έφυγαν ένα εκατοστό άουτ παρά με τα δοκάρια. Το 'χω πάρει απόφαση ότι φέτος η άμυνα είναι για να τρώει γκολ εύκολα…
Δευτερο σερι ματς χωρις γκολ παθητικο.Για να δουμε μηπως αρχιζει και αλλαζει το πραμα.Πολυ δυνατα επιθετικα κλασικα.Περασε ενα κρισιμο κομματι του πρωταθληματος μονο με μια ισοπαλια ευτυχως.Για να δουμε αν θα ερθει τελικα το 20ο.
Κριμα που χαθηκαν τοσες ευκαιριες και μειναμε με την αγωνια μεχρι το τελος.Κακος ο Γουελμπεκ γενικα(δεν καταλαβα πως σκατα βγηκε μβπ),μετριος ο Καγκαβα.Ο Ρομπιν ασταμητος και σημερα.Ελειπε στην δημιουργια και στα τρεξιματα ο Ρουνει.Αναμενουμε γκελα των σιχαματων με την Αρσεναλ και ειμαστε κομπλε.
Βλεποντας και την κακιστη ρεαλ θεωρω πως οι πιθανοτητες που εχουμε ολοενα και αυξανονται.
Δυστυχώς θα βολευτούμε με +7 και όχι με +10, καθώς η City πέρασε από το Emirates με 2-0 (κόκκινη ο Κοσιελνί στο 9’)
Κάκιστος ο Γουέλμπεκ, ούτε καν για MVP, ακόμα χειρότερος ο Γιανγκ…
RvP μη σταματάς να ματώνεις τα αντίπαλα δίχτυα!
Εμενα μια χαρα μου φανηκε ο welbeck στο πρωτο ημιχρονο που ειδα. Οχι για mvp βεβαια αλλα καλος ηταν. Μετριο το ματς της united παντως απεναντι σε εναν τραγικο αντιπαλο