Οι Måneskin στο EJEKT Festival 2024!
Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου!
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23.02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος.
Οι Måneskin στο EJEKT Festival 2024!
Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου!
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23.02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος.
Καλό καλό πολύ καλο
Αυτό είναι το ιτζέκτ μου
Yes yes yes!
Η πρώτη συναυλία με την κορούλα μου.
Της το είχα υποσχεθεί!
Ποιοι Μανεσκιν μωρέ εδώ θα δούμε Αλκίνοο και Παπακωνσταντίνου στους απέναντι
Sarà fantastico
Εσύ το γράφεις ειρωνικά αλλά εγώ συμφωνώ.
Maneskin, overrated μπάντα. Και κυρίως για εφήβους.
Δεν ακούω Μανεσκιν αλλά σημασία έχει ότι έρχεται μια τέρμα χοτ μπάντα του σήμερα στα φουλ ντουζενια της
Όχι μία απ τα ίδια
Δίκιο έχει ο Rebel. Επίσης, θα προσελκύσουν πολύ νεανικό κοινό και ίσως κάποιοι από αυτούς αποτελέσουν μέρος της ροκ/μέταλ μουσικής στο εγγύς μέλλον. Όταν στην εφηβεία μας οι Linkin Park, Evanescence, SOAD κ.ά. μας εισήγαγαν στον κόσμο της ροκ, και αργότερα της μέταλ -ορισμένους από μας-, έτρωγαν ανελέητο γιούχο.
νταξ, μικρό πικρό σχόλιο. φέρνουν ότι φέρνουν αλλα όταν περιόδευε ο μπλακμορ σαν Rainbow δεν το κάνανε. ευτυχώς … το είδαμε έξω. απο μανεσκιν, 1 κομμάτι μ αρέσει, οπότε, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. είμαι περίεργος τι κοινό έχουν ελλάδα όμως.
Παιδικής και εφηβικής ηλικίας κυρίως.
Και φυσικά instagramers
Δεν με χαλάει όμως. Καλύτερα να ακούνε maneskin (μπας και μετά ακούσουν και τα υπόλοιπα) παρά τραπ.
Νταξει νομίζω φτάνει
Από την άλλη όπου φτωχός κι η μοιρα του , τα περισσότερα γεμάτα τα βλέπω , οπότε πρόβλημα μου
Τι να δεις από αυτό το πράμα.
ΤΠΤ κατι κλασσικούρες που όρισαν το σκληρό ήχο απο τον μαυροπερισσότερο και κάμποσους καλούς τύπους? απο τους μανεσκιν τι να δω ? 2 ωραία και 2 ασχημα άτομα, να τραγουδανε κατι σαν γκλαμ ποπ με σπασμένα αγγλικά ? αν πήγαινα σε κάτι, τώρα νομίζω θα θελα Belinda Carlisle με Rick.Astley.
Παντως αν καποιος δεν εχει προκαταληψεις θα παραδεχτει οτι το άλμπουμ που εβγαλαν το 23 , με αγγλικο στίχο ειναι απο τα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε.
Ευτυχώς ήταν καλά του Romero
Btw, είχα δει Maneskin σε φεστιβάλ πρόπερσι και ήταν πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι περίμενα, ο δε τραγουδιστής είναι showman.
Παιδιά να σας πω πως το βλέπω…
Είμαι κατά 80-90% του κλασικού ροκ και μεταλ.
Ειδικα τα τελευταία χρόνια, αυτό που θα λέγαμε new rock δεν το παρακολουθώ καθόλου.
Αλλά για κάποιο λόγο, έκατσε και ψιλοπαρακολουθώ τους maneskin.
Για τα γούστα μου, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια στο mainstream rock.
Αν το δεις ψύχραιμα, είναι μεγάλη ευλογία και εξαίρεση.
Αυτό το πράγμα που παίζουν, είναι πολύ κοντά στο classic/70s rock.
Είναι επιτέλους μια fun rock μπαντα, fun με τη καλή έννοια του όρου.
Χωρίς μαυρίλες, ουρλιαχτά, ψαγμενιές, ατμόσφαιρες, και post-whatever ατεχνιές.
Ότι live video έχω δεί, είναι πάρα πολύ καλοί παίχτες.
Και ατομικά, και σαν σύνολο τρομακτικά δεμένοι.
Και ο κιθαρίστας και ξέρει, και σολάρει.
Και τραγουδιστής, και χαρακτηριστική φωνή και frontman.
Και λίγο “υπερβολή” που θέλει το ροκ, χωρίς γύρω-γύρω μαλακίες όμως.
Το μελανό σημείο, είναι ότι σε καλλιτεχνικούς όρους, μάλλον δεν έχουν να επιδείξουν μια δισκάρα ανάμεσα σε 3 full-length. Ισως επειδή η επιτυχία ήρθε πολύ απότομα (και μπράβο τους γιατί δεν τους χαρίστηκε τίποτα) Αλλά μπροστά σε όλα τα άλλα, χαλάλι. Έχουμε τους Rival Sons να βγάζουν δισκάρες. Αυτά. Δείτε το λίγο ψύχραιμα.
τους λατρευω αλλά δεν ξερω κατα πόσο αποδίδουν καλά λάιβ…βλέπω κ κάποια βιντεάκια και στα φωνητικά τουλάχιστον , κάτι με χαλάει…
Νταξ ρε συ, πολύ καλή φωνή έχει. Και κακός δεν είναι σε καμία περίπτωση. Rock είναι, δεν είναι όπερα. Και ποτέ το youtube, ακόμα και επαγγελματική λήψη δεν λέει την απόλυτη αλήθεια, απέχει πολύ απτο λαιβ. Είναι μαλακία να λες είδα λαιβ στο youtube και δεν… (εκτός και από τον axl που είχαμε και μαρτυρίες)