μήπως τώρα που θα κάνει sold out τους Maneskin και θα τα κονομήσει… να βάλει και μια μέρα με PJ Harvey;;;;
Φανταζεσαι να σου την βαλει μαζι με maneskin; ( προφανως πλακα κάνω!)
Η λoγικη λεει Royal Blood απo κατω πoυ παιζoυν και μαζι καπoυ αλλoυ λιγες μερες πριν. Η εδω η QOTSA θα παιξoυν δεν γινεται…
Χαρηκα με την ανακοινωση και ας μην εχω ακουσει νοτα.
Ενα πολυ μεγαλο συγκροτημα στα ντουζενια τους που καπως καταφεραν να το φερουν στο χωριο μας.
Η παπουδολατρεια ειναι γνωστο φαινομενο στην Ελλαδα, οποτε ενα φρεσκο ονομα παντα βοηθαει.
Ειδα maneskin βιεννη περσι. Σουπερ live αν δεν ξεχναμε οτι πρόκειται για mainstream μπαντα. Μπηκα σημερα στην 1 και ειχα νουμερο 6000. Οταν εφτασε η σειρά μας, τα front of stage των 100 ειχαν ηδη τελειωσει.
Η αληθεια ειναι οτι η φαση με τα εισιτηρια εχει ξεφυγει πολυ.
lol ρε σεις
H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, αυτοί οι 4 εικοσάρηδες από την Ιταλία έχουν κερδίσει τον τίτλο του “συγκροτήματος που θα σώσει τη ροκ μουσική”
Μάλλον “φασωσει” εννοούσε
Χιούμορακι, μια χαρά μπάντα είναι
Αχ και να’ χαμε μια χρονομηχανή να βλέπαμε τι λέγανε για τους Bon Jovi και τους Motley Crue στα 80s. Πολύ μίρλα, ωραία μπάντα, συμπαθητικότατη μουσική, ώραιος γκόμενος και ωραία γκόμενα, ακούγονται παντού, λογικότατο να τα σκάσουν για να τους δουν και καλά κάνουν, μακάρι να τους βλέπουν κι άλλα πιτσιρίκια ότι περνάνε καλά και να φτιάξουν μπάντες, μπας και σταματήσουμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια στο mainstream
Καλά δεν χρειάζεται και χρονομηχανή, όσοι ειμασταν έφηβοι στα 90s μια χαρά τα προλάβαμε εστω και με μορφή απόηχου (πόσο μάλλον οι λίγο μεγαλύτεροι)
*Εννοείται δεν κάνουμε ποιοτική σύγκριση
Σιγουρα και σιγουρα, αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις με την αντιστροφη.
Δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Θελω να παω, αλλα δεν εχω τοσα χρηματα για να πλαναρω συναυλιες 2024, οποτε θα αγορασω οταν μπορω, εστω και τελευταια στιγμη. Αρα, 120 αν θελω να ειμαι μπροστα. Καλα, δεν θα παρω διοτι θα εχουν τελειωσει κιολας
Φυσικα, μπορω να παρω 70αρι (που θα ειναι 75-80 αργοτερα με το παραπανω σκεπτικο), αλλα τις περισσοτερες φορες απολαμβανω τις συναυλιες κοντα στη σκηνη.
Δεν αμφισβητησα οτι θα εχει κοσμο, αποδειχθηκε απο τις πωλησεις. Αλλα ο furor τα εγραψε ωραια και ο rebel συνοψισε τελεια. Δεν θελω να κανονικοποιω τις στρεβλωσεις. Θεωρητικα μπορω να παρω μια μπυρα και να καθισω εξω απο το ΟΑΚΑ, τσαμπα θα ερθει και θα ακουω ή να περιμενω κανενα ντου, αλλα ουτε αυτο ουτε τα 120 ευρω για Μανεσκιν σε χωρο παρκινγκ ειναι λογικα πραγματα.
Ενιγουει, καλα να (θα) περασουν οσοι πανε.
Μια χαρα…
Για τους (εκπληκτικούς) Maneskin θα γράψω αύριο.
Το μόνο που έχω να γράψω τώρα, είναι πως ο συγκεκριμένος χώρος είναι άριστος συναυλιακά για το κέντρο της Αθήνας, με εξαιρετική πρόσβαση, και πως το Ejekt είναι δύο σκαλοπάτια πιο πάνω οργανωτικά από οποιονδήποτε άλλον διοργανωτή στην χώρα μας.
Άριστος ήχος επίσης.
ζηλεύω
μακάρι του χρόνου να το επαναλάβουν φέρνοντας κατι που να με ενδιαφέρει και να μην κάνει 70 ευρώ
Δεν είχα αμφιβολία ότι θα ήταν εξαιρετικοί οι Μανεσκιν , χαίρομαι που περάσατε καλά
Κριμα που μου εκατσε γκαντεμια και περασα το βραδυ πηγαινοερχομενος στην τουαλέτα και να ακουω τους Maneskin απο το παράθυρο! Θα επανελθω σημερα με bring me !!!
Στο live των Maneskin πηγα ξεκαθαρα επειδη αρέσουν στην 9χρονη κόρη μου.
Τους θεωρω σαν άκουσμα ως ενα πολύ καλο stepping stone στον κόσμο της ροκ.
Επειδη ηθελε να ξερει ποια τραγουδια θα ακουσει εδω και καιρο, ακουγαμε πολλές φορες το συνηθες φετινο τους setlist στο spotify, το οποίο και τήρησαν σε πολυ μεγάλο βαθμο.
Στην πράξη τωρα, ειναι κλασεις καλύτεροι απο οσο νομιζει ο “κλασικος φαν της ροκ” που ισως τους γνωριζει μονο απο την Eurovision. Σφιχτός ηχος, αψεγάδιαστοι τεχνικά/παιχτικά, και με ενα καλως εννοουμενο σταριλίκι της εποχής. Ειδικά ο τραγουδιστής ειναι μάλλον χαρισματικός σαν frontman.
Στο προγραμμα τους ειχαν αρκετα τζαμαρίσματα και ο κιθαρίστας τους εδινε πόνο καθε φορα που εβρισκε χώρο στα τραγούδια τους. Με το κλασικο lineup (μια κιθαρα, μπασο, ντραμς, φωνή) βγαζουν πολύ ηχητικά classic rock μπαντα των 70s.
Επαιξαν το full setlist τους και εμειναν στην σκηνη για 100 λεπτα. Με μόλις δυο δισκους, το ενα χιτάκι ερχοταν μετα το αλλο. Μονο πχ ενα Ιταλικο που επαιξαν δεν γνώριζα, ενω οι καλύτερες μου στιγμές ηταν τα λιγότερο γνωστά τους οπως το Kool kids και το Gasoline τα οποια θα ηθελε να τα εχει στο ροστερ της οποιαδήποτε τεράστια ροκ μπαντα.
Το εισιτήριο ηταν τσιμπημένο (85 αρχικα και 90 τωρα μαζι με τους φορους κλπ) αλλα τους είδαμε στα απολύτως καλύτερα τους.
Για το EJEKT@ OAKA P5 α έγραψα πιο πανω. Εξαιρετική οργάνωση και χώρος. Μαλλον μπηκαν στον κοπο να εχουν και σοβαρο ηχητικό εξοπλισμο, γιατι σπανια εχουμε πολύ δυνατο και καθαρό ήχο.
Ειχαν δικιο οσοι τα εγραφαν στους Korn. Λογικα το ιδιο θα ισχύσει και σήμερα στους Horizon.
Παντα τέτοια και καλά να περνάμε.
ΥΓ. Ξετρελάθηκε η κόρη μου, και εγω ελιωνα μαζι της μαγουλο με μάγουλο Οσοι είστε γονείς, να πηγαινετε τα παιδιά σας σε τέτοιες συναυλίες. Μενουν τρομερες αναμνήσεις.
Μας τα είπες όλα, εκτός από το που πάρκαρες…