Manilla Road

πφ, πάει το σεντόνι, κράσαρε ο browser. πάμε περιληπτικά τώρα.

Αφήνω Multiple Choice, αλλά μη το ξεπατώσετε, 2 επιλογές μαξ ο καθένας πληζ.

Το ντεμπούτο Invasion το άφησα εκτός πολλ, μετριούτσικό είναι και σε διαφορετικό ύφος από τον ήχο που για το οποίο έγιναν “γνωστοί” οι Manilla Road. Το Metal μπαίνει με το σπαθί του όμως στο δημοψήφισμα, είναι εμφανής η στροφή σε πιο επικομεταλλικά μονοπάτια και μας βάζει στην τελική ευθεία για τα ΕΠΗ που ακολουθούν. Το Dreams of Eschaton τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στο Invasion και το Metal. Κυκλοφόρησε με το Metal Invader ένα φεγγάρι, η πρώτη μου επαφή με τη μπάντα! Πριν μερικά χρόνια κόπηκε σε βινύλιο με κάποια έξτρα κομμάτια κάτω από τον τίτλο Mark of the Beast (δεν ξέρω αν υπάρχει και σε σινδί).

Ακολουθεί η τετράδα τους έπους με τα αριστουργηματικά Crystal Logic, Open the Gates, The Deluge, Mystification, με το τελευταίο να θρασίζει κάπως. Στη συνέχεια κυκλοφορούν τα Out of the Abyss και The Courts of Chaos και διαλύονται. Ο Shelton φτιάχνει ένα προτζεκτ και (αν έχω καταλάβει καλά) κυκλοφορεί δίσκο υπό το όνομα των Manilla Road, πιθανότατα για εμπορικούς λόγους, μιας και ήταν πασίγνωστοι, λολ. Τέλος πάντως, το The Circus Maximus παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Επαναδραστηριοποιούνται τη νέα χιλιετία με βοήθεια πλέον στη φωνή και κυκλοφορούν 4 ακόμα δίσκους. Δεν έχω εντρυφήσει ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο και πιθανότατα τα αδικώ, βάζοντάς τα σε δυάδες, αλλά δεν ήθελα να μείνει κάποιο στην απ’ έξω.

Πείτε καμμιά κουβέντα να μάθουμε και τίπουτις.

ψ. έπεσα προχτές πάνω σε αυτό, ήμαρτον ρε φίλε, τι κάθεσαι και γράφεις… ελπίζω να μην είσαι εσύ μάνο : P

Το ‘‘Crystal Logic’’ αποτελεί το πρώτο τους και μοναδικό album με την δισκογραφική Iron Glory Records, αφού στο επόμενο διαμάντι τους, ‘‘Open the Gates’’ (του οποίου το φανταστικό εξώφυλλο, παρεπιμπτόντως, επιμελήθηκε ο Eric Larnoy), υπέγραψαν στην Dragonheart Records, απo όπου, επίσης, έφυγαν, για να επιστρέψουν στην Cult Metal Classics Records στο ‘‘Out Of The Abyss’’ (τον τελευταίο δίσκο της ‘‘χρυσής περιόδου’’ τους) υπό την επωνυμία της οποίας είχαν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα τους album (για το ‘‘Mystification’’, το horror album τους, εμπνευσμένο από τα διηγήματα του Edgar Allan Poe, είχαν υπογράψει στην Sentinel Steel - οι άνθρωποι θα είχαν τρελαθεί να αλλάζουν κάθε τόσο κωλοεταιρίες).

Γαμώ τις μπάντες. Αυτό είναι τρου χέβυ μέτσαλ. Εξάλλου τους εκθειάζει και ολόκληρος Fenriz. Φαντάζομαι το παιχνίδι στο πολλ θα παιχτεί μεταξύ logic, gates, deluge, mystification. Εγώ διαλέγω gates, deluge.
Ninth Wave, The Deluge, Metalstorm, Hour Of The Dragon, κατεδαφίζουν πόλεις. Divine Victim έχει παίξει άπειρες ώρες στο repeat, για πολλά επικά κλωτσομπουνίδια λέμε, τι θρας και μαλακίες.

Η μπάντα είναι respect, έχω ασχοληθεί βέβαια μόνο με τα άλμπουμς της πρώτης περιοδου και θα κάνω καμμιά ξεθαφτική (κάπου είχα κανα δυο cd τους που έχω να τα παίξω χρόνια - δεκαετία μην πω). απο τα νέα τί προτείνετε;

[SPOILER]I saw a zombie with a massive dick,
he swung it round like a piece of piss,
lurking shadows and a pair of tits
will never make me turn away…

Lost in Necrophilia, lost in Necrophilia!

:stuck_out_tongue:

[/SPOILER]

Atlantis Rising. Gamay.

Άντε γεια! Πολλές δισκάρες αλλά θα ψηφίσω τα αγαπημένα μου:
Mystification και The Courts of Chaos

Δοξα και τιμη στους μεγαλους ηγετες του αγνου και τιμιου underground heavy metal !

CRYSTAL LOGIC

Crystal Logic !
από τότε π το πρωτο-άκουσa με ταρακούνησε συνθέμελα . αλητεία αναμεμιγμένη με το αίσθημα του επικού . MANILLA ROAD ! :smiley:

Δεν θέλω νά’μαι αιρετικός, αλλά τα πρώτα δύο μ’αρέσουν περρισότερο:):!:

Το πρώτο πρέπει να ναι το Open the Gates.

Από κει και πέρα Crystal Logic και The Deluge σίγουρα, αλλά αν μόνο ένα, ποιοστομπουτσο; :-k

Δε γαμιέται. Θα τα ψηφίσω και τα τρία.

Κι ο δυδε να πάρει τ’ @@ μου :!:

Χοχο Νίκο στην είπα :!:

καλά, δεν είσαι και ο μόνος, μεταξύ μας τώρα. κι εγώ μάλλον 3-4 θα ψηφίσω :roll:

Δεν είχα ακούσει καθόλου manilla road μέχρι χτες. Είδα το Poll και είπα να κατεβάσω το crystal logic. Ωραίο άλμπουμ, αλλά όσο το ακούω κάτι μου θυμίζει και δεν μπορώ να βρω τι #-o θα ακούσω και τα άλλα και μετά θα ψηφίσω 8)

Α, Κατερίνα, είναι απλό. Οι Manilla Road θυμίζουν το ίδιο πράγμα που θυμίζουν και εκατοντάδες άλλα συγκροτήματα του είδους…

[SPOILER]…Manilla Road. 8)

Καλή η μαλακία μου;[/SPOILER]

:lol::lol: Μπορεί να έχεις και δίκιο και απλά να τους είχα ακούσει και παλαιότερα και να μην ήξερα ότι είναι αυτοί :wink:

:thumbup::thumbup:
μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο !:slight_smile:

the deluge. ηταν και το πρωτο τους που ακουσα. δισκαρα. http://www.youtube.com/watch?v=ck-KzmR5gwk. epic με αρχιδια, οπως πρεπει.

ψήφισα Crystal Logic και Out of the Abyss. αύριο μπορεί να ψηφίσω κάτι άλλο ξερωγώ. πως να διαλέξεις ανάμεσα σε λατρείες…

τι να πρωτοδιαλέξεις απο τα έπη…έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία όμως στο crystal logic οπότε…

To Mark Of The Beast σύμφωνα με την Rockadrome Records θα ξανατυπωθεί σε CD μέσα στο 2010.

Γεια σας παιδιά!Ήταν κανείς στη συναυλία των Manilla road στην Θεσσαλονίκη το 2002 ή 2004?Ήμουν και εγώ εκεί και ψάχνω φωτογραφικό υλικό…

crystal!!επικος δισκος!!απιστευτο!!!