Manilla Road

ψηφισα το out of the abyss, γιατι ηταν η πρωτη μου επαφη με τους manilla, κατι πολυ διαφορετικο για το στυλ τους ,στα ορια του speed/thrash.
καθως και το open the gates, γιατι ειναι το αγαπημενο μου.

το εχει δει αυτο καποιος?

http://cgi.ebay.com/MANILLA-ROAD-DELUGE-Mega-Rare-DIGI-PACK-CD-/260589288939?cmd=ViewItem&pt=Music_CDs&hash=item3cac54fdeb#ht_779wt_1165:-k

το είχα δεί το auction. ύποπτο είναι αφού το cd αυτό γενικά πιάνει κάτι 60αρες 70αρες αλλά όχι και 1000 ρε παιδί μου… πάντως εγώ δίνω το δικό μου και με 500… :stuck_out_tongue:

ολοι λενε οτι ειναι fake, anyway…
12 ευρω το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο απο τον προεδρο:metal:

τι λετε ρε παιδια αυτο ειναι σπανιο? εγω απο δισκοπωλειο στο χωριο μου το αγορασα.

Να πας και στο βιβλιοπολιο να πάρεις ένα λεξικό μωρή.

αντε στην κουζινα σου μωρη που θα με διορθωσεις κιολας

Πρέπει να πάω να την καθαρίσω γιατί είναι βρώμικια, πού το κατάλαβες :expressionless:

βρώμικια.

πες τπτ για του μανιλλα μωρή, αλλιώς στα πχιάτα σου.

Δεν έχω ακούσει μανιλλα. Να ανοίξω θρετ για πιάτα δλδ; =(

η μπορεις να ανοιξεις το γιουτιουμπ

ναι το Deluge έχει εξαντληθεί και πιάνει πολύ υψηλές τιμές. Πριν ένα μήνα θυμάμαι είχε 150$.

Επίσης φέτος βγήκες και ένα live τους :

http://www.metal-archives.com/release.php?id=234648

η έκδοση σε CD από την Shadow Kingdom. Επίσης το συγκρότημα είναι σε συζητήσεις με την εν λόγω εταιρεία για την επανακυκλοφορία κάποιων άλμπουμς από τα 80s (το Deluge αν κατάλαβα καλά θα είναι μέσα σ’αυτά). Ελπίζουμε να τα βρούνε…

Πιο παλια θα λεγα Deluge,τωρα που χω ξεθαψει τα κλασσικα και τα λιωνω με τη σειρα θα το ριξω Open The Gates,δε παιζεται το γαμημενο.

Δεν ειστε φαν Manilla Road?Τωρα μπορειται να γινεται με ενα κλικ!Βιντεαρα για το αγαπημενο μου κομματι τους,τελειοτητες–>[I]καβλωστε[/I]

Περιττο να πω οτι σημερα εκατσα κι ακουσα πρωτη φορα Gates of Fire και κει στο τελος του Epitaph of the King ανατριχιασα.

Απο τα πιο υποτιμημενα συγκροτηματα…

Εχουν ριφαρες και κομματαρες!!!

Πολυ δυσκολη η επιλογη μιας κ εγω δεν εχει παρα πολυ καιρο που αρχισα να ακουω τα κλασικα τους…Ψηφισα Τhe Deluge, αν και τα Crystal Logic-Μystification μου αρεσαν εξισου…Τεραστια ΕΠΗ!!! Μια ερωτηση…Το Voyager σας αρεσε???:-k:-k

προσωπική άποψη πως το καλύτερο αλμπουμ από τα 4 της επανασύνδεσης είναι το atlantis και χειρότερο το spiral castle. voyager και gates είναι κάπου ανάμεσα

κρισταλ λοτζικ ρε μουνια γιατι μονο αυτο εχω :stuck_out_tongue:

Χάρη στον Κολοκύθα και το ξέθαμά του ξέθαψα κι εγώ Manilla Road (θενξ btw <3). Πέρα από το προσκύνημα που πέφτει μετά από ΚΑΘΕ ξέθαμα, βρέθηκα ξανά μπροστά στο κλασσικό δίλημμα: Open the Gates ή Deluge; Ή μήπως Crystal Logic; Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Με πιστόλι στον κρόταφο, στην καλύτερη να βγάλω απ’ έξω Crystal Logic. Αλλά ανάμεσα σε OTG και Deluge την έχω πατήσει, ποιό πιστόλι στον κρόταφο, I’m as good as dead. Πραγματικά δε γίνεται να διαλέξω. Παραείναι συγκλονιστικά έπη και τα δυο τους. <3

alex με τον κηδεμόνα σου ε

Ρε δε λες καλά που δεν είπε κάνα Out of the Abyss;

Μπορεί και να το πει βέβαια, αν τ’ ακούσει. :-s ΘΡΑΣ.

βασικά το out of the abyss στέλνει γιά νάνι το 90% του ΘΡΑΣ. άντε 99 επειδή έχω κέφια :smiley: