Manilla Road

Ε το γάμησες. :stuck_out_tongue:

Καλά ωραίο είναι προφανώς, αλλά για μένα όχι κι έτσι, και σίγουρα δε φτάνει την Αγία Τριάδα ούτε γι’ αστείο.

Τους Manilla Road τους θέλω πιο πολύ βαρβαρικούς, παρά θράσυ.

όταν μιλάω γιά μανίλα, ΟΦΕΙΛΩ να το γαμήσω αγαπητέ :p:lol:

katse καλα γιατι ξερω ποιος εισαι 8)

:!::!::!:

Πες μας κι εμάς να μάθουμε!

ξέρεις, αλλά στα γιάννενα δεν ήρθες στο λάηβ να με βρείς :stuck_out_tongue:

τέλος οφτοπικ

Από Mark Shelton

The album is finished. The name is…Playground Of The Damned and I personally think it rocks. It will be out soon on Shadow Kingdom Records and High Roller Records. I will expose more about the project in a couple of days. Up The Hammers

UP THE HAMMERS??? χμ χμ χμ :-k

με καινούργιο δίσκο το έχω στανταράκι οτί θα περάσουν μια βόλτα από τα μέρη μας8)

Μακάρι να μςα ξανάρθουν και να τιμήσουμε!!!

Μακαρι δεν λες τιποτα, να τους δω και εγω ο δυσμοιρος…

Τιμιότατο 3ωρο (με 15-20 λεπτά διάλειμα) στην Καβάλα πριν λίγα χρόνια μπροστά σε 50-60 άτομα!!!

Πόσο πιο τρου;;;

Τι να πρωτοψηφίσεις! Τελικά διάλεξα The Deluge αν και πραγματικά αγαπάω εξίσου και τα Metal, Crystal Logic, Mystification, Out of the abyss, Into the Courts of Chaos, Openthe gates ακόμα και το Atlantis Rising! Τεράστιοι!

Απιστευτο live! Κ περα απο τα μουσικα, τα highlights ηταν ενα παλικαρι που εσκασε μυτη με σπαθι, κ ο hellroadie να προσπαθει να πεισει την μια απο τις 2 κοπελες που υπηρχαν στην συναυλια να πανε μαζι στην τουαλετα (τελικα δεν τα καταφερε):stuck_out_tongue:

Ο οποίος έχω την εντύπωση ότι είναι μπάτσος! Τουλάχιστον κάτι τέτοιο μου είχαν πει τότε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στην epic μερα του φθινοπωρινου Hammer of Doom θα χτυπησουν λεει 2.5ωρακι και θα χουν για παρεα Doomsword,Battleroar και Mountain Throne,μοναδικη εμφανιση για το 11’=P~

O Ηigh Roller (γερμανία), θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο όλη τη δισκογραφία τους τα επόμενα 2 χρόνια !!!

σετλιστ απο το Χαμμερ οφ Ντουμ

Intro- Morbid Tabernacle
1-Isle of the Dead
2-Taken by Storm
3-Metalstrom
4-Open the Gates
5-Weavers of the Web
6-Queen of the Black Coast
7-Divine Victim
8-Road of Kings
9-Spirits of the Dead
10-Dig me no Grave
11-The Fires of Mars
12-Mystification
13-Haunted Palace
14-Playground of the Damned
15-Brethren of the Hammer
16-Masque of the Red Death
17-Death by the Hammer
18-Hammer of the Witches
19-Witches Brew

20-Hour of the Dragon
Shark Guitar Solo
21-Flaming Metal Systems
22-Crystal Logic
23-The Riddle Master
24-Necropolis
25-HEAVY METAL TO THE WORLD!

δε τους χαλασε

τι λες τώρα! πανικός!

Ω ρε μαλακα, τι ακουσαν? Γαμω τα set και μεγαλο με 25 κομματια. Τιμιοτης και ατσαλι, ο καλυτερος συνδυασμος.

το The Deluge και το Crystal Logic απ όσο βλέπω στο σάητ της εταιρείας και της μπάντας εκυκλοφόρησαν. δεν γνωρίζω αν είναι να βγουν και άλλα…

σιγα τη μπαντα…

[SPOILER]και καλα :p[/SPOILER]

[SPOILER][B]the fires of Mars shall burn…[/B][/SPOILER]