Μην ξεχνάτε να ακούτε Manilla road
ενα κοινωνικο μυνημα του υπουργειου παιδειας 8)
ο κόσμος θα ήταν σίγουρα καλύτερος με υπουργό παιδείας τον Fenriz
Καθε φορα που εχει το hammer συνεντευξη Fenriz λεει και μια ατακα-οδηγο για τη νεολαια που χει χασει το δρομο της
Metal Church, οχι Κorn παιδια.
Μην ξεχνατε να ακουτε Manilla Road
Ποσο θεος!
Οταν μιλαω για τη μπαντα που με τα κομματια της χωθηκα στο underground metal πριν απο 3-4 χρονια, τα λογια ειναι περιττα…το top 3 μου απο δισκους τους ειναι κλασικα η αγια τριαδα Crystal Logic-Open The Gates-The Deluge και απο πολυ κοντα ερχονται τα The Courts Of Chaos & Mystification…τους περιμενουμε τον Οκτωβρη για να παμε με ωραιες αναμνησεις στην Valhalla… [B]Manilla Road[/B]
ΥΓ ο Mark Shelton ειναι και γαμω τους τυπους…ενα απο τα λιγα πλεονεκτηματα του να εχεις φατσοβιβλιο!!!
εγώ -[I]κ λόγω επαγγέλματος[/I]- το υποστηρίζω σοβαρά!
[I][COLOR=“DimGray”]Αν και ξέρω το Σύμπαν δεν θα συνωμοτήσει υπερ μου να γίνει πραγματικότητα…[/COLOR][/I]
Αγαπημενος μου με μικρη διαφορα το Crystal Logic.Αλλα σημερα θα απολαυσω το The Deluge…
Σε ολους τους δισκους τους εχουν καποια ξεχωριστα χαρακτηριστικα.Ενα απο αυτα ειναι η φωνη του Shelton.Ρουθουνατη,ξεχωριζει στο δευτερολεπτο,κατι σαν Dave Mustaine.Τιγκα επικη.Ενα αλλο χαρακτηριστικο ειναι ο ηχος τους.Δεν ξερω αν ειναι ΚΑΙ θεμα παραγωγης,αλλα θα καταλαβαινα ενα τραγουδι τους στα πρωτα δευτερολεπτα και ας το ακουγα πρωτη φορα.Manilla Road ηχος,τελεια και παυλα.Και το Deluge τα περιεχει και τα δυο προαναφερθεντα χαρακτηριστικα μαζι με καποια τραγουδια-Υμνους.Shadow in the Black και μετα την εξιστορηση του Shelton με τον μοναδικο μαγευτικο του τροπο λες και δεν χρειαζεται μουσικη υποστηριξη,ξεκινα ο μακρυς δρομος της θαυμαστικης πλημμυρας των οργανικων σημειων.Στο καπακι το Divine Victim δεν εχει αφησει κανεναν που το εχει ακουσει αδιαφορα.Μικρο αλλα συμπαγες,κεραυνοβολο,κατευθειαν στην καρδια.Love at first hearing.Οτι πρεπει για ανελεητο κοπανημα σε οποιο σημειο του πλανητη και να βρισκεσαι,στο σπιτι,σε συναυλια,στο μπαρακι,στο ασανσερ,στην παραλια.Καμμια σωτηρια και στο Hammer of the Witches που φτυνει τα σωθικα του κραυγαζωντας ‘‘Burn them all’’ ενω οι εξαχορδες κραδαινουν εργαλεια υπνωτισμου.Isle of the Dead και Taken by Storm με υπεροχα τυμπανα και μπασο ωστε να ζενιθοποιηθει το επικο συναισθημα που προσδιδει ο Mark τα δακτυλα και την φωνη του.Στην τριλογια του The Deluge βρισκονται ολα οσα εχουν αναφερθει παραπανω σε καθε τραγουδι ξεχωριστα.Κορυφαιο.Και ενα Friction in Mass στο τελος ωστε να μην εχεις ορεξη να ακουσεις τπτ αλλο μετα ή οτι ακουσεις να σου φανει υποδυεστερο.
Ερωτηση. Εχει παρει κανεις την 30th Anniversary Edition του Crystal Logic που βγηκε το 2013? Digipack με 2 cd και remastered. Τι λεει, αξιζει? Ο ηχος πως ειναι?