No he’s a real LINATSA alright
PS: Manos I love you bre kouto giayto sta leo :lol:
No he’s a real LINATSA alright
PS: Manos I love you bre kouto giayto sta leo :lol:
i know, man! σε 2 posts φτάνεις τα 1000, be careful
Ripper says:
re o manos87 iparxei ?
freedomofrock! says:
:dunno:
freedomofrock! says:
e nai re
freedomofrock! says:
kaneis dn kserei
Ripper says:
xaxaxaxaxa
freedomofrock! says:
exeis parei fora sto forum
Ripper says:
tha ftiaksoume ena programma n’anixnevei t bots
Ripper says:
pws sou fanike
freedomofrock! says:
freedomofrock! says:
malkia
freedomofrock! says:
di-itiki
Ripper says:
e eseis oi skaftiades tou geologikou de kserete apo afta
Τελικα υπαρχει…
Ask Aloe for further information…
Παιδιά οκ. Το δίλημμα λύθηκε. Πάρτε το απόφαση.
[SIZE=“6”]Ο ΜΑΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!![/SIZE]
Πρώτη φορά τον συνάντησα τυχαία, το φοβερό μου μάτι τον “έκοψε” και τον αναγνώρισε! Και ναι, όπως και αυτός παρατήρησε, δεν τον πέτυχα με laptop στο χέρι.
Για πες μου λεει τιποτα η ειναι τα χαλια του , γιατι τον προοριζω για την κορη μου , τον κοπριτη:lol:
Εμπιστευομαι το γουστο σου αφου ακους και Lara εχεις αισθητικη αποψη
Ελπιζω μονο να μην ειναι emoKηφισιωτακι (που λεει κι αυτος) .
Ιστορική στιγμή… :roll:
Ηανακαλυψη του αιωναααααααααααααα!!!
Επειτα απο πολυχρονες ανασκαφες βγηκε στο φως ο ΜΑΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
ΟΡΙΣΤΕ! [SIZE=“5”]ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ![/SIZE]
Δείτε και μόνοι σας! Τρώει και παραδοσιακούς λουκουμάδες με σοκολάτα και παγωτό με cookies! Ήπιε και μπύρα, βούτηξε και στην πισίνα! Άνθρωπος σας λέω! Κανονικά!
THIS CAN’T BE HAPPENING!!!
Ω ρε πουστη, μαυρος ειναι.
Παω στοιχημα οτι το spambot εκανε hacking στο λογαριασμο της Αλοης και μονταζ τη φωτογραφια…
Εισαι ρατσιστης…Εγω θυμαμαι μια φωτογραφια που ειχ ποσταρει και ηταν πολυ διαφορετικος.Αλλος ανθρωπος…
Νατο!!! Ειναι spambot! Εβαλε λαθος φωτο…
καλα ρε μανο ποιος σε εχει προγραματισει η apple και κανεις τοσο spam ή η microsoft??? αλλα να μου πεις αμα σε ειχε δημιουργησει η microsoft ολο format θα ησουν…χαχα ΤΑ WINDOWS ΕΙΝΑΙ [SIZE=“7”]Γ.Τ.Π. ΚΑΒΑΛΑ[/SIZE]
Συμφωνω απολυτα μαζι σου…καμια σχεση με την αλλη φωτο…
Ισως να ειναι ντροπαλουλης και να μη γουσταρει μιτινγκς κλπ…
Dazmaniak, o Μάνος είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί! Αν είναι και λίγο νοικοκύρης, είναι παιδί για σπίτι!
Σχετικά χαμηλών τόνων, αλλά ήταν ειλικρινής για τα μίτινγκς. Απλά δεν έκατσε, αλλά θα έρθει!
Α, δε νιώθω καλά τώρα να γλεντάει αυτός στην Πάρο και να τον θάβω εγώ
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Καλυτερο και απο της Σοφι-καπα…:lol: :lol:
Δεν υπαρχει! Και επειδη πολυ εχει τραβηξει το θεμα σας δινω επισημες πληροφοριες οι οποιες ποτε δεν βγηκαν παραεξω:
ο μανος87 ειναι ενα σπαμμποτ σχεδιασμενο απο τον μπιλ γκειτς το οποιο δεν εχει βγει ακομα στην αγορα και επιλεχτηκε το ροκιν.γρ για την δοκιμασια του απο την εταιρια που ανελαβε την κυκλοφορια του. μεχρι στιγμης εχει περασει ολα τα τεστ και αναμενεται στα ραφια των μουλτιραμα μεσα στο 2008! οσο για τις φωτογραφιες με το μαγιο με λουλουδακια ειναι επιβεβαιωμενο οτι τραβηχτηκαν στην περιοχη γνωστη και ως “Area 51”.
#-o #-o #-o #-o
:lol: :lol: :lol: