Χαρηκες δηλαδη ε;
Έχοντας μόλις γυρίσει από την Πάρο έχω να πω ότι οι λουκουμάδες ήταν απίστευτοι…το ίδιο όμως και η ουρά:p
Χαχα! Καλώς τον! Σωστός! Τη μία φορά με το Μάνο περιμέναμε στις 6 το πρωί κανα τέταρτο, και την επόμενη μέρα κατά τις 3 που πήγα περίμενα μισή ώρα! Αλλά άξιζαν ε! =P~ 8)
Καλα ρε, πηγαιντε να τσακισετε κανα σουβλακι…
Λουκουμαδες…[-X [-X [-X
Αloe:E και εγώ 6-7 το πρώι πήγαινα για να φάω γιατί πριν η ουρά ήταν απάλευτή αλλά προτιμούσα με μέλι, μα καλά πως σας αρέσει η μερέντα(μπλίαχ). Πάντως όντως άξιζαν και με το παραπάνω:D
freedom: Επειδή ξυπνούσα κατά τις 6 το μεσημερι και μόνο τα σουβλάκια ήταν ανοιχτά, επί 5 μέρες τρεφομούν αποκλειστικά με σουβλάκια. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θέλω να ξαναβάλω γύρο στο στόμα μου, με πίανει αηδία και μόνο στην ιδέα αυτού.
Πως σας αρέσει η μερέντα λέει ο διάολος πρωί πρωί.
Αφήστε τα σπαμ ρε και πείτε καμμιά ταριφογκομενοιστορία όσοι πήγατε σε νησιά. Να χαρώ εγώ.
[-X [-X [-X [-X
Δεν αξιζει να εισαι μελος αυτου του φορουμ…
Ρε φρίντομ. Είσαι και λιγουρολίγουρας, δεν έφαγες από αυτό το πράμα για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς! Αλλά ks9 με απογοητεύεις! ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΕ! 8O =P~
Όσο για τα σουβλάκια, έφαγα γύρω στα 6-7(;)… Είχαμε και έναν ξένο μαζί μας ο οποίος ενθουσιάστηκε με το σουβλάκι και τα έτρωγε ακόμα και για πρωινό. Τσάκισε καμιά 15αριά στις 4 μέρες που ήταν εκεί! Ήρωας!
ΥΓ: Σήμερα γυρνάει το σπάμμποτ!
Ωραιος ο ξενος…
Ρε, πιστευεται οτι στη Ροδο μια βδομαδα εφαγα μονο ενα σουβλακι???
Ειμαι για μπουνιες, το ξερω…
Άσε. Υπερενθουσιάστηκε όμως. Ξυπνούσαμε μεσημεριάτικα μετά από ξενύχτι και ακούγαμε:“Bonjour… souvlaki!”
Κατα τ’άλλα έφαγα βάφλες, κρέπες, πίτσες, μακαρονάδες και σε ταβέρνες… Χμ.
Hail to: Όρεξη να 'χεις, Ντερλίκωμα και λοιπά σουβλατζίδικα της Νάουσας
Haha αυτά είναι… Mε μόλις ένα post μου κατάφερα να απογοητεύσω το μισό forum:p :lol:
Hail to: Oρεξή να χεις και ιδιαίτερα στην βρωμιάρα ιδρωμένη που τα ετοίμαζε και με τον ιδρώτα της προσέθετε αυτό το “κάτι” στην γεύση τους:p
Τα βρομικα ειναι τα καλυτερα!!
Αυτο ειναι κανονας…
Αυτο στα Σουρμενα δεν ηταν; Δεν εχει κλεισει;:-k
Ποια βρωμιάρα ρε, δε την είδα. Εμένα ένας τύπος μου τα ετοίμαζε, τα έπαιρνα για πακέτο και μου έκλεινε και το μάτι!
Χειλ και στο La Primavera που μου πρότεινε ο Μάνος!
Ακριβώς αυτό. Όσο ποιό βρώμικο, τόσο ποιό νόστιμο. Εγώ δεν αντέχω πάνω από τρείς μέρες χωρίς σάντουιτς και δυστυχώς τώρα τελευταία μου λένε ότι παχαίνω, αν και πάλι γύρω στα 65 κιλά είμαι.
Βρε άμπαλοι, μετά από καμιά σαρανταριά μπάνια λογικό δεν είναι να είμαι λίγο μαύρος?
Επίσης λουκουμάδες+πραλίνα+παγωτό μπισκότο=8O 8O
¶ντε, back to reality! Cheers!!
Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω… :-k :?
εγώ που έλεγα εξ αρχής ότι είναι άνθρωπος τι κερδίζω? Κανά λουκουμά?
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Στη φώτο δεν είμαι εγώ. Είναι ένας άλλος Μάνος που απλά δούλευε την Αλόη ψιλό-γαζί απ’ ό,τι φαίνεται!!
Λεπτομέρεια: Παρατηρήσατε τι φοράει η Αλόη στη φώτο?
Σορτσακι…
:dance: :dance: :dance: :dance: :rockon: