Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Καλα, τραβα παρε κανα τηλεφωνο στους φιλους σου τους μπατσους να δωσεις κοσμο μετα απο αποτυχημενο δικο σου πεσιμο…αρσενικε,αυθεντικε μπαογκτζη.

τελος τα οφτοπικ.MANOWAR λεμε.

λολ 8O

Όντως δεν τους λέμε παοκτζήδες… Λούζερς του κερατά τους λέμε χαχααχαχαχ!!!

Τέλοσπαντων, θα ήθελα πολύ να πάω να δω αυτή την τόσο διασκεδαστική μπάντα αλλά δεν ξέρω αν θα έχω φράγκα.

Φιλος λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να σε βλεπω να συνεχιζεις να προσβαλλεις.
Εδω ειναι μουσικο το thread αν δεν μπορεις να το καταλαβεις πηγαινε γραψε σε κανενα αθλητικο φορουμ να βγαλεις εκει οτι απωθημενα εχεις.
Ευχαριστω :thumbdown:

ναι ρε μαγκες σταματηστε με αυτα,αναφερθηκε για χαβαλε κατι για την προφορα των Θεσσαλονικιων και ο αλλος πηγε να βγαλει επιστημονικη θεωρια…οτι να ναι…

@αντμιν
Το από πάνω θα σβηστεί ή να του βρίσω κανα συγγενικό πρόσωπο του μαλάκα;

Παιδια πήγα να πάρω το εισητήριο με πιστωτική ,αλλά μου λέει ότι πρέπει να συνενοηθώ με την ALPHA bank και με έβγαλε έξω από την διαδικασία χωρίς να βάλω την πιστωτική μου ή οτιδόποτε άλλο σχέση με λεφτά… Απλά έβαλα τα στοιχεία μου
Τώρα?

κι εγω ειχα ενα προβλημα με την πιστωτικη και δεν τη δεχοταν.
παρε μεσω paypal,παλι δεχεται τον αριθμο της πιστωτικης σου και χωρις να εχεις paypal account,αλλα σε χρεωνει 3,5 ευρω προμηθεια.

Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο site για αγορά εισητηρίων. Ακόμα και για paypal δεν σου βγάζει κάποιο link. Κάνεις όλη τη διαδικασία και σε χαιρετάει λέγοντάς σου να κανονίσεις με την paypal (ή την ALPHA #-o#-o). H Αlpha πάλι που κολλάει;; Τραγικοί!!!

Εγώ ακόμα περιμένω τηλέφωνο… :confused: :confused:

κ γω!!!

Παιδιά εγώ πλήρωσα με τραπεζική κατάθεση… Μου ήρθε δηλαδή ο αριθμός της παραγγελίας και μετά έβαλα τα λεφτά στην ALPHA μέσω e-banking. Το έχει κάνει κανείς και, αν ναι, σας ήρθε κανένα e-mail επιβεβαίωσης ότι όντως πήραν τα λεφτά και όλα οκ;

πάντως πρόκειται περί τραγικού site… απορώ πως κάνουν πωλήσεις με αυτό το interface και την όλη διαδικασία.

Δε ξέρω τι παίζει αλλά σε 2 μέρες θα πάρω τηλ. για μπινελίκια! :smiley: :smiley:

βρισε κ για μενα

Indeed! Έλεος δηλαδή! 1 βδομάδα πέρασε! Ευτυχώς μας έκοψε και παραγγείλαμε με αντικαταβολή οπότε αν γίνει βλακεία δεν θα κλάψουμε τα λεφτά μας, σε αντίθεση με τις κάρτες…

Δε νομίζω να γίνει καμία βλακεία αλλά όπως και να έχει οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες. Εντάξει δε λέω να μας πάρουν την ίδια μέρα αλλά ήδη έχουν περάσει 3 εργάσιμες μέρες!!!

ουτε απο γκομενο περιμενα τοσες μερες τηλεφωνο

αχαχαχχααχαχχαχχααχαχαχχα

χαχαχα :stuck_out_tongue: