Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Εάν είναι να βάλουν και 2η μέρα, είναι εγκληματικό λάθος της διοργανώτριας που άφησε να βγουν παραέξω οι φήμες. Πάντα και παντού άσχετοι αυτοί οι έλληνες.

Δε ξέρω αν εντέλει υσχίσει αυτο με τη Δεύτερη μέρα , απλά σας είπα τι μου είπε άνθρωπος του Principal! Αν και μεταξύ μας μου φαίνεται πιθανό να υπάρξει αν εξάντηληθούν τα εισιτήρια στην προπώληση! Επίσης κάτι τελευταίο, θα εκδοθούν 1200 tickets. Έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω!!!

Odin Guide My Sword

Ευχαριστούμε για την αγορά σας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με την SPEEDEX η οποία αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας στο χώρο που εσείς επιλέξατε, με την μέθοδο αντικαταβολής.

Αυτό είναι το μήνυμα ποθ έστειλαν.Έχει τον αριθμό παραγγελίας.Άρα υπάρχει αγορά!

Μην ανησυχεις brother, όλα κομπλε :slight_smile:

Odin Guide My Sword

Εγώ το λέω επειδή, αν έχει μια νορμάλ λογική λες ότι οι Manowar θα παίξουν Παρασκευή και δεν αφήνεις να εννοηθεί οτί “μπορεί και να παίξουν και 2η μέρα” ώστε να γίνει όσο τον δυνατόν πιο σύντομα προπώληση για την 1η μέρα, καθώς ως γνωστόν, όσο πιο γρήγορα πάρεις τα λεφτά τόσο το καλύτερο. Αν δεις ότι πλησιάζει sold-out τότε λες “λόγω μεγάλης ζήτησης και μπλαμπλαμπλα θα γίνει και 2ο λάηβ”.

Τώρα με τις φήμες μπορεί να υπάρξουν και 100-200 άτομα που να σκέφτονται “Σάββατο καλύτερα, κάτσε να περιμένω”.

Αλλα -3 εισητηρια κι απο μενα!:smiley:

και -10 απο μενα με την παρεα μου.yessssssssssssssssssssssss

τιποτα ορθιο λεμε

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά είναι τόσο μειωμένη η προσφορά που και 3 σερί να έκαναν θα γέμιζε.Εγώ πχ θα πήγαινα και στις 3 μέρες :stuck_out_tongue: Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα, u know it!
Πάντω όντως δε βλέπω να μένει τίποτα όρθιο κύριοι!! Εγώ θα πάρω 2-3 αλλαξιές εσώρουχα γιατί προβλέπω να λερώνομαι πολύ :stuck_out_tongue: Πως το λέτε στη Θεσαλλονίκη???
Πονάνε τα μυαλά μου σε λέω αδερφέ :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

καλα προβλεπεται να πουμε sold-out πολυ συντομα ετσι οπως φευγουν τα εισιτηρια…λογικα θα βαλουν και αλλο live,ωραια θα ηταν να εβαζαν και ενα Αθηνα :stuck_out_tongue:

egw 8elw na rwthsw kati pou einai ligo offtopic vevaia…epeidh tyxainei na eimnai e3wteriko ti paizete me ton OSE sthn ellada twra???8elw na pw emeis apo salonika erxomastan me ta vradina trena mia mera prin kai feygame mia mera meta kai den kovame oloklhra eishthria…ekova 8essalonikh larisa 6 E kai eftana mexri katw…elektes pou8ena…oi a8hnaioi den mporoune na t kanoune h alla3ane t pramata kai anevainoune elektes sta vradina???..8a ypar3ei prob an alla3ane ta pragmata…8a xxasoume live sthn a8hna…ama xreiazetai na kovome 46 e g tickets st trena gamhse mas

[B]ANTE ΓΕΙΑ.[/B]

Τίποτε άλλο.

“Πονάνε τα μυαλά μου σε λέω καρντασάκι” καλύτερα. Αλλά γενικά το 'χεις! :D.

Να ξέρεις όμως, σωστά σαλονικιώτικα ακους στις δυτικές συνοικίες, από Επτάλοφο και κάτω. Οι άλλοι είναι φλώροι. :p:lol:

εισητηρια θεσσαλονικη που?

Ακόμα πουθενά! Μόνο ticketarena.gr

Σαλονικιωτικα βασικα ακους επιτηδευμενα απο οποιοδηποτε φλωρο εχει ακουσει ιστοριες απο τοτε που η πολη δεν ηταν το μεγαλυτερο συντηρητικο νεκροταφειο ιδεων της Ελλαδος, απο τοτε που οι παοκτζηδες ηταν ντομπροι και Γοτθοι και δε φευγαν απο το γηπεδο για να κανουν πεσιματα σε μερη 10χλμ μακρια απο αυτο, ουτε αφηναν αγνοουμενους απο τα μερη που περνουσαν. ο συγκεκριμενος φλωρος, μια και δε μπορει να κανει τπτ γι’αυτη την κατασταση, αντιγραφει τον τροπο ομιλιας του Νεοελληνα Αριστοφανη, διατρανωνει την επιτηδευμενη αγαπη του στη ρετσινα με κοκα κολα, γραφει με ηλιθια Αγγλικα ακομα κι αν εχει proficiency, κρεμαει επιτηδευμενα ηλιθια πανω στο γηπεδο του στυλ ‘‘εξω τα ΕΚΑΜ απο τα ζωνιανα’’ και τραγουδαει γελοια συνθηματα στο γηπεδο του τυπου ‘‘κρυο … η μανα σου’’, νομιζοντας εκεινη την ωρα οτι ειναι το μεγαλυτερο αλανι στον κοσμο.

Συμπερασματικα, η σωστη διατυπωση θα ηταν οτι ‘‘θεσσαλονικιωτικα σημερα δεν ακους απο κανενα σοβαρο ανθρωπο, παρα μονο στην εκπομπη του λαζοπουλου ή σε παρεα 40αρηδων πρεζονιων στο παγκακι τς πλατειας Επταλοφου’’.

Στο επομενο επεισοδιο ‘‘θεσσαλονικη-ροκ πολη. Μη χεσω’’.

Υπερβάλλεις αλλα δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω για τετοια συζητηση :slight_smile:

Φίλε εγώ αστειευόμουνα, νομίζω ήταν προφανές αυτό, εσύ το παρατραβάς αναφέροντας άσχετα πράγματα. Και προφανώς δεν είσαι και ντόπιος για να ξέρεις τα τι και πως, “παοκτΖήδες” δεν λέει κανένας εδώ.

Τέλος πάντων, σε χαιρετώ φιλικά και το κόβω.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ MANOWAR. (που λέμε και δυτικά):smiley:

ωραια…τωρα ασε το πληκτρολογιο και πιασε το πουλακι σου να στρωσεις :slight_smile:

+1000 :lol::lol:

Και επανερχόμαστε στο θέμα μας.