Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Λοιπόν σιγά σιγά να φτιάχνεται το αγαπάμε #4.

Οι συμμετοχές μαζεύονται!!!

Έχω πολλά, δε πειράζει :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

Εσένα θα σου φάνε κάτι άλλο τότε.

ManowarGreece εννοώ ότι δεν θα πάρεις ποτέ το εισιτήριο στα χέρια σου. Δυστυχώς.

Πο,πρώτη φορά παίρνω εισητήριο online.Ελπίζω να αστειεύεσαι!Μη μου λέτε τέτοια!
:smiley:

Γιατι το λες αυτο ρε ChrisP?:-k K εγω με αντικαταβολη το παρηγγειλα και τα mail που ειπα οτι τους εστειλα ηταν για να ρωτησω πως προχωραει η διαδικασια γιατι δε μ χουν στειλει ενα mail η να μ παρουν τηλεφωνο οπως λεει to mail που σου στελνουν οταν ολοκληρωσεις την παραγγελια…Αυτο μ φανηκε λιγο περιεργο:?..Ισχυει σιγουρα αυτο που λεσ?

Μη τρομάζεις τον κόσμο Chris, κανονικά θα τα πάρουν τα εισιτιτήρια.
Με τη λογική σου όσοι κάνουν προπαραγγελία ή δε θα πάρουν εισιτήρια (αντικαταβολή) ή θα χάσουν τα λεφτά τους (κάρτα). Άτοπο:D

Odin Guide My Sword

meh μια εβδομάδα μετά να ήταν το προλάβαινα αλλά απάνω θα έχω εξετάσεις. Θα το παλέψουμε για birmingham να τους δούμε. Ζηλεύω :frowning:

Παιδιά θέλω λίγη βοήθεια.Πήρα εισητήριο με αντικαταβολή.Έλαβα το e-mail.Χρειάζετε να κάνω τίποτα άλλο ή να περιμένω απλώς για τηλέφωνο;

6908947641

Πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις ότι θες να σου φύγευ η ανησυχία mate!

Odin Guide My Sword

Να ξέρετε πάντως κύριοι οτί πάμε και για δέυτερο live το σάββατο.
Το principal είναι ελεύθερο το σάββατο και με άνθρωπο του που μίλησα μου είπε οτί αν παει sold out νωρίς η πρώτη μέρα θα γίνει και δεύτερο live. Οπότε κάπως έτσι εξηγούντε οι 15 μέρες προπώληση :wink:

Οπότε αγοράζετε asap!!! :smiley:

Odin Guide My Sword

Elric επειδη πεσ μ ρε μ8 γιατι τους παιρνω τηλ σε αυτο το κινητο που εδωσες και στο σταθερο που εχουν στο σαιτ και δεν μπορω να μιλησω…Κ επειδη παιρνω πρωτη φορα εισιτηριο online υπαρχει πιθανοτητα να γινει καμια μλκια κ να μην παρουμε τα εισητηρια?Πληρωμη με αντικαταβολη εχουμε επιλεξει εχω παραγγειλει 3.

Dude το mail που σε στείλαν το λέει ξεκάθαρα!

Με την καταχώρηση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει και θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο επιβεβαίωση ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με τον οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Δεν εχω παραγγειλει κατι ακομα, περιμενω να δω πως θα παει. Μεγαλυτερος χωρος ή 2η μερα με ψηνουν αγρια. Με βολευει καλυτερα να ανεβω Σαββατο. Οποτε αναμενω τις εξελιξεις και αποφασιζω. Αν ημουν ανετα οικονομικα βεβαια, θα ειχα κλεισει απο τωρα.

Με δεύτερη μέρα απλά θα μας φύγουν άλλα 45 ευρώ και θα χάσουμε Death Angel :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μακαρι να μπει δευτερη μερα… αλλα θα προτιμουσα μια μερα πριν, πεμπτη… :stuck_out_tongue:
για να μη χασω το 2ημερο lost

Όχι ρε τι Πέμπτη!!! Παίζουν οι D.R.I!!!

βασικα χαμος γινεται εκεινες τις μερες… d.r.i.,paradise lost,manowar,eluveitie,death angel… ολα αυτα μεσα σε 4 μερες

εεεεε ναι… και 4 μερες μετά TSO! :smiley: :smiley:

μακάρι να βάλουν και δεύτερη μέρα να παρατείνω τη διαμονή μου στη Σαλονίκη :smiley:

-2 διαθεσιμα εισιτηρια απο μενα βιαστειτε