Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Πέρα από την πλάκα, same setlist for all countries

βρε ακούστε που σας λέω

:thumbup:

τα ποστ που κανετε γκρινιαζοντας για το τρολλινγκ ειναι περισσοτερα απο τα ποστ που εγιναν σαν τρολλινγκ. οποτε δειτε λιγο ποιος σπαμαρει χωρις να λεει τιποτα για το λαιβ.

Τραμπακουλα καλα ολα αυτα αλλα αυτος που θα παει στο λαιβ δεν νοιαζεται ουτε για το ποσα ζηταει η μπαντα ουτε για το τι εξοδα εχει. κοιταει τι θα δωσει και τι θα παρει. και για οποιοδηποτε λαιβ στο πρινσιπαλ η σε αναλογο κλαμπ τα 45 ειναι πολλα. δεν θυμαμαι πιο ακιρβο λαιβ σε αυτο το χωρο. ακομα και για μπαντες που ναι “τρεντυ” και πουλανε αυτη τη στιγμη πολυ περισσοτερο απ οτι οι μανογουορ εχω δωσει πολυ λιγοτερα. τεσπα δεν τα λεω σαν “γκρινια” αυτα γιατι και πιο ακιρβο να ηταν παλι θα τα σκαγα γιατι οι μανογουορ ειναι απωθημενο αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι αυτη η τιμη για οποιοαδηποτε μπαντα σε αυτον τον χωρο ειναι καπως. οπως ηταν και το 50αρι (γελαει ο κοσμος) για μοτορχεντ πριν κατι χρονια.

Δε θες να τα δώσεις δεν πας. Απλή λογική. Θες να πας και δεν έχεις; Πραγματικά λυπάμαι και είναι μαλακία μεγάλη. But that’s life

Όταν λέμε σετλιστ για Ελληνικό κοινό να περιμένουμε κάτι ανάλογο του 2007???
Μήπως έχεις καμμία πληροφορία για τη χρονική διάρκεια του live???

Odin Guide My Sword

Μετά από αυτά που έγραψε ο Τραμπ δεν ανησυχώ καθόλου για το σετλιστ. Όσο για την διάρκεια ελπίζω σε κανα 2ωρω (και πάλι λίγο θα με φανεί αλλά οκ) αλλά το κόβω πιο πολύ για 90 λεπτά!

όχι δεν έχω πληροφορίες γιά κομμάτια και διάρκεια αλλά εμπιστεύομαι την κρίση της μπάντας ειδικά μετά το live του 2007
Βαγγέλη διαφωνώ. Η τιμή εξαρτάται και από άλλους παράγοντες και όχι μόνο από το χώρο και την αμοιβή. δεν ξέρω σε ποιές μπάντες αναφέρεσαι όταν λες γιά περισσότερες πωλήσεις και φθηνότερο εισιτήριο αλλά δεν νομίζω καμία από αυτές να φέρνει νταλίκες με εξοπλισμό από Ισπανία και Γερμανία, να στήνει δικό της P.A. κλπ κλπ

σε δικο τους live κατω απο δυωρο χλωμο το κοβω… εκτος αν κατι στραβωσει στα παρασκηνια

οσο για την τιμη που εχει γινει τετοιο θεμα (δε λεω, δυσκολοι καιροι και οσο πιο φθηνα τοσο πιο καλα για ολους) αλλα αν δειτε τιμες που παιζουν στις αλλες δυο συναυλιες (αγγλια, αμερικη) που ανακοινωσαν ειμαστε στα ιδια με τους αγγλους περιπου και πολυ φθηνοτεροι απο αμερικα (καπου 80+ δολλαρια τους πηγε εκει το κουστουμι)

επισης, οπως και στις αλλες δυο συναυλιες, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει συμφωνηθει η αλλαγη ΟΛΟΥ του PA του μαγαζιου με αυτο των Manowar, κατι το οποιο κοστιζει ουκ ολιγα αλλα σιγουρα θα προσφερει πολυ ανωτερο ηχο. Αυτο βεβαια ας μας το διευκρινισει καποιος που μιλα με το διοργανωτη

χαχα κοιτα μαζι γραφαμε με τον τραμπ για το pa :stuck_out_tongue:

Λέτε να γίνει καμμιά καλή να παίξουν bridge of death να “τελειώσουμε” όλοι πάνω μας?? :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

Δεν εχει νοημα να συζηταμε τωρα για setlist και λοιπα.

Ξερουμε και (ελπιζω να) ξερουν ποια τραγουδια θελουμε, οποτε το τι θα παιξουν ας το αφησουμε για εκπληξη εκεινη τη στιγμη.
Να σκανε οι υμνοι ο ενας μετα τον αλλον, χωρις να γνωριζουμε απο πριν τι και ποτε θα παιχτει, ωστε να εχει φαση το σκηνικο με την ομαδικη παρακρουση που θα συμβαινει.

Καλά εννοείται αυτό, απλά έχω πάθει τέτοια παρακρουση από την ώρα που ανακοινώθηκε η συναυλία που θέλω να μιλάω για αυτήν :stuck_out_tongue:
Σαν γκόμενα που παντρευεται κάνω! χαχαχαχαχα :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

Πάντως, εγώ αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι στο March Metal Day, με τις τόσες ακυρώσεις, τις τόσες προτριβές με τους διοργανωτές και τον τόσο κακό ήχο, έπαιξαν σίγουρα πάνω από 2 ώρες (εντάξει, δεν κρατούσα και χρονόμετρο) και θέλαν να παίξουν και 7-8 κομμάτια από το καινούργιο από ότι είπαν… Προβλέπω - ελπίζω σε μια φάση αλα Βουλγαρία (στο Καλιάκρα)

Παιδια ξερετε αν υπαρχει καμια εξελιξη με τα εισιτηρια απο τικετ αρενα? Τους εχω στειλει 2 mail και δεν εχω παρει απαντηση

Για ποιο θέμα ακριβώς???

Odin Guide My Sword

Παρήγγειλα το εισητήριο(με αντικαταβολή).Το περιμένω τηλέφωνο για επιβεβαίωση και τέλος;

Μου είπαν οτί δε τίθεται θέμα, εφόσον έχει γίνει η παραγγελία το εισιτήριο θα έρθει κανονικά. Υπάρχει και αριθμός παραγγελίας στο mail αν προσέξεις, οπότε είσαι κομπλέ.

Odin Guide My Sword

Όσοι πήρατε με αντικαταβολή χάσατε, υπάρχει ειδικό παραθυράκι του νόμου και ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :!:

Εννοείς επειδή είναι 4 ευρώ παραπάνω από ότι με πιστωτική;