τι να σου πω,την προηγουμενη με ειχαν παρει κανονικα
παιδια παίζει να τελειώσουν τα εισιτήρια απο την ηλεκτρονική προπώληση και να μην βγουν καν στα μετροπολις? γιατι λεω να περιμενω να το πάρω απο εκει…
Εγώ μάλλον δεν θα το ρίσκαρα. Είναι λίγα και η ζήτηση πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη!!!
Παιδιά θέλω βοήθεια.Κλείνω τώρα εισητήριο!Πόσο έχει με αντικαταβολή;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ!
HAIL AND KILL!
45 + 2,2 γαμησιάτικα + 9,5 μεταφορικά!
50 νομίζω
52 ακριβως
σου λεει την τιμη εκεινη τη στιγμη βασικα,οπεν γιορ αηζ
Ένα είναι σίγουρο:
Ό,τι παίξουν στην πρώτη συναυλία, το ίδιο setlist θα έχουμε κι εμείς.
Μη σας παραξενέψει αν τα Manowar classics είναι του τύπου Warriors of the World…
Πάντως το Battle Hymns όλο αρκεί, αν και όλοι θέλουμε κι άλλα από τους 4 πρώτους δίσκους.
Ελπίζω όχι… δεν θα το αντέξω…
θέλω τους ΥΜΝΟΥΣ!!! Τέλος!
στα μαγαζια ποτε βγαινουν τα εισιτηρια ρε παληκαρια?κανας απο πρεβεζα λευκαδα βονιτσα ν’ανεβουμε παρεα υπαρχει?
Αν και γενικά συμφωνώ! Πρέπει να προσθέσω ότι και το Warriors είναι υμνάρα:P!
Σε 13 μέρες! Αν και θα πρότεινα παραγγελία από internet!
Ναι κι εμενα πηρε το αυτι μου κτ τετοιο!
Αν κλεισεις με αντικαταβολη που τα στελνεις τα λεφτα?
kill with power
blood of my enemies
thor
battle hymn
απλα και ξεκαθαρα
και το heart of steel
αν ειναι ευκολο
Με αντικαταβολή στα φέρνει κούριερ και πληρώνεις εκείνον!
Kι όχι μόνο αυτό.
Οι τελευταίοι δίσκοι (από Triumph… και μετά) είναι πιο αδύναμοι αλλά έχουν κάποιες μεμονωμένες κομματάρες μέσα. Και βασικά το τελευραίο διήμερο το συνειδητοποίησα αυτό, αφού με αφορμή τη συναυλία έβγαλα τα πρόσφατα cd τους από τη σιντιέρα, φύξηξα να φύγει το μισό κιλό σκόνη που είχαν επάνω, και ξεκίνησα να τα ξανακούω πιο προσεκτικά. Pas mal θα έλεγα, έτσι κι αλλιώς μετά την πρώτη δεκαετία κανένα γκρουπ δε βγάζει αριστουργήματα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε θα με χαλούσαν καθόλου και κάποια καινούργια κομμάτια π.χ. call to arms, gods of war, sons of odin.
πάντως μην δέσετε κόμπο πως τα σετλιστ που θα προηγηθούν θα είναι ίδια με αυτό της ελληνικής συναυλίας. η μπάντα ξέρει, και θα παίξει και τραγούδια που ζητάει κατά κανόνα ο έλληνας οπαδός
Άρα τα “γρήγορα”. Έτσι νομίζουν για Ελλάδα.
Πες του Κύρκου Spirit horse να γκρεμιστεί το μέρος και ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!
ωραια τραμπακουλ εγω αυτα θελω
ρωτα και τους αλους τι θελει ο καθενας
και πες το στους manowar