Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Χαχαχαχαχαχαχα!
Καθολου απιθανο!

E ναι…

Στους Manilla Road πάντως στην Καβάλα ένας το έκανε!!! Σκάει με καμπαρτνίνα και απο μέσα βγάζει μια σπάθα σαν του Conan ξέρω γω!!! ΕΠΙΚ

και το καλύτερο;;; είναι μπάτσος (παράνομη οπλοφορία κι’έτσι)!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχα

Έτσι πρέπει!!! χαχαχαχαχαχαχα

Και εδώ στο Αν είναι ένας τυπάς που κραδένει μια σπάθα σε ανάλογα live! κάνεις headbanging και το νου σου είναι μην και σε αποκεφαλίσουν…:slight_smile:

Στηρίζω κινήσεις-κόμπρα του Αστάλδο για να ρίξει ΣτελλαΧόσι.

επος επος!
κριμα που δεν θα ειμαι εκει να παιρνω ματι!

Το χοντρό πρόβλημα θα είναι αν σκάσει κανένας με κανά τέτοιο!!!

Οντόπικ: Έχει κανένας καμιά ενημέρωση τι θα γίνει με τα γαμωτίκετ;;;

@Ασταλδο,αν σκασει κανεις με τετοιο παρε τα ποδια σου και τρεχα!δεν ειναι να παιζεις με τετοια πραγματα!

Αν δεν έχει λυθεί το θέμα μέχρι να αρχίσει η κανονική πώληση προσωπικά θα πάω να πάρω από μαγαζί και άμα με πάρουν ποτέ τηλέφωνο θα τους πω να βάλουν τα εισιτήρια που παρήγγειλα με αντικαταβολή εκεί που ξέρουν! Δεν έδωσα 5 ευρώ παραπάνω για να αγχωθώ αλλά για να είμαι ήρεμη ότι το έχω καβατζώσει από νωρίς! Κλείσαμε μία βδομάδα αναμονής και υποτίθεται ότι σε 10 μέρες θα τα είχαμε κιόλας![-X Καλά κρασιά!

#-o#-o

Το πήγε καλά όμως, παραδέξου το. 8)
Μην κοιτάς που είμαι αρχιδάκος και τον έδωσα.

Όπως και να’χει εξακολουθούμε να αγαπάμε Αστάλδο. :smiley:

Ποπο κατι πεφτουλες 8)

παιδια μαλλον δεν εχετε ερθει σε epic metal λαιβ τυπου manilla road,wotan,brocas helm,raging storm κτλ οπου οι σπαθες πεταγαν πανω απ τα κεφαλια μας.hail and kill.

κατσε ρε φιλε γιατι δεν ειναι ετσι που τα παρουσιαζεις ακριβως τα πραγματα…

τωρα θα παιξουν σε σας nile και melechesh μονο θεσσαλονικη ετσι δεν ειναι??? και το τελευταιο καιρο γινονται πολλες συναυλιες μονο εκει και οχι αθηνα (και καλως κατα την αποψη μου να δραστηριοποιουνται και εκει τα πραγματα )…Για να μην πω μια συναυλια god dethroned που ηταν θεσσαλονικη μονο και δεν εγινε λογω χαμηλης προπωλησης αν θυμαμαι καλα… Εχετε δικιο οτι ειναι αδικο αυτο που συμβαινει στην ελλαδα αλλα η ελλαδα ετσι κατασκευαστηκε… και αφου ειμαστε 9,000,000 και τα 5 ζουν στην αθηνα πρεπει να λαμβανεται και αυτο υποψιν… Τελος παντων σημασια νομιζω εχει να ειναι γαματο το λαιβ…

νομιζω πως η Ελλαδα εχει 11.000.000 κατοικους:D

σορρυ για το οφ τοπικ

κάντε υπομονή, φέτος έχει απογραφή :stuck_out_tongue:

πλακα πλακα ποτε θα γινει? :stuck_out_tongue:

2 μερες κολλητα σημαινει οτι θα χωρισουν τα πιο “καλα” κομματια που λογικα θα τα παιζαν ολα μαζι αν ειχαν μονο μια, σωστα;… Και ειναι πολλα τα λεφτα για 2 μερες (+διανυκτερευσεις+φαι).
Υπαρχει setlist για 1η και 2η μερα; Να δω αν ειναι να καθυστερησω επειτηδες.

Με οποιον τροπο κι αν παρεις το εισητηριο Online πληρωνεις και αλλα 10 περιπου; Μεταφορικα; Δλδ 45+10;
Ποσες μερες εχουν μεινει ακομα για online?

ανακοινώθηκε η 2η μέρα κι έχασα κάτι??? :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword