Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Εστειλα mail στο ticketarena ρωτωντας για την προοδο της παραγγελιας μου και πηρα αυτη την απαντηση:
’‘Η επιβεβαίωση και αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας’’

αντε να δουμε…

Οχι, αυτο ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.

Μιλαω για την περιπτωση που ΘΑ γινει και δευτερη μερα ΑΝ γινει. Παρακολουθω τη συζητηση απ την αρχη και εχω δει να αναφερεται. Κι απλα σχολιαζω οτι ΑΝ γινει 2η μερα δεν θα παιξουν ολα τα καλα την 1η και τη 2η τιποτα… οποτε ασχημο για οσους απο εμας δεν εχουν να δωσουν 90 αντι 45. Τωρα μη μου πειτε οτι εχουν καλα κομματια για να γεμισουν μια βδομαδα, οκ εχουν πολλα αλλα τα πολυ κλασικα ειναι συγκεκριμενα.

Σχετικα με την Online τιμη του εισητηριου; Ειναι 45 +ποσα ακομα για μεταφορες κλπ;

Καθιστε να δουμε πρωτα αν γινουν sold out αυτα. Δεν παιρνει και για δευτερη μερα νομιζω.[-X Για να μπει και δευτερη πρεπει να γινει γρηγορα sold out. Αλλιως τη μια μερα θα ειναι γεματο και την αλλη θα εχει 200 ατομα.

Mα το οτι θα εχουν διαφορετικο σετλιστ δεν σημαινει οτι θα τα αλλαξουν ολα !!
Δηλαδη οι Blind Guardian που θα παιξουν στην Αθηνα δυο μερες σερι αυτο θα κανουν ?? Οχι φυσικα !!
Αν υποθεσουμε οτι το σετλιστ θα εχει 20 τραγουδια, αντε να αλλαξουν τα 6-7…

όσο πουλάει εισιτήρια το ticketarena, δεν γίνεται σολντ άουτ που να χτυπιόμαστε κάτω. αφού οι άνθρωποι δεν τόχουν. περιμέντε να βγούν στα μαγαζιά. τότε θα γίνει ο πραγματικός χαμός

Καλά λες. Αλλά κι εδώ που τα λέμε μπορεί να έχει ήδη γίνει sold out και αυτοί να μη το έχουν πάρει χαμπάρι. :lol:

Μια απορια ρε παιδια? Εχει παρει κανεις τηλ η στειλει μειλ σ αυτους τους μαλακες απο το τικεταρενα για κραξιμο? Πηρα πριν 2 μερες κ δεν επικοινωνουσε το σταθερο τους( το κινητο κλειστο ) και εστειλα κ μειλ χωρις απαντηση φυσικα…Ξερει κανεις αν αφου βγουν τα εισητηρια στα μαγαζια(γιατι δεν το κοβω να παιρνουμε εισητηρια στα χερια μας απ αυτους) θα μπορει να γινει η ακυρωση κανονικα?ΑΑΑ, και αυτο που λετε για τις 2 μερες ισχυει η ειναι απλα φημες?

Έστειλα mail στην γ… ticket arena για να μου στείλουν εισητήριο εύχομαι άμεσα να γίνει κάτι
Θεωρώ την πιο σημαντική συναυλία για το 2011

Manowar is the best epic metal
:band:

για να αποφυγω την διαδικασια και τα μεταφορικα θα θελα να περιμενω τα μαγαζια αλλα φοβαμαι μη γινει sold out και το χασω. Την αλλη παρασκευη (28/1) τελειωνει η Online διορια;

Και γω ακριβώς τα ίδια. Σήμερα θα ξαναπροσπαθήσω! Μόνο και μόνο για να μπινελικώσω!!!

Για τις 2 μέρες δεν υπάρχει τίποτα. Απλά εικασίες και προσευχές κάνουμε! :smiley: :smiley:

Ναι νομίζω 28!

Λοιπόν παιδιά νέα!!! Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με τους τυπάδες και με είπαν τα εξής:

[SIZE=“6”]Σήμερα τυπώνονται και αύριο φεύγουν τα εισιτήρια όσων τα έχουν παραγγείλει με αντικαταβολή!!![/SIZE]

Αλληλούια!

φαντασου ομως ποσο πισω ειναι…επρεπε να παρεις εσυ τηλεφωνο για να μαθεις τι γινεται…ελεος ωραια υπηρεσια…

45???
δεν

Δλδ απο μεθαυριο θα τα χουμε ε? Ανασταση ρε επιτελους:yahoo:…Παντως τουλαχιστον εγω μειλ ειδοποιησης δεν εχω παρει…

Ε αυτός από βδομάδα είπε. Δουλεύουν οι κούριερ τα σάββατα; Αν ναι ε έχουμε ελπίδες. Αλλιώς από Δευτέρα.

ΕΛΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΓΑΜΩ!!!

για να δουμε

[B][SIZE=“5”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ!!![/SIZE][/B]:vibrate::razz::razz::razz:

Έχετε το νου σας!!!

Αύριο θα τα στείλουν και τη Δευτέρα θα τα έχω!!!

Για πες για πες!!!

Τι σε είπαν;;