Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Στις και μιση με πηραν κι εμενα και μου παν το ιδιο πραγμα.’‘Επικοινωνησαμε για επιβεβαιωση παραγγελιας,αυριο τα στελνουμε,Δευτερα ερχονται’’.(Αθηνα ειμαι εγω)

Άντε ωραία!!! Σήμερα ήρθε το TSO, Δευτέρα έρχεται το Manowar!!! Μια χαρά πάμε!!!

Κι εμένα μόλισ με πείραν …
Δευτέρα θα τα έχω …

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!

εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?

εγω στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνο για σιγουρια…

Εγώ πάντως πήρα μόλις και έδωσα τον αριθμό μου και θα τα στείλουν αύριο!

Κ εμενα το ιδιο μ ειπαν Αυριο τα στελνουν, Δευτερα ερχονται…[B]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗ[/B] επιτελους… Ξερει μηπως κανεις πως πηγε γενικα η προπωληση?? Θα το γεμισουμε το principal?

Πωωωω είδες ξέχασα να ρωτήσω. Το είχα στο μυαλό μου αλλά μόλις με είπε ότι Δευτέρα θα τα έχω το ξέχασα!!!

Καλά ότι θα γεμίσει το Principal είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα!!

Τελικα σε ολους ειπαν οτι θα τα εχουμε την δευτερα. Μαλιστα ο τυπος μου ειπε "ισχυει η παραγγελια σας για τα εισητηρια τον Μανογουόρ? Μα ΜανοΓΟΥΌΡ? Με τόνο στο όρ.
Ακουσα σημερα επισης οτι αυριο το τικετ χαους εδω Θεσσαλονικη θα αρχισει να πουλαει εισητηρια. Μα περασαν οι 15 μερες?

Και μενα με πηραν στις οχτω και εικοσι ακριβως (μαλιστα εκεινη την ωρα ημουν και στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου και μιλουσα ψιθυριστα και μολις μου παν τα ευχαριστα πως δεν ανεβηκα στα τραπεζια να αρχιζω να ουρλιαζω:lol::lol:)
Και μενα με ρωτησαν αν ισχυει η παραγγελια και του λεω φυσικα και ισχυει αν και κανονικα επρεπε να του πω τι ανευθυνοι σαν κι σας ειμαστε, αλλα τελοσπαντων. Αυριο μου παν κατα το μεσημερι θα ρθει το courier οποτε να μαι σπιτι! Ωχ και να δω πως θα ξυπνησω!:roll:
Αντε παλι καλα να λεμε! Δεν το περιμενα καθολου! Ενα αναπαντεχο τηλεφωνημα μου φτιαξε τη μερα:D

Α εμένα μου βγήκε αυθόρμητα η σπόντα.:stuck_out_tongue: Με το που λέει Manowar απαντάω ‘‘Επιτέλους! Καιρός ήταν! Πως το πάθατε και μας θυμηθήκατε?’’ ο καημένος ο τύπος κατάπιε τη γλώσσα του. Στην αρχή μισόλεπτη βουβαμάρα και μετά δικαιολογίες με κεκεδίσματα:lol:
Άντε όλα καλά! Από Δευτέρα να έχουμε τα χαρτάκια στο χερι. Πολύ καυτός προβλέπεται ο Μάρτης…

δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί πιο πριν, αλλά προς ενημέρωση όσων Αθηναίων θέλουν εισιτήρια, έχει φέρει το No Remorse από χτες (ίσως και από πιο νωρίς, δεν ξέρω)

Θα γίνει καμιά κίνηση για πακετάκι (πουλμαν-εισιτήριο-πουλμαν) από τους γνωστούς αγνώστους?

Δηλαδή παιδιά τελικά θα πάρετε τα εισιτήριά σας, δεν σας έκλεψαν?? 8O 8O

εμενα τπτ ακομα,κ δεν το σηκωνουν κιολας

Σε ποιον αριθμο παιρνεις?

212100…

πάρε στο κινητό

ουτε στο 690.τιποτα

και γω την τετάρτη που τηλεφωνούσα δεν απαντούσαν αλλά χτες πήρα 2 φορές και το σήκωσαν και τις 2