Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Εγω που τους πηρα σημερα το απογευμα κατα τις 5 στο 2121… μου απαντησαν μετα απο πολυ ωρα βεβαια! Αυτος ακουγοταν βεβαια καπως αγανακτισμενος επειδη θα τον εχουμε πρηξει! Οποτε λογικα επιτηδες δεν θα το σηκωνει…:-k

Αρα πηρε πρωτα εσενα που του μιλησες ψυθιριστα και μετα εμενα που επισης μιλησα ψιθυριστα επειδη ημουν στην βιβλιοθηκη. Θα σκεφτηκε οτι το κανουμε επιτηδες

αχαχαχα λες?στη κεντρικη ησουν?

Γιες κεντρικη φορ εβαχ γκομενες με τακουνια και τουαλετες με ουρα. Μαζοχιζμος. Ηταν η μερα που ολοι οι πλατωνες απο πισω λεγανε “ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΤΕ!”

αχαχαχαχ! Εγω παντως απο τη χαρα μου δεν καταφερα να διαβασω μετα:p

Στο official site των Manowar έχουν ανεβάσει ψηφοφορία για τα τραγούδια που θα παίξουν σαυτό το τουρ.Η μαλακία είναι ότι ψηφίζεις μόνο ένα κομμάτι και δεν ήξερα ποιό να διαλέξω…Τελικά mountains…άντε ορμάτε:)

Κι εγώ τα ίδια με εσένα φίλε!Δεν ήξερα τι να ψηφίσω!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!Αλλά κατέλιξα στο θρυλικό Mountains!

Ψήφισα και εγώ Mountain αν και προς στιγμήν σκέφτηκα και την Ηλιάδα!

Γκαγιανα το ριξα

Wtf?:-kMoνο εγω το ριξα achilles?:bow2:

Έφυγε στεγνά το Bridge of Death.

Ψήφισα στα πολύ μπαμ γιατί αν άρχιζα και σκεφτόμουν δεν θα ψήφιζα ποτέ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγω παντως ψηφισα Hail and Kill :slight_smile:

Ρε μαγκιτες αυτα θα τα παιξουν 100%. Ψηφιστε κανενα που δεν ειναι τοσο σιγουρο! Και εγω mountains χτυπησα.

Εννοείτε πως έφυγε bridge of death!!!

Χθες στους Wotan πάντως όταν παίξανε 4 σερί Manowar έγινε ο μαύρος χαμός!!!
Οι φωνές μας φτάσανε μέχρι την Valhalla :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

Θα παιξουν 100% το achilles?? Ποτε δεν το παιζουν ρε…
Παντως και ενα απο τα 8 μερη να παιξουν εγω ικανοποιημενος θα μαι (αλλα αυτο το τελευταιο με το solo στο τελος ειναι το γαμιστεροτερο ολων:D:bow2:) Μλκια παντως που μπορει ο καθενας να ψηφισει μονο 1…Πολυ δυσκολο:?

Επειδη δεν θα ρθω.Ποιο να ψηφισω για να συνισφερω?:stuck_out_tongue:

To Αchilles δεν το κόβω να το παίζουν αλλά… ΜΑΚΑΡΙ!!!

Καλα εννοειται πως ολοκληρο δε παιζει να παιχτει!!Κανα 2 μερη ομως μπορουν ανετα!!!:metal:…Παιδια ξερει κανεις τι φαση παιζει αν ερθει το κουριερ για τα εισητηρια κ δεν εισαι σπιτι?? Γιατι γραφω αυριο ρε γμτ το πρωι και δε θα μαι σπιτι…

Αφήνουν σημείωμα συνήθως ή σε παίρνουν τηλέφωνο!

Αφηνουν σημειωμα να περασεις να περασεις να τα παρεις απο καπου???