Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Η να περάσεις ή να τους πάρεις τηλέφωνο να στα φέρουν άλλη ώρα

Αν μιλήσει κανένας σας μαζί τους ας ρωτήσει να του πουν, αν ξέρουν βέβαια, πως πάει και η προπώληση…
Αν και λογικά το μεγάλο μπαμ θα γίνει μόλις βγουν στα μαγαζιά τα εισιτήρια…

Το 'ριξα μετά από πολλή σκέψη στο March for Revenge, μιας και πιθανότατα δεν θα πήρε πάρα πολλές ψήφους αντίθετα με το Mountains ή το Bridge of Death…

Τι mountains ρε παιδιά??? BRIDGE OF DEATH!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!:papas::papas::papas:[-o<[-o<[-o<

Eεεεε εντάξει και το Mountains είναι απλά μια ΙΕΡΗ στιγμή!!! Αν δεν το είχα ακούσει το 2007 ίσως και να ψήφιζα εκείνο!

Βασικά θέλω να παίξουν 5 ώρες… γίνεται;;; 8)

Guyanaaaa !

Ρε σεις στο dizzy πρεπει να εχει εισητηρια γιατι ενας φιλος μου πηρε χτες απο κει, με νουμερο μαλιστα 201, 45 ευρο, μολις τα χε φερει! Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται! Το μονο που ξερω ειναι οτι εμεις βγηκαμε παλι μαλακες που θα μας βγει 50αρι το εισητηριο με τα μεταφορικα![-X

defender,και πραγματικα απορω γιατι δεν περιμενατε ολοι να παρετε τικετ απο τα μαγαζια.εδω το 2007 ημασταν 3000 ατομα ,τωρα που το χουν παραχεσει γιατι να πανε εστω και 1000,θα χει καλυτερη φωνη ο θεος,θα υπαρχει εστω ο scott απο τους σοβαρους στην μπαντα γιατι αν ειναι σοβαρος ο demaio…η αν ειναι ακομα drummer εν ενεργεια o hamzik.τουλαχιστον μιας και ειναι 60αρηδες πλεον και δεν βλεπω να ξαναρχονται ας παιξουν μονο τα κλασσικα τους να λειωσουμε ολοι κει μεσα.αφου αξιωθηκαμε νακουσουμε secret of steel,march for revenge,gloves of metal,achilles…κτλ,μονο το defender λειπει και το bridge of death,guyana για να πεθανουμε.hail.

Πω πραγματικά! Αν έπαιζαν defender-bridge of death-thor δεν θα ζητούσα ΤΙΠΟΤΕ άλλο! Ότι βρέξει ας κατεβάσει!

Ψηφο στο [B]Thor[/B].

Ο HAmzik είνιαι 3 φορες καλύτερος ντράμερ από τους άλλους μαζί!

Manowar και ας μη ξαναμαμήσω λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Δε πα να έχει φτάσει 80 ο Θεός??? Θα τραγουδάμε εμείς από κάτω!
Manowar είστε πρέζα, άρρωστος μια ζωή :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

Πότε βγαίνουν τα εισητήρια στα δισκάδικα;

χαλαρα σολντ αουτ απο το πρωτο 10ημερο

Μόλις μου έφεραν το μαγικό εισητήριο ! [αντικαταβολή]
Brothers everywhere…

ανεβαστε καμια φωτο να δουμε τα τικετα!! :slight_smile:

Μου πήρε και μένα φίλος 2 εισητηριάκια από Dizzy. Τα έχω στα χέρια μου. 45 έκαστο…

τι τρομπες ειναι εκει περα!τωρα το σηκωσαν,δε με βλεπω καλα!!!

Τι δηλαδή πας dizzy και λες τσάκω 3-4 εισιτήρια manowar? Μήπως τα δίνουν σε γνωστούς τους μόνο?

στο No Remorse θα έχει εισιτήρια μέχρι μεθαύριο απότι μου είπαν. μετά θα τα μαζέψουν… :-k