Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

ναι ε?? και τι θελουν να τρεξουμε να παρουμε…?? ας τα κανουν οτι θελουν[-X

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά στο ticketarena δεν μπορείς να παραγγείλεις πλέον εισιτήρια, γράφει out of stock. Οπότε μάλλον έφυγαν για τα μαγαζιά. Ότι να ναι η οργάνωσή τους!!!

Παιδια επειδη βλεπω οτι πολλοι πιασατε τα τικετα στα χερια σας, ενω εδω σ εμας ουτε φωνη ουτε ακροαση παιζει να γινουν τπτ μπερδεματα κ μλκιες ξερωγω με διανομη?

MΑΝΟΓΟΥΟΡ ΕΙΣΑΙ ΡΕ , ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΝΤΟΥ :!:

:smiley:

Οχι, δεν τους παιρνει να κανουν καμια μαλακια με τη διανομη, μην ανυσηχεις.
Αρκετα ξεφτιλα εγιναν οι τυποι απο το ticketarena που πληρωσαμε εξτρα μεταφορικα και θα τα παρουμε και τελευταιοι… #-o

μακαρι να ερθουν κ σε μας αλλιως να ψαξουν να κρυφτουν

Ελλαδισταν forever…

:smiley: :smiley: :smiley:

cool!

Μη τα δείχνετε αυτά…Είμαι στο γραφείο και ερεθίζομαι!!! :stuck_out_tongue:

Odin Guide My Sword

βασικα κανα support θα εχουν?

Τι να το κάνουμε!!! Δε μας χρειάζεται!!! :smiley: :smiley:

ε λεμε τωρα :stuck_out_tongue:

Οδεύουμε προς δεύτερο live ολοταχώς κύριοι…

Odin Guide My Sword

Άκουσες τίποτα ή έτσι απλά εικασίες;;;

Ειμαι το 170. Εχει ακουσει κανεις ποσα εχουν πουληθει ως τωρα? Απο κει θα εξαρτηθει η δευτερη μερα.

λοιπόν πήγα και πήρα το εισιτήριο σήμερα από No remorse. έχουν μείνει λιγότερα από 25 λέει και μετά sold out… πάμε και γιά δεύτερη μέρα έτσι όπως το βλέπω

Μάλλον πρέπει να προσθέσω ακόμα ένα 45άρι στον προϋπολογισμό!!!

ρεδι

[SPOILER][/SPOILER]

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!:stuck_out_tongue:

Από όλες τις πλευρές βγαίνει οτί θα γίνει και 2 μέρα αν υπάρξει γρήγορο sold out.Το ίδιο κάναναε και στο Cleveland. Μου το έχουν πει και απο το Principal ότι παίζει να γίνει και δευτερη μέρα και γιαυτό δεν έχουν κανονίσει τπτ το σάββατο!
Κράτα κι άλλα λεφτά στην άκρη :stuck_out_tongue:

Odin Guide MY Sword

Ααααααχ από που θα τα κρατήσω είναι το θέμα… χααχαχαχ

Πάντως βλέπω και στις 2 μέρες (εάν και μακάρι να υπάρξουν 2 μέρες) να είμαστε οι ίδιοι!!!

:metal::metal: