Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

εγώ πάντως θα είμαι σίγουρα και στις 2 8)

Εγώ παίζει να κοιμηθώ στις τουαλέτες του Principal :lol:

Odin Guide My Sword

Όχι εντάξει κανονικά στο σπίτι που έχω εκεί θα κοιμηθώ αλλά το βράδυ πάλι στο Principal!!!

τωρα με πηραν κ μου ειπαν οτι θα το φερουν τεταρτη!αντε να τελειωνουμε

ειδες μωρε? τζαμπα αγχωθηκες :slight_smile:

Με 2 εμφανίσεις (πρώτα ο Odin) δε θα παίξουν τη μία έστω το Bridge of death???:-k

E του Κωστέτσου!!! Τι διάολο;;;

Το ξέρω είναι σπαμ κτλ αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ!!! Πως γίνεται να μην ανατριχιάσεις?!?!?! δεν χωράει ο νους μου το πόσο τεράστιοι είναι!! Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που δεν μπορούν να απολαύσουν κάτι τέτοιο!:

ο τύπος τραγουδάει και απλά υπακούς!

Πόσο μα πόσο συμφωνώ; Δε γίνεται να μην γουστάρεις με αυτό και τα υπόλοιπα!!!

Αδερφέ, μερικά πράγματα είναι να τα έχεις μέσα σου!
Οι Manowar είναι αρρώστια, ή την έχεις ή δεν την έχεις! Γεννίεσαι με αυτό και απλά στη πορεία καταλαβανεις τι είναι :slight_smile:

Εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν λεφτα. Προσευχομαι για 2η μερα. Μια ερωτηση. Η 2η μερα θα ειναι στανταρ Θεσσαλονικη ή παιζει και Αθηνα?

Αν μπει θα είναι για Σαλόνικα απ’ότι λένε!!

Στανταρ Μπουγατσούπολη :stuck_out_tongue:

Δεν γλιτώνουμε την εκδρομή οι χαμουτζήδες!!

Οκ, ευχαριστω. Καλο να μπει 2η μερα γιατι Σαββατο βολευει πολυ περισσοτερο ουτως ή αλλως.

Ακόμα περιμένω.Μου είπαν από Δευτέρα 24/1/2011 θα έρθει.Άντε!Μερικόι τυχεροί τα πήρατε είδη στα χέρια σας…

Εγω παλι επειδη εγραφα σημερα ο διανομεας πρεπει να ηρθε την ωρα που ελειπα απο το σπιτι…Μπηκα κ στην ιστοσελιδα του κουριερ για να τσεκαρω την κατασταση διανομης κ ελεγε οτι “ο παραπληπτης απουσιαζε κατα την αφιξη του διανομεα”…Επαιρνα τηλ μετα αλλα δε μπορεσα να επικοινωνησω…Ξερετε τι γινεται σε αυτη τη φαση? Θα ξαναπερασει ουτως η αλλως η πρεπει να συνεννοηθω εγω?

Εεεεε πάρε τηλ καλύτερα να μιλήσετε θα έλεγα!!!

κι εμένα το ίδιο έγινε.πάρε ένα τηλέφωνο στo courrier να συνενοηθείς.
Εγώ μίλησα και θα περάσουν αύριο.

Θα μ απαντησει κανεις τετοια ωρα? Σε ποιο τηλ να παρω?Στη ιστοσελιδα εχει διαφορα τηλ για θεσ/νικη…

Αύριο πάρε. Τώρα σε ποιο; Δε ξέρω. Δε σ’αφήσαν κανένα χαρτί;;