εγώ πάντως θα είμαι σίγουρα και στις 2 8)
Εγώ παίζει να κοιμηθώ στις τουαλέτες του Principal :lol:
Odin Guide My Sword
Όχι εντάξει κανονικά στο σπίτι που έχω εκεί θα κοιμηθώ αλλά το βράδυ πάλι στο Principal!!!
τωρα με πηραν κ μου ειπαν οτι θα το φερουν τεταρτη!αντε να τελειωνουμε
ειδες μωρε? τζαμπα αγχωθηκες
Με 2 εμφανίσεις (πρώτα ο Odin) δε θα παίξουν τη μία έστω το Bridge of death???:-k
E του Κωστέτσου!!! Τι διάολο;;;
Το ξέρω είναι σπαμ κτλ αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ!!! Πως γίνεται να μην ανατριχιάσεις?!?!?! δεν χωράει ο νους μου το πόσο τεράστιοι είναι!! Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που δεν μπορούν να απολαύσουν κάτι τέτοιο!:
ο τύπος τραγουδάει και απλά υπακούς!
Πόσο μα πόσο συμφωνώ; Δε γίνεται να μην γουστάρεις με αυτό και τα υπόλοιπα!!!
Αδερφέ, μερικά πράγματα είναι να τα έχεις μέσα σου!
Οι Manowar είναι αρρώστια, ή την έχεις ή δεν την έχεις! Γεννίεσαι με αυτό και απλά στη πορεία καταλαβανεις τι είναι
Εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν λεφτα. Προσευχομαι για 2η μερα. Μια ερωτηση. Η 2η μερα θα ειναι στανταρ Θεσσαλονικη ή παιζει και Αθηνα?
Αν μπει θα είναι για Σαλόνικα απ’ότι λένε!!
Στανταρ Μπουγατσούπολη
Δεν γλιτώνουμε την εκδρομή οι χαμουτζήδες!!
Οκ, ευχαριστω. Καλο να μπει 2η μερα γιατι Σαββατο βολευει πολυ περισσοτερο ουτως ή αλλως.
Ακόμα περιμένω.Μου είπαν από Δευτέρα 24/1/2011 θα έρθει.Άντε!Μερικόι τυχεροί τα πήρατε είδη στα χέρια σας…
Εγω παλι επειδη εγραφα σημερα ο διανομεας πρεπει να ηρθε την ωρα που ελειπα απο το σπιτι…Μπηκα κ στην ιστοσελιδα του κουριερ για να τσεκαρω την κατασταση διανομης κ ελεγε οτι “ο παραπληπτης απουσιαζε κατα την αφιξη του διανομεα”…Επαιρνα τηλ μετα αλλα δε μπορεσα να επικοινωνησω…Ξερετε τι γινεται σε αυτη τη φαση? Θα ξαναπερασει ουτως η αλλως η πρεπει να συνεννοηθω εγω?
Εεεεε πάρε τηλ καλύτερα να μιλήσετε θα έλεγα!!!
κι εμένα το ίδιο έγινε.πάρε ένα τηλέφωνο στo courrier να συνενοηθείς.
Εγώ μίλησα και θα περάσουν αύριο.
Θα μ απαντησει κανεις τετοια ωρα? Σε ποιο τηλ να παρω?Στη ιστοσελιδα εχει διαφορα τηλ για θεσ/νικη…
Αύριο πάρε. Τώρα σε ποιο; Δε ξέρω. Δε σ’αφήσαν κανένα χαρτί;;