Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Τπτ ρε συ…Ουτε χαρτι ουτε κανα τηλ με πηρανε…Τσπα thx.Θα πρω κ αυριο να συνεννοηθω.

Alea Jacta Est :smiley:

εαν γινει 2 μερες θα εχει την ιδια playlist λογικα… ετσι δεν ειναι???:-k

oχι αναγκαστικα…

Θα παίξουν και τις δύο μέρες το Battle Hymns και τα υπόλοιπα κάποια θα είναι ίδια κάποια όχι!

το λεω γιατι δεν ηταν προγραμματισμενο για 2ημερο και δεν εχει βγει κοινο εισιτηριο γιατι νομιζω καποιος δυσκολα θα δωσει 90? ακομα κ αν προκειται για Manowar.

Ακόμα δεν έχει ειπωθεί τίποτα για δεύτερη μέρα πάντως αν και το θεωρώ αρκετά πιθανό!

Και στη Σουηδία τα ίδια! Μετά απο γρήγορο sold out ανακοινώθηκε και 2 μέρα κολλητά στη πρώτη! Αγοράζετεεεεεεεεε ρεεεεεεεεε :stuck_out_tongue:

Άντε ρε Σαλόνικααααα πάμε λίγο γερά! Οι άλλοι σε μια μέρα κάναν τo sold out!!!

Αντε ρε αγοραστε να γινει και Σαββατο που με βολευει καλυτερα…:stuck_out_tongue:

Θέλετε να κάνουμε κάτι πολύ χαριτομενίστικο??? :stuck_out_tongue:

Υποθέτουμε οτί θα παίξουν 2 ώρες! Το Battle Hymns είναι 40 λεπτα περίπου! Μένει 1 ώρα και 20 λεπτά! 20 λεπτά θα είναι ο λόγος και το σόλο του De Maio :lol:
Οπότε μένει μία ώρα για τα υπόλοιπα τραγούδια!! Ακούω ιδανικό setlist :smiley:

My choice is:

1.Revelations
2.March for revenge
3.Secret of steel
4.Blood of my enemies
5.Bridge of death
6.Thor
7.Mountains
8.Gyana
9.Defender
10.Heart of steel
11.Gates of Valhalla

P.S
(Αυστηρή επιλογή 10-11 κομματιών!!!

Και μετά ξύπνησες…
Μακάρι να έπαιζαν αυτά, αλλά πολλοί Ευρωπαίοι φίλοι μας θα ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια (Hail and Kill, Kings of Metal, Warriors of the World klp). Δε μας χαλάνε, αλλά προτιμώ το δικό σου choice.

Γιατι ρε γαμωτο να μην παιζανε κ εδω ενα 5ωρακι??:p:p Καλα θα τανε να παιζανε τις επιλογες σου elric αλλα ειναι σιγουρο οτι θα χουν κ μερικα απο τα πιο προσφατα αλμπουμ που πλεον τα παιζουν παντου (House of death, King of Kings, Sleipnir ακομα και τα God or man κ Thunder in the sky απ το τελευταιο ΕΡ εχω δει οτι παιζουν σχετικα συχνα)Ωραια κομματια δε λεω,αλλα οχι κ να αφηνουν εξω το mountains γ αυτα!!..ΑΑ… Ξαχασες το The Crown And the Ring!!![-X:blow:!!!

:stuck_out_tongue:

καλά αυτη η επιλογή ήταν εντελώς ουτοπική,το ξέρω! Βέβαι ελπίζω οτί σε αυτό το τουρ ,ελέω Battle Hymns ,θα ξαναπιάσουν τα παλιά τους. Στο death to infidels παίζαν μόνο καινούργια,με ελάχτιστα κομμάτια για εξαρίρεση. Ελπίζω να κάνουν το αντίθέτο τώρα! Από τα καινούργια θα ανέχτω μόνο το wariors of the world united,για να κάνω τσιγάρο εκείνη την ώρα :stuck_out_tongue:

Ναι οντως…:p:lol: Το καλυτερο soundtrack για στριψιμο!!:stuck_out_tongue:

αυτο… :stuck_out_tongue:

MANOWAR Sold Out In Sweden in 24 Hours! 2nd Show In Gothenburg added!

αντε κ εδω ρεεε…

Άσε, εδώ είμαστε κουλτουριάρηδες, όχι σαν τους χαζογερμανούς και τους χαζοσουηδούς.

Τελικα πηρα εισητηριο απο metropolis σημερα και θα παρω αυτους αυριο στο Ticketarena να τους ακυρωσω γτ περα απο το οτι λυπαμαι και τα 5ευρω μου την εδωσε πολυ που μας κοροιδεψαν ετσι γιατι απ’ο,τι φαινεται τα εισητηρια πρεπει να υπηρχαν καιρο στα μαγαζια. Αυτος δλδ στο metropolis μου ειπε πως μεχρι τωρα εχει πουλησει 1800 εισητηρια περιπου! Εκτος αν με δουλευε γτ μου φαινεται απιθανο να χωρανε τοσα ατομα στο principal!
Πω της ποπης θα γινει! Να δω που θα βρει το principal να βαλει τοσα λεωφορεια!

Τι 1800;;;;;;;;; 1500 με το ζόρι και αν χωράει το principal!!!