Μα και γω αυτο λεω! Αλλα αυτος μου πε σιγουρα οτι θα κοψουν πανω απο 2000 εισητηρια! Ε ρε θα γελασουμε πολυ! Μας βλεπω να τους ακουμε απο την εισοδο εκει διπλα στο merchandise:?
οκ από το μεσημέρι εκεί θα είμαι!!!
Αλλά δε παίζει μάλλον μαλακίες έλεγε ο τυπάς δεν εξηγείται!!!
Those who have already purchased a ticket for March 29 should also join the fight for true metal on March 30! Although the band will play Battle Hymns from beginning to end on both nights, the set lists WILL be different! And YOU can help shape the set list: Vote for your favorite song on http://www.manowar.com/vote.php so that the untamed power of MANOWAR and their fans will shake the ground of Trädgårn, Gotenburg!
εγω παω και ψηφιζω καθε μερα το defender.αν και εχω την εντυπωση οτι σε αυτη την περιοδεια θα παιξουν παλαια επη.ιδομεν.
Οι μαγαζάτορες πάντα φουσκώνουν την κίνηση του καταστήματός τους. Αλλά ΑΝ αληθευει ο αριθμός δε πρόκειται να δούμε συναυλία, και δε θα γελάσουμε καθόλου, αντίθετα, θα κλάψουν μανούλες. Την βλαχοπονηριά του έλληνα διοργανωτή να φοβάσαι (aka elliniko demonio).
Καλά αν γίνει κανένα τέτοιο σκηνικό έχουν να πέσουν πολλές φάπες!!!
http://www.principalclub.com/HistoryGR.html
Tην κάτσαμε… To ίδιο το Πρινσιπαλ ισχυρίζεται ότι έχει χωρητικότητα 2000 ορθίων. Μάλλον μετράνε και το φουαγιέ με την αυλιτσα έξω… #-o
Τί να πω, όλος ο κόσμος τον χώρο τον κάνει για 1500 [U]max[/U]. Στην Ευρώπη πιστεύω πως το Πρίνσιπαλ θα είχε sold out στα 1000 εισιτήρια.
έκλεισε. 3 το μεσημέρι τελειώνει η δουλειά καπάκι φύγαμε για σαλόνικα!!
το defender δεν είναι παλιό έπος?
2on) Καλή πηγή που έχει σχέση με την οργάνωση έστω και μικρή μου έχει πει οτι η προσπάθεια είναι σοβαρή! Ελπίζω πραγματικά να έχει δίκιο!
Ε μαλλον κτ θα ξερε ο τυπας στο μετροπολις περι της συναυλιας και θα μου τα ειπε ετσι!
Τωρα αν λαβουμε υποψιν και αυτους που θα κρεμονται απο τα καγκελα ισως και να χωραει!Ο,τι να ναι!
Παιδιά δε παίζει να εχουν κόψει τόσα εισητίρια! Θα γίνει Θύρα 7 εκεί μέσα
Κι ούτε πάιζει να έχει πουλήσει τόσα το Metropolis!εδώ έχουν φύγει ΄του κόσμου τα εισιτήρια απο το ticket arena, εγώ που παραγγειλα το ίδιο βράδυ που ανακοινώθηκε το live, έχω το 161!!! πιστέυω οτί θα έχουν βγει το πολύ 1500 ticket, που και πάλι πολλά είναι!! Θα πάρω τα τηλέφωνα μου να μάθω καμιά λεπτομέρεια πάντω αύριο
για πιο μετροπολις μιλατε??? εχει εισιτηρια της αθηνας???
ναι ρε,απλα επειδη ψηνομαι στον πυρετο ξεχασα να αναφερω οτι η δευτερη προταση αναφεροταν σε προηγουμενο μηνυμα αλλουνου.τελοσπαντων ας παιξουν εστω και ενα απο το into glory ride και αυτη τη φορα για νε λειωσουμε ολοι κει μεσα.hail.
Δε ρωτάς την πηγή σου να μάθει αν θα βάλουν και δεύτερη μέρα?
Όσο πιο πολύ εντείνονται οι φήμες για δεύτερη μέρα, τόσο πιο πολύς κόσμος θα περιμένει (και δεν θα αγοράζει) για Παρασκευή αρα σολντ-άουτ δεν γίνεται, άρα ούτε και δεύτερη μέρα.
Έχω την εντύπωση ότι αν ήταν να μπει δεύτερη μέρα θα είχει μπει ήδη. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια!
Έχουμε ακόμα καιρό. Αν γίνει σολντ αουτ κανα μήνα+ πριν, υπάρχουν πιθανότητες για δεύτερη μέρα. Το θέμα είναι πόσα εισιτήρια χρειάζεται η δεύτερη μέρα για να “βγει”. Υποθέτω λιγότερα από την πρώτη μια και δε θα υπάρχουν έξοδα μετακίνησης του γκρουπ, στησίματος ηχητικών κ.λπ. Αν ξέρει κανείς αυτά τα ζητήματα καλύτερα ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει.
Στην τελική νομίζω πως με 2000 εισιτήρια προπουλημένα αρχές Φλεβάρη και με τη δεύτερη συναυλία να “βγαίνει” με καμιά 1500, θα μπει και δεύτερη μέρα. Ή έτσι ελπίζω τουλάχιστον.
Το θέμα είναι να μην την κάνετε sold out εσείς μπας και κατέβουν και προς τα κάτω!!!:lol::lol::lol:
Ώστε έτσι ε, σαμποτάζ;
LOL:p:p:p:D:D:D:roll::roll::roll:
Κάντε καμιά καλή ρε παιδιά και για εμάς που δεν μπορούμε να ανέβουμε προς τα επάνω.