Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Μίλησα με πρινσιπαλ και με τικετ αρενα!το πρινσιπαλ είπε οτι δε πρέπει να έχουν πουληθεί πάνω απο 1000 tickets συνολικά, ενώ ο τικετ αρενα είπε ότι όσα είχε τα έχει δώσεί όλα! δε μου είπε πόσα είναι τα όλα πάντως :stuck_out_tongue:

Τώρα βγάλτε τα συμπεράσματα σας~!!!

λογικά τα υπόλοιπα εισιτήρια πρέπει να είναι στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. εδώ Αθήνα ο No Remorse τα έδωσε όλα.

συνεννοηση βλεπω :stuck_out_tongue:

ξέρουμε πόσα έδωσε???

νομίζω 100

Εγω παντως που πηγα πρινσιπαλ τωρα το Σαββατο κ ρωτησα ημασταν γυρω στα 1.200 ατομα κ τουλαχιστον κατω ημασταν αρκετα ανετα…Αλλα οχι κ 2000…Ξερουμε ποσα συνολικα φυγανε απο τικετ αρενα κ ποσα απο Νο Remorse?
K ακομα ολη αυτη η αρβυλα περι 2ησ μερας που ακουγεται χωρις τιποτα να ναι ακομα σιγουρο επηρεαζει πολλους οι οποιοι θα περιμενουν για Σαββατο…Μακαρι να γινει κ η 2η μερα,αλλα ας μη το θεωρουμε στανταρ πριν ανακοινωθει κατι επισημα…

ξερει κανεις λεπτομερειες για τα πουλμαν που θα μπουν απο Αθηνα??

Και σημερα που περασα μου ειπε οτι θα φερει ενα τελευταιο μπλοκακι αυριο. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα και θα δω απο βδομαδα τι θα γινει. Δεν ξερουμε και για δευτερη μερα και ολα κρεμονται στον αερα… Γαμημενα φραγκα…

Παιδιά αναμνήσειs από το 1992 στο ΣΕΦ.
Πρέπει να είχε 15000 κόσμο και είχαν παίξει όλα τis κομματάρεs τουs!!

ωραια πραγματα :slight_smile:

AYTA EINAI!!!

Πωωω…οντως αυτα ειναι…Πρεπει να ταν τοτε που ειχαν παιξει κ ολοκληρο το achilles…πρεπει να ταν ανεπαναληπτες στιγμες!!!
Τσεκαρετε τιμη εισιτηριου (4.000 δραχμες δλδ.14 κ κτ γιουρα αμα δε κανω λαθος)!!!
Α ρε δραχμη αθανατη…!!!

Ιβανώφειο 4-4-94.
Σωματική έρευνα από μπάτσους και σεκιούριτάδες, και μπάσιμο ένας-ένας θαρρείς και μπαίναμε στο γήπεδο σε αγώνα υψηλής επικινδυνότητας. Και φυσικά η όλη προκατάληψη της αστυνομίας είχε οδηγήσει σε τρελή ταλαιπωρία το κοινό. Αλλά η συναυλία ήταν εμπειρία, πολύ αμπαλαέα και headbanging στις μπροστινές σειρές. πρέπει να βούιζαν καμιά βδομάδα τα αυτιά μου από την ένταση του ήχου. :lol:
Από τότε δεν τους ξαναείδα. Ωραίες εποχές…

Δεν είχαν παίξει το achilles τότε. Το 2004 συνέβη αυτό.
Τώρα να δούμε τι θα ψηφιστεί να παίξουνε…

χειροτερη συναυλια σαν αυτην στο Ιβανωφειο δεν εχω ξαναδει ειχαν παιξει ακριβωσ 1 ωρα και πεντε λεπτα αισχοσ καμμια σχεση με αυτην στο Ειρηνησ κ φιλιασ.τελοσ παντων φετοσ πιστευω να παιξουνε κανα 2ωρο:lol:

εχμ, μάλλον δε θυμάσαι καλά το σετλιστ το οποίο με το ζόρι έφτασε τα 12 κομμάτια + ατελείωτους λόγους Demayo για Σκόπια ;)

ένα μέρος του μόνο, το Glory Of Achilles

ναι την είχαμε τσεκάρει καλά, μια “normal” τιμή τότε ήταν στις 3.000, το εισιτήριο ήταν ακριβό αν και το πρόβλημα ήταν η απογοητευση απο το ίδιο το live κυρίως

Μήπως έφερε το δεύτερο μπλοκάκι; Ξέρει κανείς;

Επίσης, πούλμαν διοργανώνει ο Sirens Records με 40 Ευρώ πάνε-έλα από Κάνιγγος.

εγω περασα απο εκει κατα τις 11… δεν το ειχε φερει ακομα οχι… μεσα στη μερα το περιμενουν

Η συναυλία αυτή για όποιον την βίωσε καθαρά υποκειμενικά (όπως η παρέα μου που δεν τους είχαμε ξαναδεί) ήταν η γκάβλα του αιώνα. Όταν έχεις Adams και Demaio στα τέσσερα μέτρα και είσαι 19 χρονών… Σε μια εποχη που γίνονταν 1 metal συναυλία το χρόνο στην Θεσσαλονίκη… :wink:

Δεν ξέρω αν η συναυλία ήταν “αντικειμενικά καλή” και δεν έχει και κάνα νόημα πλέον ξανά αυτό το debate. Ο καθένας έχει μείνει με τις αναμνήσεις του. :slight_smile:

Πάντως όλοι θέλουμε η επερχόμενη συναυλία να κόψει κώλους. And so it will !

YΓ: 40 ευρώ πήγαινε-έλα; εμείς κατεβαίνουμε με 30 κάθε φορά, η ίδια απόσταση δεν είναι; βέβαια ίσως επιβαρύνουν το κόστος άλλοι παράγοντες που δε γνωρίζω.

Μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους ίσως;
Αυτοί σίγουρα θα επικαλεστούν αυξήσεις σε διόδια και βενζίνες.