κανεις απο πρεβεζα και γυρω μερη νανεβουμε παρεα να μοιραστουμε την καρι.λα τη βενζινη ?
Ναι, η τσέπη του Sirens…Μην πατήσει κανένας!!!
Θα βάλει και ο Γρηγόρης με 30-35 ευρώ(Δεν το έχει κλείσει ακόμα).
πότε ήρθαν το 2004? μήπως εννοείς το 1994 στο Αγκά8ι 3 μέρες σερί που όντως είχαν παίξει το Achilles!!
ναι προφανώς έκανε ένα λαθάκι
Σόρρυ, 94 φυσικά:lol:
Πιστεύω οτί ήρθε η ώρα να ακούσουμε το bridge of death live ε???
Για λεωφοριο πρεπει να κλεισουμε πολυ νωρις; Υπαρχει κανα τηλεφωνο; Τρενο να φανταστω δε συμφερει ετσι; Αληθεια ποσο ειναι πηγαινελα;
Παιδια ξερει κανεις αν παιζει τιποτα με κανα support στη συναυλια?
Μέχρι στιγμής όχι. Και δεν νομίζω να έχει. Στην τελική τι να το κάνουμε;;;
Eτσι ρεεε!!! Αιντε…θα παρουμε δλδ μπρος με call to arms…Η ακομα καλυτερα με κανα each dawn i die να αρχισει το ποδοπατημα πριν καν ξεκινησει το λαιβ…
τελικα μαθαμε αν ηρθαν σημερα τα εισητηρια στο no remorse? :-k
Πούλους:
Message from Magic Circle Management:
In response to the rumors of a MANOWAR show in Athens, Greece: There will be NO OTHER SHOWS in Greece on this leg of the tour. The band is scheduled to re-enter the studio in April.
Those wishing to attend the “Battle Hymns Tour” are highly advised to purchase tickets for the show in Thessaloniki on… Friday March 18th, 2011.
MANOWAR
Message from Magic Circle Management:
In response to the rumors of a MANOWAR show in Athens, Greece: There will be NO OTHER SHOWS in Greece on this leg of the tour. The band is scheduled to re-enter the studio in April.
Those wishing to attend the “Battle Hymns Tour” are highly advised to purchase tickets for the show in Thessaloniki on Friday March 18th, 2011.
Hail & Kill!
αυτο απ το fb των manowar
edit…
με προλαβες astaldo…
πιστευω τα ξεκαθαρισαν ολα…
Αργείς φίλετατε!
Να περιμένουμε καμμία εκπληξη ή το όνειρο για 2 live τελειώνει εδώ??? (πολύ δραματουργικά το εξεφρασα:p)
Αφού δεν καταφέραμε σε 2 βδομάδες να κάνουμε sold out νομίζω ότι το ενδεχόμενο 2ης μέρας δεν υπάρχει!
Δυστυχώς έχεις ένα δίκιο σε αυτό! Αλλά δε ξέρω και πόσα γαμημένα εισιτήρια έχουν βγάλει! Δε θέλω να σκέφτομαι καν οτί επειδή θα γίνει ένα ive θα στιμώξουν παραπάνω κοσμό στο principal :?
Αδερφέ αν τυπώσαν 2000 όπως ακούγεται απλά θα ψοφήσουμε…
ασε ρε εδω στην ελλαδα και στο eightball να επαιζαν που λεει ο λογος θα εβαζαν αλλα 2000 ατομα παραπανω…