Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Ήρθαν τα τελευταία 50 εισιτήρια στο NoRemorse;

Opws poli swsta eipes Panagiwti de prokeitai na sou pw Arithmo alla tha sou pw pws tha deis to live stis kaliteres sinthikes , de kanw arpaxtes pote sta live mou ki oute exw skopo na to kanw kai twra! Den eimai tis logikis osoi xwrane as mpoun…Ayta ta oliga!
S’eyxaristw poli gia to mail sou!
Na sai kala!
Hlias

Αύτά απάντησε ο διοργανωτής όταν τον ρώτησα!
Κι ο Odin βοηθός :lol:

Xμμμμ ελπίζω να τα εννοεί αυτά!!!

Και μόνο που δε λέει αριθμό είναι ύποπτο.

Αριθμό σίγουρα δε θα έλεγε, δεν είναι αυτό το θέμα!
Το θέμα είναι να εννοέι το οτι δε θα βάλει μέσα όσους “χωράνε”. Έχει ξαναπάει κανείς σε διωργάνωση του τύπου???

Στο τίκεταρένα ακόμα πουλάνε πάντως

Πουλάνε ακόμα??? Ο τύπος μου είπε οτί τα έδωσε όλα όσα είχε παρει!

μεχρι το μεσημερι που ειδα δεν πουλαγαν…εδω και καποιες μερες… ,τωρα ξαναπουλανε :-k

λοιπον και στη σουηδια και στην αμερικη τα ιδια ανακοινωσαν οι manowar,και καλα δεν θα δωσουν αλλο σοου,ενα και μοναδικο και τσουπ μετα απο κανα 2 μερες και στις 2 περιπτωσεις ανακοινωσαν και αλλα προσθετα λαιβ.και στην αμερικη οχι ενα αλλα 2 λαιβ ακομα.οποτε ας ελπισουμε να γινει το ιδο και εδω.hail.

MESSAGE FROM MANOWAR and MAGIC CIRCLE MUSIC
In response to rumors of other shows in the USA. Due to the travel schedule, there will be NO OTHER SHOWS USA on this leg. The band is scheduled to re enter the studio April.
Those wishing to see the “Battle Hymns Tour” are advised to purchase tickets for Worcester Massachusett…s on Saturday March 5th. or the second Cleveland show on Friday March 11th. 2011.

Και μετά ανακοινώθηκε και η δεύτερη μέρα στο Cleveland.

Έχει τη λογική του πάντως να βγάλου ανακοίνωση για να διαψεύσουν 2 μέρα, ώστε να soldarei η πρώτη αρχικά!

Γελάω.

Πολύ εμπνευσμένη τοποθέτηση μπορώ να πω :stuck_out_tongue:

Μου πήραν την έμπνευση οι ηλίθιοι διοργανωτές που έσπειραν φήμες για δεύτερη μέρα έτσι ώστε να αναγκαστεί το μάνατζμεντ των Manowar να διαψεύσει τις φήμες μπας και γίνει μια ώρα αρχύτερα το sold-out.

Ναι, μόνο που εδώ δε διαψεύδουν ενδεχόμενη δεύτερη μέρα αλλά την περίπτωση δεύτερης συναυλίας σε άλλη πόλη.
Πιθανότατα να σκοπεύουν να βάλουν την Αθήνα στην περιοδεία για το νέο άλμπουμ του χρόνου.

παντως οσο υπαρχουν ακομα εισητηρια για τη πρωτη (που τωρα ξαναεβαλαν κ στο ιντερνετ) τοσο απομακρυνεται η 2η μερα…

εγω παντως δεν το βλεπω να βαζουν και δευτερη μερα…

Καλύτερα να μην έχει δεύτερη μέρα, να παίξουν όλα τα καλά μια και καλή. Μη γίνει πονηριά στο χωρισμό του setlist για να τσεπώνουν από τους φανατικούς και άλλο 50αρι.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ!!!:bounce::bounce::har:

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι : ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ,ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ PRINCIPAL ΣΕ ΛΕΩ !

τελικα μαθαμε αν εφεραν στο no remorse σημερα??