Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Οντως πολυ κουλη η ολη φαση… Εγω παντως ελπιζω σε δευτερη μερα, αλλιως πρεπει να δω τι θα κανω απο βδομαδα… Και δεν θελω να το χασω ρε πουστη.

που πουλανε εισητηρια παιδια στην θεσ/νικη

Στα Metropolis και Musicland (Ticket House) αδερφέ.

καμια 15αρια ακομα τελευταια εισητηρια στο no remorse… ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΧΕΙ!
ουτε στο ιντερνετ δεν εχει πλεον…

thanks frend

πηρα και εγω το τικετο μου σημερα…!! :smiley:

Παιδιά με πήρανε τηλ κάποιος απο την τικετ αρένα μου ζήτησαν 56 ευρώ εισητήριο με μεταφορικά και ενώ μου έγραφε στο σαιτ 50 ευρώ με μεταοφορικά και επειδή μένω Πάτρα μου είπανε όχι τελικά είναι 56 δηλαδή +6 ευρώ μεταφορικά…

Τους είπα ότι είμαι φοιτητής και δεν παίζουν τόσα πολλά φράγκα(μα καλά ρε μαλάκες 56 ευρώ???) και αν μπορούν να μου το αφήσουν 50 ευρώ και άκουσα μπινελίκια του στύλ δεν φταίμε εμείς και μην λές βλακείες δεν κάνουμε χάρη…
Τους απάντησα με ένα επικό mail και τους είπα να πάνε να κάνουν έρωτα…και ότι θα πάω αφού θα βρεθώ εισητήριο στην μαύρη αγορά η θα μπώ με ντού…

Τι μαλάκες θέε μου #-o

ΥΓ
Πάντως μην τους δώσετε ούτε ΦΡΑΓΚΟ…

πωπω βρισιδια \m/

εγω στην θεση σου θα πηγαινα στο γραφειο τους με ενα μαχαιρι και θα τους σκοτωνα ολους…και μην σκεφτεσε οτι θα μπεις φυλακη…σκεψου πως πηρες εκδικηση…γιατι και μετα θα πεις στα @@ μου ειμαι εδω μεσα τωρα,εγω παντως τους γα…α!

:lol2::lol2::lol2::lol3::lol3::lol3:

Άλλο ένα σιγουράκι στο Setlist:

Swords In The Wind
Friday - January 28, 2011

It is with great regret that we announce the loss of our Brother of True Metal Markus Ott.
The world has lost the great soul who translated ‘Heart Of Steel’ into German and was one of our dearest friends.
Our brother has surely entered the halls of Valhalla.
Our sincere condolences go out to his family and friends.
[B]In honor of this great warrior, we will be playing ‘Herz aus Stahl’ every night on our forthcoming shows.[/B]
We all miss you brother! But we will meet again.
Your Brothers Of Metal,
Eric, Karl, Donnie, Joey and all at Magic Circle Entertainment.

Όχι στα γερμανικά ρε πούστη…

Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το metropolis αύριο στη Θεσσαλονίκη?

E λογικα μεχρι τις 3 σιγουρα θα ειναι ανοιχτο.

Από ότι ξέρω τις καθημερινές είναι ανοιχτά σερί όλη τη μέρα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Απ την επισημη σελιδα τους στο φεισμπουκ

Message from Magic Circle Management:

In response to the rumors of a MANOWAR show in Athens, Greece: There will be NO OTHER SHOWS in Greece on this leg of the tour. The band is scheduled to re-enter the studio in April.

Those wishing to attend the “Battle Hymns Tour” are highly advised to purchase tickets for the show in Thessaloniki on Friday March 18th, 2011.

Ok, thanks!

Παιδιά θέλω 2 εισιτήρια για δύο φιλαράκια που έχω! Που θα βρώ;

Στα σημεία προπώλησης ίσως…:-k
Metropolis και Ticket House

Ο τυπος ειναι απο τους ποιο γνωστους διοργανωτες της πολης, απο θυμαμαι εχει φερει diamond head, dokken, girlschool, skid row κ διαφορες αλλες κ δεν υπηρξε καποιο προβλημα αλλα τοσο μεγαλο live σαν τους manowar δεν νομιζω να εχει ξαναδιοργανωσει οποτε ελπιζω να πανε ολα καλα.