Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Παπαρδελα σοβαρεψου και κανε αυτο που πρεπει σε παρακαλω.

μα γιατι δεν το πανε στο κλειστο του παοκ?

Ε γιατί δε ξέρανε πόση απήχηση θα είχε λογικά! σε ολόκληρο στάδιο και να έχει κανα 2000 κόσμο δε λέει!

παντως σε περιπτωση που δηλωσουν πως θα υπαρξουν διαφορετικα σετλιστ θα ειναι μεγαλη ατιμια…θα βασανιζουν τον κοσμο να σκεφτει να δωσει 2ο πενηνταρι

μα το δηλωσαν ηδη… :roll:

δακρύζω απο συγκίνηση… Σε ευχαριστώ Δία… :smiley:

ε ρε τι έχει να γίνει…

Το χουν ηδη ανακοινωσει αυτο!!!:D:D
Το θεμα ειναι οτι αποφασιζοντας να παιξουν μονο στη Θεσσαλονικη κ οχι κ Αθηνα στοχευουν κ σε κοσμο απο Βαλκανια κ Τουρκια, και δεδομενου του ποσο αγαπητοι ειναι στη γειτονα Βουλγαρια δεν υπηρχε θεμα για το αν θα γεμισει η οχι το παλατακι…Οχι οτι το principal δεν ειναι καλος χωρος,αλλα πολυ λιγο για Manowar!

το κακό είναι ότι δε θα έχω την πνευματική διαύγεια να κάνω καταμερισμό δυνάμεων για τη 2 μέρα!!! οπότε πρέπει να παίξει πολύ φαί και πολύ ρετσίνα σαββατο μεσημέρι στην άθωνος!
αθάνατη σαλόνικα :smiley:

Λοιπόν Σάββατο μεσημέρι κανονίζουμε rocking συνάθροιση για μάσες κλπ κλπ??? :smiley:

Ψήνεστε;

Εγώ χαλαρά είμαι μέσα! Μόνος μου θα ανέβω ούτως η άλλως, σαν τον Charles Bronson :stuck_out_tongue:

Βλέπω πλέον γίνονται συχνότερα τα live στη Θεσσαλονίκη. Απολαύσατε Deicide, Nile/Melechesh, και τώρα διήμερο με Manowar. Δεν τρελαίνομαι και ιδιαίτερα για τη πάρτη τους αλλά respect. Καλά να περάσετε όσοι πάτε μάγκες.

KILL WITH POWER!8)

Τι πιο τρου απο κοψιδια το μεσημερι και μανογουορ το βραδυ αλλωστε !! :smiley:

Σε setlist δύο ήμερων δικαιολογώ κι ένα Die with Honor απο τα καινούργια, κομμάτια να γίνει! Αλλά ως εκεί :stuck_out_tongue:

loipon magges egw apo saloniki eimai kai exw protash…epeidh katevainw proteuousa syxna gia live kai exw kani filarakia eki katw kai me exoune filo3enhsei kai apisteytes fores sta spitia tous loipon…kanonizoume synanthsh st live ths paraskeyhs meta oloi mazi e3w se rockadiko…dizzy logika…kai ama xwrame sto spitaki mou strwmatsada osoi kaloi erxeste…na sas kykloforhsoume salonika kai savato meta…mpougatsa prwi kai mases meta…opoios goustarei as pei…

αγαμηθειτε,θα εχει διαφορετικο σετλιστ τη δευτερη μερα?

να μας ανακοινωσουν απο τωρα τα σετλιστ να επιλεξουμε σε ποια απο τις 2 να παμε.

Την πρώτη θα πάμε.

ετσι κ αλλιως οσοι προλαβαν για τη 1η προλαβαν…
οσοι δεν προλαβαν καλα θα κανουν να προλαβουν τη 2η :wink:

Δε ξερω για σας, αλλα εγω εχω ψηφησει Defender πανω απο 30 φορες!!!

defender δε το κόβω, αλλά σίγουρα θα ακούσουμε αρκετούς ύμους, ειδίκα τώρα που είναι και 2 σετλιστ! Ντάξει δε θα είναι 100% διαφορετικά, αλλά 5-6 τραγούδια διαφορετικά σίγουρα θα έχουν! του gay!