Ακριβως επειδη ξερω οτι δε το παιζουν συχνα μπαινω και το ψηφιζω καθε μερα…Ψηφιστε Defender ρεεεεεεεε!!!8)
Συμφωνω, αν και χω παρει ηδη εισητηριο για 1η μερα! Αλλα μου την δινουν πολυ αυτα τα διαφορετικα setlist! Που να το βρω δλδ το 90αρι επειδη αυτοι για να μαζεψουν κοσμο σου πετανε οτι ΦΥΣΙΚΑ θα παιχτει διαφορετικο setlist τις 2 μερες! Αντε απο κει! Μια φορα και ας παιξουν αυτα που θελω να ακουσω την δευτερη μερα! Αλλωστε παντα ετσι παει![-X
Κι εγω εχω παρει για 1η μερα,αλλα αμα ηξερα οτι 2η εχει καλυτερο σετλιστ θα το πουλουσα και θα παιρνα για 2η.
βασικα εγω αν μπορουσα θα πηγαινα κ τις 2… δεν γινεται ομως… ,παω τη πρωτη και ελπιζω να παιξουν αυτα που θελω, αλλα και να μην τα παιξουν δεν πειραζει το σωστο ειναι να παιξουν διαφορετικα σετ λιστς για τους οπαδους! δεν γινεται να πας και να δεις τα ιδια πραγματα 2 μερες, οπως και guardian που θα παω διημερο θελω διαφορετικο setlist
Καλημέρα!
Επειδή βλέπω πολλά σχόλια και δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα, να ρωτήσω κάτι!
Οι Manowar ανακοίνωσαν και 2η μέρα λάιβ στο principal;
Τι έγινε σολνταουτ η πρώτη;
Αν ναι, την επόμενη μέρα θα ναι, και πάλι 45’αρι;
ευχαριστώ!
Ναι
Ναι
Ναι
:D:D:D
Παρακαλώ τους mods να βάλουν και την δεύτερη μέρα στον τίτλο! Πάααααμε ρε αρρώστια!!!
Για όσους γκρινιάζουν για την 2η μέρα και τα διαφορετικά σετλιστ, να θυμούνται ότι και στις 2 μέρες θα παίξουνε όλο το Battle Hymns, οπότε μιλάμε για διαφορετικό 2ο μισό της συναυλίας.
Εμένα πάντως με βόλεψε το Σάββατο, γιατί Παρασκευή δεν έπαιζε να καταφέρω να ανέβω…
ε όχι και να γκρινιάζουμε επειδή βάλανε και δεύτερη μέρα! θα τρελαθούμε τελείως!
pw re magges ti 2hmero 8a perasoume…xaxa…ante na dw a8hnaious na koimountai sthn nayarinou kai na syxtirizoune tous prezakides pou phgainoerxontai…xaxaxax:metal::respect::respect:
16/3 D.R.I.
18/3 Manowar
19/3 Manowar
22/3 Trans-Siberian Orchestra
23/3 Madball
Πόσο πιο γαμάτη εβδομάδα;;;
ayto…
εισαι full εσυ
Είναι και Paradise Lost 20/3 πάλι στο Principal. Θα στήσω αντίσκηνο εκεί μου φαίνεται.
Οντως η χρονια συναυλιακα μπηκε γαμιωντας…Ειδικα αυτος ο Μαρτιος, το 200αρι φευγει ανετα…Ποσο εχει ΤSO?
αμα εχουμε απο τωρα τετοια ονοματα στην Ελλαδα,φανταστειτε τι εχει να γινει το καλοκαιρι!8O
eixe 42,52 kai 62 (den exo ellinika)
Oι Crosswind support και τις 2 μέρες
offtopic, το καλοκαίρι θα έχει priest-whitsnake και sonisphere με maiden
O Ναιτσκαι αν το ειδε αυτο μαλλον θα αυνανιζεται σε μια γωνια atm.
Οταν εμαθα για την δευτερη μερα, εριξα ενα ουρλιαχτο σαν του Adams στην αρχη του Blood Of My Enemies (:roll: θα 'θελα να 'βγαινε ετσι…)… Λοιπον μεσα στο Σ/Κ κανονιζω με παρεα για μετακινησεις, διαμονες κτλ και μαλλον Δευτερα παω για εισιτηριο…