Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Τα εισιτήρια σήμερα δε βγαίνουν;;; Στο ticketarena ακόμα τίποτα -.-

Στο ticketarena κοιμούντε όρθιοι και πληρώνου ξενοδοχείο! Έχει βγει επίσημη ανακοίνωση απο το manowar.com κι αυτοί λένε οτί δε γνωρίζουν τίποτα!!!#-o

Εεεεε ναι εμείς ομως τι πρέπει να κάνουμε που δεν είμαστε ούτε από Σαλόνικα ούτε από Αθήνα;;; εεεεε ρε κωλόζωα πρωί πρωί.

Εν τω μεταξύ ρώτησα και τον διοργανωτή και με είπε να κανονικά από τικετ αρενα!!!

Σχετικά με το τικετ αρένα, ζήτησα εκ των υστέρων να μου αποσταλλουν τα εισιτήρια σπίτι μου αφού όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία έβαλα χωρο παραλαβής το πρινσιπαλ. Μου απάντησαν με μειλ πως αυτό δεν γίνεται και δεν καταλαβαίνω γιατί, εφόσον μπορούσα να πληρώσω τον κουριερ για τα μεταφορικά. τεσπα #-o

ψηφισα haterd για να δω αν τη παλευει ο Eric…!!!:p:p
πουστια με το διαφορετικο playlist…

ντροπή…

νταξει μωρε… μεγαλωσε κ αυτος τωρα… δεν ειναι οπως παλια…:slight_smile:

χαίρω πολύ. ακόμα όμως ταπεινώνει τον ανταγωνισμό

Αυτό ακριβώς. Στα 56 και κάτι πιτσιρίκια τα πατάει κάτω για πλάκα!!!

δεν διαφωνω, αλλα κατι κομματια σαν το Hatred δεν νομιιζω να μπορει να τα πει…

E καλά τα φωνητικά του Hatred είναι απ’ευθείας από την Κόλαση!!!

Στο MCF II ( 2008 ) μια χαρά το είπε, όπως όλα!!!

Sorry για το off topic, αλλά θα πάει κανείς Brocas σήμερα??

μακαρι να το πει ρε παιδες… γι’αυτο αλλωστε πηρα κ γω εισιτηριο και γι’αυτο θα κανω τοσα χιλιομετρα για να παω να τους δω, γιατι θελω να τα γαμησουν ολα…

Μάλιστα… έστειλα στο fb στον διοργανωτή να ρωτήσω πότε βγαίνουν τα εισιτήρια και έσβησε το comment μου…

Μιλάμε για πολύ οργανωμένα και σοβαρά πράγματα. Μόλις πάρω και το 2ο τικετ πολλά μπινελίκια γιατί τα παληκάρια είναι ΑΣΧΕΤΟΙ!

παρόν

πες να μην σου απανταγε…αλλα οχι και να σβησει και το comment,πιστευω πως ειναι προσβλητικο.Προσωπικα οταν μου σβηνουν καποιο comment απο το fb τρελενομαι :lightsabre:

Λοιπον μίλησα τελικά στο chat με τον τυπά. Τα εισιτήρια είναι Metropolis και Tickethouse από σήμερα και υπάρχει και online πώληση!

ο τικεταρενα δε το σηκώνει! κι ακόμα δεν έχει βγει καμμιά ανακοίνωση στο σαιτ!

Ρε παιδιά ντροπή με τον ADams! Είναι χαλαρά ότι καλύτερο κυκλοφορεί συναυλιακά! Από τους παλιούς δεν το συζητάω τους βάζει όλους κάτω και καινούργιοι δεν υπάρχει πλέον σχεδόν κανείς που να προσπαθεί να τραγουδήσει με αυτό τον τρόπο!